البته یه چیزیو مد نظر داشته باشین
یه بیس از فیزیک که داشته باشبن با یه بار خوندن میتونین ۱۰۰ بزنین
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
نمایش نسخه قابل چاپ
البته یه چیزیو مد نظر داشته باشین
یه بیس از فیزیک که داشته باشبن با یه بار خوندن میتونین ۱۰۰ بزنین
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
زیست کرامت رهپویان
زیست هاشمی الگو
ادبیات عبدالمحمدی
انگلیسی و عربی گاج
امام علی(ع): زکات علم به نشر آن است
بیشتر مباحث ریاضیات تجربی آفبا و مباحث فیزیک امیر مسعودی رو از دوستم گرفتم و دیدم ولی بنظرم آلا با وجود رایگان بودن خیلی از اونا بهتره.
ممنون
با سلام.
یه سوال داشتم.
به نظر تون پکیج شتاب موسسه ی مکتبستان رو تهیه کنم یا نه؟!
کسایی که استفاده کردند و میدونن یکم از کیفیت و محتواش برام بگن لطفا...
راستی قیمتش حدودا چنده؟
ممنون.
اینم آدرس سایتشپکیج جامع DVDهای شتاب در 5 ماه | مکتبستان
اول این که از موسسه های صد من یه غازی هیچی نباید تهیه کرد . یکی از اشناهامون میخواس بگیره یه پیام تلگرام میداد بعد 3روز جواب میدادن به همین خاطر قیدشو زد .مکتبستان هم مشاوره هاش به درد عمش میخوره .ففط جنبه تبلیغاتی داره مشاوره هاش.دی وی دی هاش هم معلوم نیست از کجا دبیر آورده و ...
دوم این که اکثر موسسه ها یکی دوتا درسشون خیلی خوب از اب در میان (بعضیا کمتر بعضیا بیشتر)اگرم بخوای از مکتبستان بخری نباید همه رو یک جا بگیری.
سلام من ریاضی فیزیک فوق العاده ضعیفم میخام دی وی دی بخرم امانمیخام صرفا دی وی دی نگاه کنم بعدم تمام کلن برا آموزش میخام حالا کسی استفاده کرده راضی هست؟من فیزیک سادات و ریاضی آفبا رو دارم ولی برا سطح ضعیف من اصلن مناسب نیست
ب نظر تون واسه ریاضی و فیزیک استاد بگیرم بهتره یا اینکه با دی وی دی های حرف آخر کار کنم؟
برو یه مبحث کامل ببین خودت بسنجش
فیزیک و ریاضی باید رو تخته نوشت ن اینکه توضیح داد
روش کارشون اینه : مثلا کامیار میاد یه تستو با یه روش تستی حل میکنه یه لبخند میزنه به منتظری ،منتظری یه بار دیگه توضیح میده بعد یه لبخند ملیح میزنن میرن تست بعدی :))
ریاضیشون مثلا میاد تو مبحث ساخت معادله درجه 2 یه روش تستی میگه ولی تو خیلی سبز میگه این روش فقط برا مسائل سادست و کابردش کمه :| و از راهکار اصلی بدست بیارید
من تهیه نکردم ولی اون بخشهایی رو ک دیدم اصلا خوشم نیومد
یا حداقل اینه ک باید یه چیزی حالیت باشه واسه صفر بدرد نمیخوره
درکل اصلا توصیه نمیکنم
برای من که معلمای مدرسمون هیچی درس نمیدن ریاضی و فیزیک مسعودی خیلی مفید بوده!
ریاضی منتظری . فیزیک نادری نژاد . مسایل شیمی شیروانی . مفاهیم شیمی صالحی راد.زیست دوم و سوم شعبانی. ژنتیک ارامفر. گیاهیی روان.پیش آفبا.
بهترین ایناس . گشتم نبود نگرد نیس
عمومیا عربی واعظی ادبیات عبدالمحمدی .دینی یوسفیان.زبان اناری