مشاور من تو کانالش از یه منبع گفته نتایج 100% 31ام میاد ,پس من فردا میرم
نمایش نسخه قابل چاپ
مشاور من تو کانالش از یه منبع گفته نتایج 100% 31ام میاد ,پس من فردا میرم
مطمئن هستین که برگه اعزام به خدمت باطل میشه نه تمدید ..... ??????.... اگه تمدید بشه واسه بعد دانشگاه امکان ادامه تحصیل داریم ???....
بله کاریزما درست میگه ,اعزام فقط یکبار لغو میشه و اگه کنکور بدین احیانا قبول نشدین سرباز میشین
منظورازاون معافیتی که مثلاپیام نورمیگه قبل ثبت نام بیارین همون برگه ایه که قبلاهمه ازنظام وظیفه گرفتن که گفته هرکی بعدفارغ التحصیلی یه سال وقت داره قبول شه خب تااین جاهمه چی حله بعداون مهلت براهمه تا31شهریوره ونتایج هم 31شهریورمیادطبق بند17هم قبولی مث پذیرش قطعیه خب پیام نورمرض که نداره بگه بروپی کارت غیبت خوردی !!!کارای لازم برای معافیت انجام میده تاریخ ثبت نام هم خودش تویه برگه ای میزنه بعداون برگه 17مهرمیده میگه برونظام وظیفه...واقعاچه اصراری برای دفترچه دارین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
من تو این بندش موندم : منظور از پذيرفته شدن دردانشگاه قبولي قطعيیا ثبت نام در دانشگاه مي باشد
این یا این جا ابهام داره:
1. و یا این که..
2.یا همان...
منظور کدومه
کاریزما جان اینو توضیح میدی؟
[QUOTEبرترGoodarzi;955085]من تو این بندش موندم : منظور از پذيرفته شدن دردانشگاه قبولي قطعيیا ثبت نام در دانشگاه مي باشد
این یا این جا ابهام داره:
1. و یا این که..
2.یا همان...
منظور کدومه[/QUOTE]
قبولی برای رشته های با آزمون یا اینکه ثبت نام در رشته های بدون آزمون .......
تاریخ فارغ التحصیلی رو خرداد بزنیم یا شهریور ؟ 1394/03/31 یا 1394/06/31 کدام؟ (خرداد قبول شدم برا این میپرسم نگن 3 ماه کجا بودی:)))
قبولی قطعی؟ خوب من الان مطمّنم با ازمون قبول میشم خوب الان تکلیفم چیه
این دوتایکیه مهم اون تبصره ایه که زیرش زده که میگه قبولی موقع اعلام نتایج همون پذیرش قطعیه بعدبعضی دوستان به زورمیخوان بگن این جمله اشتباهه حتماخودشون یه تدابیری دارن که اینوگذاشتن وواقعااگه قراربودکاری بشه توهمه رسانه هاوتلویزیون اعلام میکردن که پشت کنکوری هاتازمان اعلام نتایج برن دفترچه پست کنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خب حماقته دیگه