نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط zist200 داش ممد بلاخره پشت کنکوری شدین? اگه بابام نفرستم سربازي...
ميگم ممد ميخوام بيام دانشگاه تهران:yahoo (65):@zist200
داداشا من مصداق یک پشت کنکوری موفقم!!!اگه بخواین براتون انرژی بدم!!
نقل قول: نوشته اصلی توسط zist200 داداشا من مصداق یک پشت کنکوری موفقم!!!اگه بخواین براتون انرژی بدم!! سلام ببخشید میشه رتبه هر دوسالتونو بگید؟>
نقل قول: نوشته اصلی توسط M-95 ميگم ممد ميخوام بيام دانشگاه تهران:yahoo (65): احسنت برن دس قشنگرو به افتخار حاج ممد!!!
نقل قول: نوشته اصلی توسط zist200 احسنت برن دس قشنگرو به افتخار حاج ممد!!! :)):)):))
نقل قول: نوشته اصلی توسط s-1998 سلام ببخشید میشه رتبه هر دوسالتونو بگید؟> من سال 89و90کنکور دادم...با الان خیلی فرق کرده...اما یادمه کنکور اول افتضاح کردم??!
نقل قول: نوشته اصلی توسط M-95 :)):)):)) نمی دونید چه صفایی داره!!
نقل قول: نوشته اصلی توسط M-95 داداش شما امسال كنكوري هستي؟ اره دیگه داداش چرا باید تو این تاپیک با این قیافه ی در برزخ مانده باشم:(
نقل قول: نوشته اصلی توسط zist200 داداشا من مصداق یک پشت کنکوری موفقم!!!اگه بخواین براتون انرژی بدم!! رتبه ها رو بگو دکتر جانم .بذار به زندگی بگردیم:))
نقل قول: نوشته اصلی توسط gallant رتبه ها رو بگو دکتر جانم .بذار به زندگی بگردیم:)) داداش زندگی همیشه در جریان است!!!به شرطی که شما بهترین استفاد شو بکنید!والا رتبه های اون موقع با الان خیلی فرق کرده
نقل قول: نوشته اصلی توسط zist200 نمی دونید چه صفایی داره!! :yahoo (23)::yahoo (23)::yahoo (23):
نقل قول: نوشته اصلی توسط M-95 :yahoo (23)::yahoo (23)::yahoo (23): والا!!
نقل قول: نوشته اصلی توسط mam 96 ایشالا پیش بسوی خیابون پورسینا پورسينا كجا هست؟ سلام حاج ممد.خوبي خوشي سلامتي؟؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط mam 96 ایشالا پیش بسوی خیابون پورسینا به حاج مندلی...احسنت با افتخار حاج مندلی بزن دس قشنگرو...