نمایش نسخه قابل چاپ
بازم مثل همیشه قلم چی لو رفت باز خوبه پاسخ نداره وگرنه بد بخت میشدیم
اقا یه پیشنهاد چرا این قلم چی صبح ازمون سوالارو پخش نمیکنه
نقل قول: نوشته اصلی توسط Erfan.314 فایل پیوست 70176 چ مجله ای بشه این هفته:)) :yahoo (112): چ مجله ای دقیق همون ازمونی که من نیستم:/
نقل قول: نوشته اصلی توسط parnia-sh :yahoo (112): چ مجله ای دقیق همون ازمونی که من نیستم:/ منم نیستم:))...ولی حتما مجله رو تهیه میکنم:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Erfan.314 منم نیستم:))...ولی حتما مجله رو تهیه میکنم:)) شده میرم ازمون مجله رو میگیرم یکی رو میفرستم بگیره:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط amirdostaneh بازم مثل همیشه قلم چی لو رفت باز خوبه پاسخ نداره وگرنه بد بخت میشدیم خوب من سنجش میدم بدبخت شدم:))....نامردا چطوری دلشون میاد همشو صد بزنن:/
نقل قول: نوشته اصلی توسط parnia-sh شده میرم ازمون مجله رو میگیرم یکی رو میفرستم بگیره:)) مجلهی آزمون 328: همراه با 7 گفتوگوی ویژه دانلود کن
نقل قول: نوشته اصلی توسط amirdostaneh مجلهی آزمون 328: همراه با 7 گفتوگوی ویژه دانلود کن دانلود نمیشه...مجله باید بیاد خونه..عطرش همه جا رو بگیره:|...تو دانلود اون اثر رو نداره:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط Erfan.314 خوب من سنجش میدم بدبخت شدم:))....نامردا چطوری دلشون میاد همشو صد بزنن:/ سنجش که اصن یه وضعیه باز قلم رو یه نیم روز میشه تقلب زد اونم با پاسخ یه نفر دیگه اما سنجشو میشه 1/5 روز با پاسخ 100 % تقلب زد باز اینا به کنار دوستم میگفت سر ازمونم از رو پاسخنامه تقلب میزدن
نقل قول: نوشته اصلی توسط amirdostaneh مجلهی آزمون 328: همراه با 7 گفتوگوی ویژه دانلود کن 7گفتگوی ویژه....یاسین ..ویژه:)) دانلود نمییشه:/ چاپیش باید باشه
نقل قول: نوشته اصلی توسط Erfan.314 دانلود نمیشه...مجله باید بیاد خونه..عطرش همه جا رو بگیره:|...تو دانلود اون اثر رو نداره:)) منم دقیقا همین حس و دارم دانلود حال نمیده باید برگه زیره دستت باشه
نقل قول: نوشته اصلی توسط parnia-sh 7گفتگوی ویژه....یاسین ..ویژه:)) دانلود نمییشه:/ چاپیش باید باشه یاسین فراتر از ویژست اوکی
نقل قول: نوشته اصلی توسط amirdostaneh یاسین فراتر از ویژست اوکی _ بعلههه
نقل قول: نوشته اصلی توسط amirdostaneh منم دقیقا همین حس و دارم دانلود حال نمیده باید برگه زیره دستت باشه من دو تا میگیرم:))..عکسای یکیشو ببرم...بچسبونم کنار میزمطالعم:))...انگیزه بگیرم
نقل قول: نوشته اصلی توسط amirdostaneh سنجش که اصن یه وضعیه باز قلم رو یه نیم روز میشه تقلب زد اونم با پاسخ یه نفر دیگه اما سنجشو میشه 1/5 روز با پاسخ 100 % تقلب زد باز اینا به کنار دوستم میگفت سر ازمونم از رو پاسخنامه تقلب میزدن همون دیگ دفعه قبل ارسلان یزدچی 21 شده بود:))..رقابت خیلی تنگانگه بین بیست نفر اول