سلام من وقتی از جلسه بیرون اومدم همه میگفتن زیست مثل اب خوردن بود!!عایا واقعا از نظر شما زیست امسال اینقدر راحت طرح شده بود؟!!
بنظر من زیست نرمال تر از 94 طرح شده بود ولی اسون نبود خیلی از تستا ادم رو به شک مینداخت و دام داشت نظر شما چ..
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام من وقتی از جلسه بیرون اومدم همه میگفتن زیست مثل اب خوردن بود!!عایا واقعا از نظر شما زیست امسال اینقدر راحت طرح شده بود؟!!
بنظر من زیست نرمال تر از 94 طرح شده بود ولی اسون نبود خیلی از تستا ادم رو به شک مینداخت و دام داشت نظر شما چ..
به نظر منم زیست امسالم مثل چند سال اخیر سوالات سختی داشت ... اما همه آمادگی همچین سوالاتی رو داشتن ... سوالات از 94 راحت تر بوده اما آسون هم نبوده ... طرف پیش خودش فکر می کرده امسال بازم زیست سخت تر میشه و درصد 70 درصد ایده آلش بوده بعد رفته سرجلسه دیده میتونه 80 هم بزنه اینجوری شد که همه میگن آسون بوده...
اگه درصدای زیست هم نگاه کنید من تا الان درصدی بالاتر از 92/6 ندیدم ... پس نشون دهنده اینه که همچنان سخت هست ...(رتبه 1 هم 87 زده )
سلام
پاسخ هایی که شما خواهید گرفت معیار مناسبی برای رسیدن شما به جوابی که میخواهید نخواهند بود , فرضا کسی که پایه خوبی داشته یا رتبه خوبی اورده و در این درس حرفی برای گفتن داشته , قطعا از اسون بودن و راحتی سوالات بحث خواهد کرد و بالعکس.....
اما درحالت کلی و به نظر بنده , سوالات 94 برام خیلی گنگ بودن ,اصلا خیلی جاها منظور طراح رو از سوال متوجه نمیشدم , ولی سوالات امسال در مقایسه با پارسال بهتربود ,این به این معنی نیست که اسون بودن شاید بشه گفت استانداردتر بودن در مقایسه با سال قبل.
امسال فکر میکنم بالاترین درصد زبست 93.2 بوده (134 کشور)این یعنی سوالات از سال 93 سخت تر شایدم هم سطح ولی از 94 واقعا آسونتر !
ولی به قول مهدی انتظار طرف مهمه و به قول علی جدی نباید طبق کنکورای گذشته هدفگذاری کرد شرایط هر سال فرق میکنه
رتبه 46 درصد زیست 94
چون سبکش مثه سال قبل بود و تازگی نداشت به نظره من اسون بود..