الان شبکه خبر که اینجوری گفت تا آموزش و پرورش امتحانات دبیرستان به صورت استاندار برقرار نکنه تاثیر معدل داده نمیشه!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
نمایش نسخه قابل چاپ
الان شبکه خبر که اینجوری گفت تا آموزش و پرورش امتحانات دبیرستان به صورت استاندار برقرار نکنه تاثیر معدل داده نمیشه!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سایت چرا لود نمیشه؟:|
دقیقا تفسیرش با حرفی که عبدالرسول عمادی نزدیک به یک ماه پیش زده بود مطابقت داش....
قانون روشنه من نمیدونم چرا بعضیا انقد استرس دارن.....
اصلاحیه میگه معدل هس اما تا وقتی که مقدمات برا امتحانات انجام نشه تاثیر نمیدن
دیوان چی گفته بود...گفنه بود حذف....
خو اینارم میگن تا شرایط اوکی نشه یا مثبت یاتاثیر نمیدیم....اما معدلا حذف نمیکنیم....این میشه یه قاون جدید کع فعلا کلیاتش تصویب شد......
جزییاتش که مشخصه و گفته شد.....رسمیشم شبکه خبر گفت.....
دیگه من نمیدونم اگه خودتون اصرار دارین که خود شخص اقای خدایی یا رییس مجلس بیاد براتون بگه اونم به صورت موشکافانه اون بحثش جداس....
کلا دیگه به نطر من بیخیال شید....چه بسا دوستانی بودند که با همون مصاحبه های اول که یک ماه پیش انجام شد با ذهنیت باز فهمیدن قضیه چی به چیه...
دیگه نمیان که خودشونا با مصاحبه الکی و بی خردمندانه زیر سوال ببرند که....
موفق باشید
خاک تو سر سرور سایت تا دو نفر ریختن توش نابود شد
آخیش دلم خنک شد:yahoo (10):
اینقدر فحش نوشتم برا فیاضی:دی
دوستان عزيز منتظر ترميم هم نباشيد يوقت !! ترميم براي سال ٩٦ه ! ديروز خواستم ثبت نام كنم دوست بابام تو امتحانات آموزش پرورشه گفت كه از بالادستي تر ها پرسيدم دربارش گفت كه به كسي نگين كه احتمالا اجرا نميشه و ثبت نام كنيد وگرنه امسال احتمالش خيلي ضعيفه تاثيرش بدن تو كنكور ٩٥ !!!
مملكت مسخره بازيه !
Sent from my iPhone using Tapatalk
با سلام و احترام خدمت شما جناب مطهری
بنده یکی از طرفداران شما هستم یا شاید بودم , فقط سوالی دارم از شما که آیا امروز صحبت های شما واقعا با پیگیری های از قبل بود? شما آیا واقعا کنکور را سطحی میبینید? واقعا برای خودم و امثال خودم متاثرم که از وضع واقعی مدارس اطلاع ندارید ازین که سوالات نهایی راحت تر از انچه فکر میکنید فروش میرود ..... اینو اس ام ا کردم ب مطهری
بچه ها این کارا فایده نداره
فقط باید جلو سازمان سنجش اجتماع کنیم:yahoo (112):