حضرات مدیر یکی ترمز این دکتر رو بکشه :))
نمایش نسخه قابل چاپ
حضرات مدیر یکی ترمز این دکتر رو بکشه :))
باو بگیر بخواب :))
این ساعت از صب وقت تعجب کردنه ؟؟ :))
:|:)):yahoo (110):
توهم امثال شما مثال زدنیه!خودتونم خوب معنیه آتش به اختیار رو میدونین فقط میخواین هوچی بازی دربیارین که البته کار عجیبی نیست کار همیشگیتونه!تا حالا کدوم یک از اونایی که گرفتن به خاطر اسیدپاشی برای همچین چیزی بوده؟!!!ها؟!!!ما تو زمینه کار فرهنگی آتش به اختیاریم تو زمینه ی علم و تحقیق و پژوهش آتش به اختیاریم ، ویژگیه بارز یه انقلابی سالم(امثال چمران و بهشتی و ...... نه من!)همیشه این حرف ها رو تحمل میکردن بدتر از اینشم تحمل میکردن به امید خدا این نسل هم تحمل میکنه تا به اون اهداف بالایی که داره برسه حواست باشه گفتم انقلابیه واقعی نه اینکه هر ننه قمری رو بیاری که ببین اینم انقلابیتون ، خیر ! بنده منظور انقلابیه واقعیه که مثال هم زدم ! به هر حال نمیشه دهن بعضی ها رو بست !حماقت بی حد و مرزه متاسفانه تو هر گروه آدم با هر طرز فکری توشون پیدا میشه ! البته واقعا از آدمای روباتی! بعید نیست که این چیزا هم کار خودتون یا خودشون باشه شمایی که با ربات تو توییتر ترند میکنین(ته پوچی) این چیزا که پیش پا افتادست ! ما هم امیدمون به خداست با این حجم از حرف های پوچ فقط خداست که این جبهه رو کمک کرده ، میکنه و خواهد کرد تا ......
برای شما هم آرزوی موفقیت و کام یابی دارم.
چرا نمیشه از اینجا برم دیگه برنگردم؟
بدم میاد از اینجا:/
خیلی شاخی!!!
هع
داداش اشتباه فاز روشنفکری برندار!!!!فک نکن منم ساده رد میشم !در مورد پارگراف اولت ، هر انسانی تو زندگیش هدف داره و وقتی به اون هدف میرسه باز هم هدف های بزرگتری داره به همین دلیل انسان همیشه تو زندگیش دنبال هدف!!!!هر هدفی رو هم که پشت سر میزاره باز هم دنبال هدفه پس این حرف شما که میگی تو هنوز دنبال هدفی بی معنیه!"همه" انسان ها هدف دارن و همیشه هم دنبالشن حله؟!!!! نکته دوم : همین که میگی نسل سوخته خودش معلومه چقدر هدفات بزرگه!!انسان هر جایی باشه تو هر شرایطی میتونه کار بزرگ بکنه ! ما امید داریم مثل شما پوچ هدف و خودسوخته پندار ! نیستیم و معتقدیم همیشه میشه پیشرفت کرد با هر طرز تفکری و با هر شرایطی!
نکته سوم : دوتا عکس گذاشتی هیچ کدوم حتی نزدیک شایعه هم نیست چه برسه که بخواد واقعیت داشته باشه!در مورد این عکسیم که گذاشتی دوتا نکته رو بگم اولا اگه متن بالاییم رو درست خونده باشی گفتم تو هر قشری تو هر کشوری تو هر منصبی انسان فاسد وجود داره و اصلا ربطه این عکس رو به موضوع آتش به اختیار و بحثی که بود درک نمیکنم(زدن به جاده خاکی رو دوست داری؟!میخوای منم بزنم جاده خاکی؟!!این کار انسان های بازندست!)دوما رفتم دیدم هیچ جایی این خبر کار نشده بود به جز آمدنیوز که همون داعش نیوز یا سعودنیوز خودمونه!!!از شمایی که منبع خبرت رو فقط یکی دوجا اونم آمدنیوز کار کرده انتظاره بیشتری نمیره!!!مگه اینکه با همین آمدنیوز و اینا بتونین خودتون رو التیام ببخشین:yahoo (23):راستی شما داعشی یا سعودی یا .... نیستی:))(البته بلا نسبت!)؟!!چون شنیدیم آمدنیوز ارتباط تنگاتنگی باهاشون داره:))به هرحال برام عجیب بود که یه عکسی گذاشتین هیچ سایتی به جز همینی که گفتم و زیرمجموعه هاش! کار نکردن! به هر حال توصیه میکنم از مراجع مطمئن خبراتون رو پیگیری کنین نه سعودنیوز!حتی اگه به منابع خبریه اینورم اعتقادی ندارین اون ورم منابع خبریه بدی نداره ولی دیگه سعودنیوز آخه؟!!!یکم کلاس کاریتون رو ببرین بالا:))به هر حال بنده جواب تک تک حرفاتون(البته بیشتر تهمت بود) رو دادم!!چون به یه آدم بزرگ بدونه هیچ منبع مطمئنی توهین و افترا زدین جوابتون رو دادم!نامردی هم حدی داره!سعی کنیم یه طرفه به قاضی نریم !یه عکس گذاشتین خدا میدونه چن نفر رو بدگمان کردین به چیزی که احتمال خیلی زیاد وجود نداره و یه مجموعه بزرگ کشور رو متهم کردین!اما به هر حال همونطور که گفتم آدم کثافت تو هرجایی پیدا میشه تو اداره بانک وکیل قاضی سپاه! و ....
بازم براتون آرزوی موفقیت دارم!نصیحت برادرانه:)) :
#سعی_ کنیم_ منبع_ خبرمون_ موثق_ باشه
خیلیییییییییییییییییییییی یییییییییییی.......................... .:)):))
برداشت ازاد:))
سلام به دوستان عزیز حالتون خوبه؟
شماها یادتون نمیاد..
ولی ما یه زمانی هفته ای یه روز یه گوشه خلوت تو خونه جور میکردیم میرفتیم یاهو مسنجر تا بتونیم با کسی که دوسش داشتیم چت کنیم .:y (752):
شخصیت آدما رو از دوستای نزدیک و کسی که عاشقشن میشه فهمید.