خودم تنها میرم ...
ما فامیل اونجا زیاد داریم...:y (396):
نمایش نسخه قابل چاپ
خودم تنها میرم ...
ما فامیل اونجا زیاد داریم...:y (396):
شرمندتم داداش گلم 1 نفر خیلی کمه :yahoo (101):
من برای 8 نفر در وادی سقر جا رزرو کردم :yahoo (75): ، سقر جاییست که اهل جهنم از حرارت و بوی تعفن و گند و کثافت این
وادی و عذابهایی که خداوند تبارک و تعالی بر اهل آن مهیا کرده گریزان هستند و به خدا پناه می برند :yahoo (77):
منم نظرم همینه..یکی نفر کمه!
اومدم یه اسم بنویسم،یه عالمه یادم اومد:| هیشکدومشونم به معلمو مدیر و ازین شوخیا ختم نمیشه:yahoo (75):،خیلی جدّی،یه سری اطرافیان هستن که باید بمیرن:yahoo (117)::|:yahoo (43):
مگه هر کی هر کیه یه نفر دیگه رو با خودت ببری؟
-----------------------------------
وَالَّذِينَ آمَنُوا وَاتَّبَعَتْهُمْ ذُرِّيَّتُهُم بِإِيمَانٍ أَلْحَقْنَا بِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَمَا أَلَتْنَاهُم مِّنْ عَمَلِهِم مِّن شَيْءٍ ۚ كُلُّ امْرِئٍ بِمَا كَسَبَ رَهِينٌ ﴿٢١﴾طور
کسانی که خودشان ایمان آوردهاند و فرزندانشان از ایشان در ایمان آوردن پیروی کردهاند، فرزندانشان را بدیشان ملحق میگردانیم بیآنکه ما اصلاً از عمل آن کسان چیزی بکاهیم چرا که هر کس در گرو کارهائی است که کرده است.
إِن كُلُّ مَن فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ إِلَّا آتِي الرَّحْمَـٰنِ عَبْدًا ﴿٩٣﴾
در آسمانها و زمين هيچ كسى نيست مگر آن كه بندهوار نزد خداى رحمان مىآيد.
لَّقَدْ أَحْصَاهُمْ وَعَدَّهُمْ عَدًّا ﴿٩٤﴾
بىشك همه آنها را بر شمرده و كامل شمرده است.
وَكُلُّهُمْ آتِيهِ يَوْمَ الْقِيَامَةِ فَرْدًا ﴿٩٥﴾مریم
و همگيشان در روز قيامت تنها نزد او مىآيند.
دوستان اصلا نگران نباشید
هیچکدوممون تنها نیستیم
جهنم اگر واقعن جهنم باشه جایگاه ابدی کل ما ایرانیهاست :y (505):
نه پسرم داری خلاف الصِّرَاطَ المُستَقِیم راه میریhttp://forum.konkur.in/images/smilies/ya/y%20(478).gif
تا حالا بهش فکر نکردم...ینی تاحالا از کسی تا این حد بدم نیومده....
ولی اگه بهشت بود یکی رو میبردمش...:)
من با مایکی میرم:y (551)::y (551)::y (551):
@Parloo
فرشیدو باخودم میبرم:yahoo (76):
انصافا سوال سختيه !! من كه ارزو ميكنم از اطرافيانم هيچ كسي باهام نباشه
شعار نميدم جدي ميگم دوس دارم تنها برم
من پایه م! بریم!
تو ک میخندی دل پاییز برای تابستان تنگ میشود و زمستان دل گرم و امیدوار منتظر بهار میماند
تو ک میخندی دل آسمان برای زمین میسوزد و زمین از خجالت سبز میشود تو ک میخندی خورشید میطپد و ماه تابان میشود باد میوزد و درختان را نوازش میکند تو ک میخندی اشک خشک میشود و فرشید قهقهه میزند میخندد
تو ک میخندی جهنم بهشت میشود و شیطان مینوازد و خدا میرقصد!
حتی فکر کردن به اینکه آدم بره جهنم تن آدمو میلرزونه...چه برسه به اینکه...
اون یه نفر همونیه که جهنمو درست کرده !!!
من استارتر رو میبرم با این تاپیکاش!