چطور می تونم اسم کاربریم رو ویرایش کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
چطور می تونم اسم کاربریم رو ویرایش کنم
سلام
تاپیک http://forum.konkur.in/thread2594.html
باید 100 تا پست داشته باشی
شرمنده
salam :y (464): man taze varede in site sodam . khastam bebinam chejorie?vase man ke 15 salame mofide ya na ?mishe yekam rahnami konid, mamnon :y (454):
بالا:y (673):
سلام من جزوه دانلود کردم ولی رمز میخواد حالا چیکار کنم لطفا کمکم کنید[:yahoo (78)::y (518):فایل پیوست 5147[
پسوورد فایلایی که از سایت میگیرین همه
www.konkur.in
هست
سلام دوستان من تازه به جمع شما اومدم و یه سوال داشتم و ندوستم کجا بگم اونم اینه که وقتی درس میخونی چطوری حواست رو متمرکز کنی.ممنونم
سلام بچه ها من تازه واردم!
خوش امد نمیگین؟
سلام نیلگون جان یه سوال داشتم!!!!!
واسه کاربر ویژه شدن باید میانگین پست بالا باشه آیا؟؟؟
میانگین پست نه ، تعداد پست
کاربر فعال : 300
کاربر ویژه : 800
سلام
نیلگون جان نیسش من منشی شون هستم :دی
سلام منم تازه واردم تقریبا.اجی من مخوام بدونم اینجاپارتی بازی نمیشه؟مثلاخودمونو لوس کنیم نمیشه زودترویژه شیم؟بعداینکه من دوست ندارم تاپیکام انتقال داده شن مثلا ترول چه ربطی به بحث بیتوخودت بیاتوداره..حداقل یه بحث واسش جدابشه خب..دیگه چیزیبه ذهنم نمیرسه به ذهنم رسیدمیام میپرسم..........ممنون
مرسی
عمو ،عمه هر که هستی¡
مه چجور باید ای عسک پروفایلمه عوض بکنم¿
چیزم بلد نیستم.ایکه میگه مشخصات ...
ایناره بشم بگو چجوریه؟خو؟
به اینم توجه بکه ک مه با نسخه موبایل میام ها.
زو جواو بده لطفا
ای که همه آخر هر چی مینویسن و فکر کنم بشش میگن امضا او چجوریه؟
بخدا نی
منه گرفتید سر کار؟
مه گفتم ک وا موبایل میام.به این توجه کردید اصن؟
خو ای لینکش خرابه.
چرا ایجوری مکنید آخه¿
حالا بعدا شاید خودم ا یه جایی دیه دانلودیدمش.
ولی خو هیچی مثه کامپیوتر نیست به مولا.
مه یه سری بزنم جاهای دیه.با اجازه
کمک
هرکی تو انجمن هر کاری انجام میده واسه من ایمیل میاد.باید چیکار کنم ک دیگه نیاد؟؟
لدفا
اقا این نرم افزار تپ تاک رو چجوری باش تاپیک میشه زد میشه کمک کنید من الان عضو شدم نمیدونم کجا این سوالو مطرح کنم
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
بالا:y (565)::y (565):
یه آهنگ به شدت کنکوری رو میخواستم آپلودش کنم ولی انگار mp3 نمیشه اپلود کرد نه؟
اپلود ویدیو هم حتما باید از روی یه سایتی باشه؟از رو کامپیوتر نمیشه فایلو browse کرد؟
سلام.میتونید توی سایت Uplod.ir آپلود رایگان و نامحدود فایل آپلودسنتر ویژه وبلاگها - راه آسان براي به اشتراک گذاشتن فايل هاي خود را آپلود کنید و لینک دانلود رو در صفحه موردنظر قرار بدید.
اول ممنون که اون راهنمای جامع رو تو سایت قرار دادید..
اما من هنوز نتونستم جای "+ ارسال موضوع جدید" رو پیدا کنم..
اولین انجمنیه که عضومیشم و بهش زیاد سرمیزنم و نتونستم جاشو پیداکنم..
اگه ممکنه راهنماییم کنید..
سپاسگزارم...
در هر انجمنی که وارد می شوید , مثلا مشاوره تحصیلی یا ریاضیات و ... در بالای این انجمن ها این دکمه وجود داره که تو شکل زیر هم نشون دادم
فایل پیوست 8194
سلام
من چند روزه هرچی تایپیک میذارم تعداد نوشته هام از 732 بیشتر نمیشن چه کار کنم ایا؟؟؟:y (650):
ممنون الان درست شد :y (694):
نه درست نشد:y (636):
وقتی تایپیک مینویسم نوشته هام تغییر میکنه ولی وقتی کپی میکنم تغییر نمیکنه چه کار کنم؟؟؟