خواهش میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.دلیل اصلی موفقیتتون در درس زبان و عربی چی بود؟چه جوری وقت کردید این همه تست بزنید با وجود دروس اختصاصی؟ممنون.
فیزیک و ریاضی و چطوری بستی
خیلی زیاده!
📖
سلام ببخشید منم تازه شروع کردم البته یکم زودتر از شما
اول اینکه میخواستم بدونم بچه ها اینقدر میگن تا یه مبحث ریاضی و یافیزیک رو باتست جمع کنی خیلی زمان لازم داره پس چرا من اینطوری نیستم یعنی راه من اشتباهه یااونا زیادی بزرگش کردن؟؟؟؟؟؟(البته اینم بگم که ریاضی و فیزیکم متوسطه رو بالاست)
بعدشم اینکه مرورتون چطوری بود؟چند وقت یکبار مرور میکردین؟
سوال اخرمم اینه که ب نظر شما همین مقدار وقت کافیه واسه کسی که منطقه دو هست؟
باسلام درمورد برنامه ریزیتون سوالی داشتم شمااول دوم روتموم کردید بعدسوم وپیش یاپایه وپیشوموازی درکنارهم خوندید؟
زیستو چطورخوندید؟اول پایه رو تموم کردیدبعدپیش؟
باتشکر
باسلام می خواستم بدونم شمایه فصل فیزیک رو توچندهقته جمع می کردیدآیاهمه ی تست هاش رومی زدی یابه به صورت پوششی وخردخرد کارمی کردی آخه فیزیک خودش 15مبحث داره که هرمبحث باروزی 2ساعت حداقل 2هفته زمان میبره . بعدش چندروزروبرای دوران جمع بندی اختصاص دادیدودراین دوران باروش 3روز یک بارآزمون ازخودتون می گرفتید یاروش 2روز یک بارببخشیداگرسوالاتم زیادشدباتشکر.
از وقتی مصاحبتون رو خوندم هنگم واقعا آفرین بهتون با این همه پشتکار ایشالا پزشک خوبی میشین برا شهرمون..آقای تارم شما ریاضی رو زیاد کار کردین؟من درس ریاضی و فیزیکم ضعیفه چون بهش علاقه ندارم اصلا نخوندم بنظرتون از کجا شروع کنم ینی کدوم فصلای ریاضی رو اول بخونم بهتره؟
فیزیک لازمه کل سه سالو خوب بخونم؟
بنظرتون خیلی دیر نیست وقت کم نمیارم؟