******سلااااام دوستان.چه جوووری برنامه ریزی کنم که زیر ۵۰ منطقه ۳ بیارررررم؟!******
سلاااااام دوستای گلممممم اول یک چیزی بگم،مدیر عزیز من شرایط ویژه ای دارم بنابراین تاپیک مختص خودم رو ایجاد کردم وگرنه میدونم این سوال قبلا ایجاد شده.
دوستان عزیزم،اول از همه عذر میخوام بابت اینکه گفتم ۴۶۰۰ کجا قبول میشه و...راستش اون رتبه رو اقوام گفته بودن آوردن.جون خیلی من رو با افاده و متلک آزار داده بودن،خواستم ببینم از کجا قبول میشه و گفتم خودم آوردم.ببخشید:yahoo (40):دوستان عزیز اون شخص که گفته بود ۴۶۰۰ آورده دروغ گفته بود و الان در پی پذیرش گرفتن از خارج کشور هست.به هرحال.من انگیزه ام برای یک شروع و دوام قوی و موفقیت چندین برابر شده و قصد دارم از اول سطح بالا شروع کنم.به نظرتون به چه شکل برنامه ریزی کنم؟کدوم دروس برام در اولویت باشن؟تلویزیون و اینستاگرام و تلگرام و...رو چیکار کنم؟من خودم تصمیم گرفتم صبح ها ساعت ۷ بیدار بشم و تا ۷ و نیم پیاده روی کنم و نرمش در حیاط منزل و تا ۸ صبحانه و...۸ صبح درسم رو شروع کنم و تا ۹ شب بخونم.دو ساعت برای اختصاصی ها ، و یک ساعت و نیم برای عمومی ها.روزی دو عمومی و تمام اختصاصیها.مجموعا ۱۱ ساعت مفید.بین دروس هم یک ربع زنگ تفریح.روزی یک ساعت هم خواب نیم روزی و یک ساعت بودن با خانواده.برای مرور هم در عمومی ها دو روز بعد از اولین مطالعه،اولین مرور رو با ۲۰ تست انجام میدم و بعد از اون باقی مرورها رو یک روز درمیان انجام میدم.برای اختصاصیها هم همون روز ۱۰ تست آموزشی و بعد از اون هر روز ۲۰ تست.نظرتون چیه؟ با این برنامه به هدفم که زیر ۵۰ منطقه ۳ هست میرسم؟تراز ۷۵۰۰ در قلمچی میارم؟خواهشا زود کمک کنید از فردا آف هستم.:yahoo (101)::yahoo (16):