بله دوست عزیز چرا که نه
نمایش نسخه قابل چاپ
بچه ها به همه پیام های خصوصیتون جواب دادم هرکسی فک میکنه جواب ندادم بگه
سلام تو رو خدا کمکم کنید
من دانش اموز دبیرستان فرزانگان (تیز هوشان)هستم
نمره های امتحان نهاییم
دینی 20
زبان فارسی 19
ادبیات 19.25
زبان انگلیسی 20
عربی 20
فیزیک 19.25
ریاضی 20
شیمی 20
زیست 18.75
زمین شناسی 19.75
میخوام دارو سازی بهشتی قبول شم ولی نمیتونم برای درس خوندنم برنامه ریزی کنم. ممنون میشم کمکم کنید tnx
منطقه 2
ازمون قلمچی میدم ولی براش نمیخونم میانگین ترازمم امسال 6000 بود
امیدی بهم هست؟
بچه ها خانم مرادی (دوستم که مشاور بود) مشکلی واسشون پیش اومده گوشیشونو دزدیدن لطفا فعلا هر سوالی بود همینجا بپرسین جواب میدن
معدلم 19.80 ضعفامم:ادبیات- زیست کنکور یک برنامه توپ می خواهم اگه خوب بود حتما اجرا می کنم!!
ایشون برای من برنامه ریزی کردند اما الان من با ایشون صحبت هایی داشتم شماره ی دیگه ای ندارند؟
سلام خانم مرادی؛ من دوست دارم بمونم ویه سال دیگه برا اهدافم بخونم اما میترسم که وسط کار کم بیارم ومثل خیلی های دیگه وضعیتم از امسال هم بدتر بشه. اطاق مطالعه من با اطاق استراحتم جداست هر وقت میرم توی اطاق مطالعه ام استرس میگیرم وبه یاد این یه سال که زحمت کشیدم میافتم... وقتی به عکس های روی کامپیترم نگاه میکنم دوست دارم برا اهدافم دوباره کارکنم چون بااین درصد هایی که قراره درکنکور92بیارم میدونم که پزشکی آزادم قبول نمیشم!!!! چون ازوقتم خوب استفاده نکردم حالا با این توصیفات به نظر شما بمونم یانه؟؟؟؟؟؟؟
مرادی : سلام.من پیشنهاد میکنم از الان تا زمان اعلام نتایج به خودتون بگید میخوام بخونم .بببینید ادمش هستید که یک سال دیگه بمونید و اون اتاق رو تجمل کنید یا نه
اگر شد که خیلی هم خوب اگرم نشد و به هر دلیلی نتونستید چیزی رو از دست ندادید و فقط یکم اطلاعاتتون بیشتر شده.انتخاب رشته میکنید و ان شالله جای خوب و رشته ی خوب قبولید
سلام من یه جلسه با خانم مرادی مشاوره داشتم قرار شد بهم برنامه بدن
:yahoo (117):