نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط .Parsa. داداش این امضات مال اقای عبدالمحمدی نیست؟ اول کتاب ارایه ادبی؟ ما اینجا کاپی نداریم :yahoo (99): ما زندگیمونم کاپیه چ برسه ب امضا:yahoo (114)::yahoo (113):
نقل قول: نوشته اصلی توسط Amsterdam بعد جهت وی کدوم وره ....کسی سوال شیمیمو نمیدونه همون سمتی که حرکت میکنه( خود شکل فلش زده)
چقدر سایت عوض شده :)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):))
نقل قول: نوشته اصلی توسط D.A.A چقدر سایت عوض شده :)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)) موفق باشی [emoji7] Sent from my SM-A710F using Tapatalk
نقل قول: نوشته اصلی توسط D.A.A چقدر سایت عوض شده :)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)):)) موفق باشی[emoji7] Sent from my SM-A710F using Tapatalk
:(((( Sent from my SM-A710F using Tapatalk
نقل قول: نوشته اصلی توسط Negin796 up چرا اپ دیقا؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط saeed211 چرا اپ دیقا؟ 97 یها امروز ازمون داشتن
نقل قول: نوشته اصلی توسط Erfanb314 اره:))منم امتحان دادم ها :|:|:)):|:|
نقل قول: نوشته اصلی توسط amir.hzF :|:|:)):|:| بیکار بودم:))به جای پسر داییم دادم:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Erfanb314 بیکار بودم:))به جای پسر داییم دادم:)) من دیگه حرفی ندارم! پس اسم پسر عموت رو بگو تو نفرات برتر منتظرش باشیم :|
نقل قول: نوشته اصلی توسط amir.hzF من دیگه حرفی ندارم! پس اسم پسر عموت رو بگو تو نفرات برتر منتظرش باشیم :| پسر دایی:))ضعیف شده بیانیت داداچ من
نقل قول: نوشته اصلی توسط Erfanb314 پسر دایی:))ضعیف شده بیانیت داداچ من :| حالا هر چی ! تازه با عینک داشتم میدیدم! :)):|
نقل قول: نوشته اصلی توسط Erfanb314 بیکار بودم:))به جای پسر داییم دادم:)) همین آدم میاد تو چت روم میگه من بیکار نیستم :yahoo (35): ر.ا: نکن این کارو بگذار پسر داییت مثل بچه آدم درسشو بخونه :|
نقل قول: نوشته اصلی توسط 7ali7 همین آدم میاد تو چت روم میگه من بیکار نیستم :yahoo (35): ر.ا: نکن این کارو بگذار پسر داییت مثل بچه آدم درسشو بخونه :| واقعا زشت بوده کارت :|:))