احتمال داره امسال نزارن بچه های
ریاضی ککنکور تجربی بدن اینطوری نمیشه دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
احتمال داره امسال نزارن بچه های
ریاضی ککنکور تجربی بدن اینطوری نمیشه دیگه
کاملا موافقم.
--------------
چرا فکر میکنید که اونایی که مدرک کارشناسی مهندسی دارن یا دانشجوی انصرافی هستن حق کنکور تجربی دادن ندارن؟! چون ریاضی فیزیک رو بالا میزنن؟ خب اگر شما 1سال زحمت کشیدی برای کنکور اینها چندسال زحمت کشیدن! اگر اقای احمدی ریاضی رو بالا زده چون 4سال بوده که داشته میخوندتش!
هر که بامش بیش برفش بیشتر! اگر شما میخوای بری تو پرطرفدار ترین رشته ای که در حال حاضر تو ایران وجود داره خب باید زحمت بیشتری بکشی و رقباتو قبول کنی! حالا دلیلش میخواد علاقه، درآمد یا هرچیز دیگه ای باشه.
این دانشجویان اصرافی الکی ریاضی فیزیکشون خوب نشده! چند سال براش زحمت کشیدن!
بحث تحصیلات با بازار ازاد جداست رکود از بین بره بازار درست میشه من خودم بوتیک دارم اوضاع بد خرابه ولی اینم درست نیست مملکت صنعت نداره همه بیان پزشکی.پزشکیم یه رشتست.زمانی که من هوشبری خوندم علوم ازمایشگاهی رو بورس بو د انقد گرفتن الان بهشون 800 میدن یا رادیولوژی.الات ن شما خبر ندارید دارن پرستاریو منهدم میکنن.نیروهارو شرکتی میگرن قانون کار حقوق میدن
[QUOTE=P_Soofia;943914]کاملا موافقم.
--------------
چرا فکر میکنید که اونایی که مدرک کارشناسی مهندسی دارن یا دانشجوی انصرافی هستن حق کنکور تجربی دادن ندارن؟! چون ریاضی فیزیک رو بالا میزنن؟ خب اگر شما 1سال زحمت کشیدی برای کنکور اینها چندسال زحمت کشیدن! اگر اقای احمدی ریاضی رو بالا زده چون 4سال بوده که داشته میخوندتش!
هر که بامش بیش برفش بیشتر! اگر شما میخوای بری تو پرطرفدار ترین رشته ای که در حال حاضر تو ایران وجود داره خب باید زحمت بیشتری بکشی و رقباتو قبول کنی! حالا دلیلش میخواد علاقه، درآمد یا هرچیز دیگه ای باشه.
این دانشجویان اصرافی الکی ریاضی فیزیکشون خوب نشده! چند سال براش زحمت کشیدن!
چقدر روشن فکر :y (468):
به نظرمن بهتر بردارن.ولی برعکس دارن بیشتر میکککنن چون مملکت بخور بخوره