نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط mam ما بد امتحان دادیم مطمئن باش شما اگه همچین جریانی باشه ترمیمم میذارن واسش
نقل قول: نوشته اصلی توسط mam ممد زبون در آوموردی!!! خب بابا مثبت بشه تو که از هم بیشتر سود میبری نه جدی فقط میخوام بدونم از کجا این همه مطمئنی ؟ باشه مثبت باشه منم سود میبرم ، منکر این که نمیشم ولی از کجا اینقد مطمئنی ؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط mohammacl نه جدی فقط میخوام بدونم از کجا این همه مطمئنی ؟ باشه مثبت باشه منم سود میبرم ، منکر این که نمیشم ولی از کجا اینقد مطمئنی ؟ به هزارو یک دلیل که حوصله توضیح و سرو کله زدن ندارم چون دارم میخونمو به تو جواب میدم.بیکار نیستم
نقل قول: نوشته اصلی توسط MeysAM1999 کی گفته؟؟؟!؟ اگه قطعی بشه تظاهرات می کنیم قطعی نشه هم من و امثال منی که 93 و 94 برامون قطعی لحاظ شد میریزیم بیرون برید بخونید که پیش پیش بهتون گفتند قطعیه
نقل قول: نوشته اصلی توسط vahyd مطمئن باش شما اگه همچین جریانی باشه ترمیمم میذارن واسش درسته
از ایران بیزارم:yahoo (31):
نقل قول: نوشته اصلی توسط mam به هزارو یک دلیل که حوصله توضیح و سرو کله زدن ندارم چون دارم میخونمو به تو جواب میدم.بیکار نیستم اوکی پس منم به هزار و یک دلیل سعی میکنم هر جور که شده سال بعد قطعی بشه که بیشتر به سودم باشه ...
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezagmi از ایران بیزارم:yahoo (31): من بیشتر
نقل قول: نوشته اصلی توسط rezagmi قطعی نشه هم من و امثال منی که 93 و 94 برامون قطعی لحاظ شد میریزیم بیرون برید بخونید که پیش پیش بهتون گفتند قطعیه و من که مجبورم تابستونم رو هدر بدم که برم ترمیم ...
نقل قول: نوشته اصلی توسط mohammacl اوکی پس منم به هزار و یک دلیل سعی میکنم هر جور که شده سال بعد قطعی بشه که بیشتر به سودم باشه ... تو که معدلت 14ه.سوده چی؟؟؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط mam تو که معدلت 14ه.سوده چی؟؟؟؟ بالا گفتم ...
http://forum.konkur.in/thread42302.html#post850502 اینجارو یه نگا بندازین لطفا
نقل قول: نوشته اصلی توسط mohammacl بالا گفتم ... ممد تابستونتو الکی و بیخودی بخاطر ترمیم به *** نده. خودتم خوب میدونی که 96 حداقل مثبته.من کار به 97 ندارم.ولی 96 مثبته
تاپیکو اپدیت کردم
نقل قول: نوشته اصلی توسط mam ممد تابستونتو الکی و بیخودی بخاطر ترمیم به *** نده. خودتم خوب میدونی که 96 حداقل مثبته.من کار به 97 ندارم.ولی 96 مثبته منم کاری به 97 ندارم . 96 سعیم رو میکنم که قطعی بشه . همونجور که 95 سعیم رو کردم که مثبت بشه ...