مشکل فقط در کشور ما نیست
این مشکل رو تموم جهان سومی ها دارند :yahoo (50):
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل فقط در کشور ما نیست
این مشکل رو تموم جهان سومی ها دارند :yahoo (50):
مقصر کیست ؟ => آمریکا
پس ایران چیکارس ؟؟ => مرگ بر آمریکا
من فکر می کنم بخاطر وضعیت اقتصادی کشورمونه ...خیلی از لیسانسی ها یا فوق لیسانسی ها و البته بدتر از اون با مدرک دکترا بیکارن ....:yahoo (101):وضعیت مملکت هم که خیلی خرابه پس همه دنبال می رن که هم زود سرکار برن و هم درامد بالایی داشته باشن ....و اینکه چرا ملت ما به تجربی بیشتر از ریاضی اهمیت میدن تقصیر خود دولتمردان و مسولین محترم می باشد چرا ظرفیت های یه رشته رو زیاد و اون یکی رشته رو کم می کنن ... :yahoo (83):
منم با شما موافقم چون چندتا از این جوجه طلبه هارو میشناسم که واقعا وضع مالی خوبی ندارن از اون طرف هم برخورد مردم باورکنید خیلی ها باهاشون بد برخورد میکنن طوری که مجبورن بدون لباس برن تو جامعه که کسی متلکی بهشون نگه باورکنید 90 درصدشون وضع خوبی ندارن شما اون 10 درصد کله گنده رو میبینی بعد همه رو به همون چوب میرونی از این خبرا نیست واقعا
یکی از دلایلش هدایت تحصلیلی نادرسته ... بدون توجه به علاقه دانش آموز و صرف داشتن معدل خوب به سمت تجربی هدایت میشن ...
اینم یکی از جنبه های عدالت در کشور ماست. هیچ کجای دنیا پزشک ها انقدر فاصله طبقاتی با قشر های دیگه جامعه ندارند.
در خیلی از جاهای دنیا پزشکی یه شغل معمولیه.
علاقه واقعی به پزشکی باعث شد بیام تجربی
اگه رشته ریاضی و انسانی هم پزشکی داشت حتما به اون رشته ها می رفتم.
تقصیر مملکته ک اینقد به پزشک بها میده ...چه پولی چه شخصیتی ...
اگه یه رنج نرمال بود بچه ها با توجه ب علاقشون میرفتن میخوندن نه مث الان که اکثرا صرفا واسه پولش میرن ... البته حقم دارن ... جز رشته های پزشکی اینده مابقی رشته ها 50_50 هست ..شاید بگیره شاید نگیره ...
چ ربطی ب این بیچاره داره؟؟
اتفاقا ک نماد خوبیه واسه ی فارغ التحصیل واسه ی ادمی که 4 5 سال کتاب دبیرستان دستش نبوده
خوب شاید خسته شده
من خودم عاشق رشته هوافضا بودم حتی اولویت اولم ریاضی بود اما اومدم تجربی واسه پزشکی
شاید منم تو دانشگاه انصراف دادم اومدم برم شریف واسه علوم هوافضا :|:|
اونوقت این میشه اعتبار زیر سوال بردن؟
شکی توش نیس که واسه اسم و پرستیژ و درامدای میلیونی میرن خیلیاااا لا ریب فی :yahoo (76)::yahoo (76): اما خب بازم خیلیا وسط راه انصراف میدن و میرن...واقعا فک میکنی تهران از اول تا اخر 160 تا دکتر داره؟ یا ایران 192 نفر؟ محاله
قبل کنکور اخبار گف 11 هزار نفر نیومدن پروانه پزشکی بگیرن :|:| خب ینی جا زدن رفتن
هنوز ی سری جاها متخصص ی رشته هایی ی نفره یا اصن از ی شهر دیگه میاد :|:| چی میگی
پزشکی الان شده یه افتخار بزرگ برای خانواده ها. به همین علت خانواده ها فرزندان رو به این رشته هدایت می کنند. همیشه هم مثل تو فیلم ها فرزند جلوی پدر و مادر مقاومت نمیکنه. گاهی اوقات خیلی زود و گاهی اوقات کمی دیرتر تسلیم میشه. نگران نباشید همون بلایی که سر مهندسی کامپیوتر اومد در انتظار پزشکی هم هست.
مهم نیس همه دوس دارن پزشک شن مهم اینه کیا پزشک میشن:yahoo (8):اره داداچ
. اصلا مگه میشه رو انسان قیمت گذاری کرد؟ ارزش رو خودمان تعیین میکنیم . درحالی که به ریاضی علاقه داریم به خاطر پول میریم تجربی. یا از سوم ریاضی میریم چهارم انسانی اونم بخاطر پول رشته حقوق. الان ارزش شده پول . پول و پول. باور کن اگه بگن از فردا حقوق پزشکا رو میخوایم نصف کنیم. نصف این ۵۰۰۰۰۰ میرن یه رشته دیگه.
من از اول انتخاب رشته ی تحصیلیم خوب نبود یعنی یجورایی بدون نگاه به اینده و کورکورانه برخورد کردم با توجه به سنم خب عادی بود بقولی بچه بودم نمیفهمیدم :yahoo (50): من رفتم مشاوره گفتن تجربی برای دخترها خوبه ریاضی بازار کار نداره و فلان
من خودم به رشته های مهندسی و همینطور طراحی لباس علاقه دارم یعنی حتی توی طراحی لباس استعداد هم دارم ولی خب چه فایده ها؟
ولی الان که نگاه میکنم درسته طبق علاقم پیش نرفت ولی خب حتی اگه پیش میرفت چی میشد الان
رتبه های برتر ریاضی دارن تجربی کنکور میدن
یعنی اینکه رتبه برتره پشیمونه از ریاضی انتخاب کردنش چه برسه به من اگه شرکت میکردم
اون زمان دوست داشتم مهندسی نفت قبول شم یا هرچیزی که بعد بتونم تو پالایشگاه ها و شرکت نفت کار کنم 😎
ولی گفتن دخترا نمیشه پسرا رو میپذیرن و از این حرفا
مهندسی کامپیوتر هم دوست داشتم و دارم ولی خب فارغ التحصیل بیکار از این رشته کم نیست
اگه بدون فکر به اینده کاریشو اینکه بیکار میشم، میرفتم سراغ مهندسی کامپیوتر یا طراحی لباس
من طراحی لباس رو دوست دارم ولی اینجا بی فایده ست
میونم هم با امپول و خون و درد وناراحتی مردم جور نیست. دل و جرات ش رو ندارم
رشته ی انسانی هم به ادبیات علاقه داشتم ولی اون هم عملا فایده ای نداره.خواهر خودمم فارغ التحصیل ادبیاته
بطور کلی کاری که من دوست دارم بکنم اینه توی کارخونه یا شرکت یا یه سازمانی کار کنم بعنوان مشاور ، مدیر قسمتی چیزی
رشته های مدیریت مناسبه ولی میگن پارتی میخواد فلان
الان بنظرتون چکار کنم؟