تنها چیزی که مهمه همون بیمارستان و هیئت علمی بالینی هستند و الا نمره 10 تو بهداشت 2 یا 12 اخلاق هیچ تاثیری تو آینده کاری ی فرد نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
مازاد آزاد اون دسته ای هستند که دانشگاه آزاد مازاد بر دانشجویان عادی خودش پذیرش میکنه و محل تحصیلشون تو دانشگاه آزاد هست و مدرکشون هم مال دانشگاه آزاده
پردیس بین الملل وابسته به علوم پزشکی سراسری هست و محل تحصیل یا همراه سراسری ها یا تو ساختمون جداگانه بوده آخر سر مدرک برابر سراسری میدن
شهریه شون رو دقیق نمیتونم مقایسه کنم چون مازاد آزاد از پارسال ایجاد شده و قیمتی منتشر نشده
بچه ها ظرفیت رشته های پزشکی دانشگاه آزاد رو کجا نوشته؟کی دقیقیا میدونه که شهریه مازاد دقیقا چقدر میشه هرترم.؟
ظرفیتا رو هیچ وقت اعلام نمی کنن ولی کلا ظرفیت پزشکی آزاد فککر کنم 1000 نفره.
مازاد آزاد ترمی 8 تومنه ولی آزاد شهریه ثابت و متغیر داره و سالانه مثل اینکه 15 درصد شهریه ثابتش افزایش داره حالا این وسط مشخص نیست چقدر از این 8 تومن شهریه ثابته!
خوب پس استارتر از کجا میدونسته که ظظرفیت مازاد زیاد شده؟
چون سال پیش یه سری از دانشگا ه های آزاد اونم توی تکمیل ظرفیت مازاد گرفتن امسال تو خود انتخاب رشته اصلی همه واحدهای دانشگاه آزادی که پزشکی داشتن مازدشم گرفتن.
سلام دوستان
رتبه 29398 کشوری زیر گروه 1 و رتبه 6858 منطقه 3 و تراز 8113 امیدی به مازاد آزاد هست ؟؟؟؟؟ ( سهمیه عادی )
اگه ثبت نام کنی ن تو دانشگاه ها تو همین انتخاب رشته سایتش بعدا ک قبول شی نری مشکلی یه برا کنکور 95 باید مثلا برم انصراف بدم
مرسی
بچه ها بیان جواب منو بدید خیلی عجله دارم سوال مهم و فووووووری در باره انتخاب رشته دارم لطفا بیاین داخل