سلام!!!!
دوستان هر کسی بهترین کتابهای کنکوری تجربی رو که میشناسه معرفی کنه....میخوام کتابها یه جور خودآموز باشه و درسنامه خوبی داشته باشه....برای همه دروس میخوام
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام!!!!
دوستان هر کسی بهترین کتابهای کنکوری تجربی رو که میشناسه معرفی کنه....میخوام کتابها یه جور خودآموز باشه و درسنامه خوبی داشته باشه....برای همه دروس میخوام
زبان فارسی : خیلی سبز یا نشر دریافت
ادبیات فارسی :
قرابت معنای : هامون سبطی انتشارات نشر دریافت
ارایه های ادبی : نشر الگو
لغت و املا : نشر و الگو یا نشر دریافت
تاریخ ادبیات : نشر الگو یا لقمه مهر و ماه
عربی : ایاد فیلی ( اگه یه سری از قواعد یادتون رفته میخواین درست حسابی مرور بشه ) + گاج
دین و زندگی : گاج
انگلیسی : جامع کنکور شهاب اناری انتشارات مبتکران
---------------------------------------------------------------
زیست : کتاب درسی + کتاب درسی + کتاب درسی + گاج نقره ای + تست بیشتر : الگو
در مورد زیست واسه اینکه قدرت ترکیب کردن مسائل و یا فهمیدن درس خودتون بره بالا میتونین بعد تست زدن تستایی که اشتباه زدین رو بررسی کنین . به نظرم تستای خود گاج رو بزنین میتونین نکاتی که مربوط به تستا میشه رو داخل کتاب درسیتون حاشیه نویسی کنین
ریاضی : ریاضیات تجربی خیلی سبز یا ریاضیات تجربی مهر و ماه
فیزیک : نقره ای گاج
شیمی : 4 سال مبتکران + کتاب درسی
همه کتاب های در یک سطح هستن. مهم اینه خودتون رو در منابع غرق نکنین. یه منبع رو بارها بخونین.
ادبیات: موضوعی گاج
دین و زندگی: یه کتاب هست خیلی توپه ولی اسمش یادم نیست مال نشرالگو بوده قبلا
زبان: مبتکران
عربی: گاج
زیست: مهر و ماه - فاگوزیست
شیمی:فار
فیزیک: گاج
ریاضی: خیلی سبز یا مهروماه
ادبیات
موضوعی گاج اگه هم درسنامه خلاصه همراه موضوعی گاج میخوای همایش نشر دریافت رو هم حتما بگیر
عربی
عربی کامل گاج همراه ازمون عربی گاج
دینی
دینی گاج
زبان
جامع مبتکران
زمین
.........
ریاضی
iq گاج یا جامع خیلی سبز یا جامع مهروماه
زیست
سه جلد نشر دریافت.اگه کافی نبود پله ی اخر زیست فار رو هم حتما بگیر چون همه ی ازموناش جامع نیست
فیزیک
یا مبتکران یا جامع گاج
شیمی
مبتکران یا جامع گاج.برا تست بیشتر هم فار و نشر الگو هست
موفق باشی
زیست:خیلی سبز(بیشتر بخاطر آموزش مفاهیم)+میکرو گاج+iq گاج+کتابچه های مهر و ماه(قید نامه/زیست گیاهی/جانوری/3فصل آخر پیش)=%100
شیمی:مبتکران(صرفاً/بیشتر بخاطر آموزش خوب)+آزمون فار(پایه/پیش)=%100
ریاضی:جامع خیلی سبز
فیزیک:گاج میکرو
-------------------------
ادبیات=>باید موضوعی کار کنی=>>قرابت:قرابت نشر دریافت(فصل اول این کتاب خیلی خوبه و حیاتی برای کسانی که مشکل اساسی در قرابت دارن) یا قرابت الگو
زبان فارسی:الگو خوبه
لغت و املا:مهر وماه خوبه/برای تست بیشتر الگو
تاریخ ادبیات:الگو /مهر و ماه هم خوبه
دینی:نظری ندارم!
EN:جامع میکرو گاج
عربی:جامع خیلی سبز
پ.ن:این نظر من بود ولی باز خیلی به خودت بستگی داره ممکن من با شیوه بیان/طبقه بندی کتابی کنار بیام ولی تو نه!/موفق باشی
برای فیزیک درسنامه نیاز نیست باید یه سری نکته رو شما بلد باشید تا بتونید به تست ها جواب بدید. گاج چهار جلد کتابه دو جلد سوال دو جلد پاسخ . توی پاسخنامه ایستگاه نکته ها رو گذاشته. البته فیزیک کلا تست زنی مهمه گاج هم تست ها رو خوب سطح بندی کرده هم خوب مبحث بندی کرده. از این لحاظ خیلی خیلی از فیزیک الگو بهتره.
برای زمین هم بهترین کتاب زمین شناسی جامع مهروماه هست که خیلی سبز جلوی این کتاب هیچ به نظر میاد. اگر داروسازی میخوای زمین رو هم بخون .
دیگه گاج معلومه عالیه دیگه
درسنامه،تیپ بندی،پاسخ تشریحی خوب
خلاصه راحت میتونی با خوندنش درصد بالا به دست بیاری
من خودم گاج رونخوندم ولی شما اشتباه منو نکن
اگرم سال به سال خواستی بگیری حتما به این توجه کن که فیزیک تجربی باشه
آخه بعضی ها مشترک ریاضی تجربی هستن
راستی فیزیک های فار و نشر الگو هم خوبه
کتاباتو بزار باشه بعد کنکور بگیر،هر تغییراتی ممکنه پیش بیاد
شیمی فار هم تابستون میخواد درسنامه دار بشه
Sent from my K019 using Tapatalk
جوک گفتی! کتاب های کمک درسی در بهترین حالت مرداد به روز میشن ... توی تیر که ۲۵ تیر تازه کنکوره بعد شما انتظار دارید توی تیر کتاب کمک درسی به روز بشه همراه با سوالات کنکور ۹۵؟؟
تازه اگر کتاب های پیش دانشگاهی تغییرات داشته باشند کتاب های کمک درسی اون کتاب اکثرا توی مهر منتشر میشن.
ایشون میخوان برن از نمایشگاه کتاب بخرند که تخفیف بگیرند بعد میخوان تابستون هم ببندند. الان دیگه سطح کتاب های کمک درسی اونقدر پیشرفت کرده که شما چه امسال بگیری چه سال بعد ضرر نکنی مگر اینکه کتاب های پیش دانشگاهی سال شما تغییرات زیادی داشته باشند.
در ضمن به نظرم کتاب ریاضی خیلی سبز در مقابل ریاضی جامع کنکور مهروماه مثل یک شوخی میمونه چون من هردو تا کتاب رو داشتم چنین نظری دارم .
من خودم زیست مهروماه و خیلی سبز رو ندیدم ولی الگو دارم درسنامه دار که شده عالی شده باز خودتون میدونید.
ادبیات موضوعی گاج، عربی کامل گاج، دینی گاج و انگلیسی مبتکران بهترین کتاب های عمومی هستند.
برای شیمی هم مبتکران خوبه.
http://forum.konkur.in/thread41646-7.html#post836656
بیایید اینجا