سلام
تو این تاپیک نظر خودتونو بگید
کتاب هارو از نظر درسنامه مفهومی
نکات تستی
سوالات خوب
پوشش تمام منابع
اشتباهات کتاب
و..
انتخاب کنید
نظر خودتونو هم بنویسید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تو این تاپیک نظر خودتونو بگید
کتاب هارو از نظر درسنامه مفهومی
نکات تستی
سوالات خوب
پوشش تمام منابع
اشتباهات کتاب
و..
انتخاب کنید
نظر خودتونو هم بنویسید
تاپیک های زیادی در ابن باره هست یه سرچ کوچیک انجام بدید سریع تر نتیجه میگیرید
من نظرم فیزیک 3 شهریاری هست درسنامه ی کامل و بی نقصی داره علاوه بر تست های آموزشی خوب که مطالب کاملا برات جا میفته و همچنین تست های کنکور که از آموزشی ها جدا کرده که به نظرم خوبه (؟)
در کل پاسخگوی هر سطحی هست ولی اگه متوسط به بالا هستید بهترین بهره رو میتونید ازش ببرید در مورد سایر کتابا نظری ندارم
الگو خیلی خوبه. فیزیک 3 شهریاری هم بد نیست.بقیه کتابای تو بازار دوزارم نمی ارزن.بهترینشون الگو هست
دوستانی که میان نظر میدن یا اون بالا رای میدن ، اول از همه در نظر بگیرن که قبل نظر دادناشون باید حداقل 3 تا از کتابای بالا رو یه بار حداقل 1/4 رو مرور کرده باشن یا تستاشو زده باشن !
یه سریا فک کنم میرن کتابفروشی یه صفحه ورق میزنن 4 تا تست میبینن ، اون کتابی که نتونستن بزنن اصلا رو میگن بهتره ! در حالی که اون کتاب بهتر نیست غیر استاندارده !!! والا اگه قرار باشه تو کنکورم نتونین جواب بدین که درصد فیزیکتون زیر 30 هستش !
دادا عنوان تایپکت مشکل داره
سخت ترین رو میخوای یا استاندارد ترین؟:))
سخت بودن به معنای استاندارد بودن نیست.
کدومشون سوالاشون ب کنکور نزدیک تره
کدوم تست ایده دار بیشتر داره
بنظرتون فیزیک3خیلی سبز ویرایش جدیدش خوبه؟مال احمد مصلایی رومی گم
aln vaqte oon ketabe nis k baba ,,,, beshin testaye konkooroo bezan,,,,badesh ketabe azmoon kheili sabz bara fizik ham bezan.
aha ,, bebakhshid !!! man age bejat boodam hatman mizadam,,,,iq fizik gaj ham qarare chap she ,,,age vaqt konam oonoo mizadam ,,,,too hatman bezan,,,har vaq chap shod ,,,begiiir bezanesh ,,,zarbe fanish kon .,
mofaq bashi
اپ
اگه سال سومی حتما حتما حتما فیزیک3 خیلی سبز و 360 درجه فیزیک مهروماه که تازه اومده رو هر دو رو بگیر حتی اگه رشته تجربی هستید بهتون پیشنهاد می کنم اونایی که مخصوص بچه های ریاضی هستن رو بگیرین چون کسی که ترمودینامک و خونده خیلی خوب از پس ترموشیمی بر میاد و درکش می کنه اگه سال چهارم هستین عمرا هیچ کدوم ازین کتابا رو نخونین بجاش 4 جلدی خیلی سبز کار کنین در ضمن درمورد نظر سنجی تون باید بگم اگه کسی از من می پرسید زیست سال سوم الگو بهتره یا خیلی سبز عمرا نمی تونستم جوابشو بدم ولی بین این 4 تا کتاب بدون هیچ شکی می گم فیزیک3 خیلی سبز اصلا بخدا با سه تا کتاب دیگه که نوشتین قابل مقایسه نیستش راستی بعضی از بچه ها می گن فرید شهریاری بهتره مفاهیم و خوب جا میندازه ولی در جوابشون باید بگم اصلا این طور نیست آخه من یادمه وقتی سال سوم بودم میدان الکتریکی و که برای اولین بار تو کتاب درسی دیدم هر چی با خودم فکر کردم نفهمیدم کلا میدان یعنی چی تا این که درسنامه خیلی سبز و خوندم فوق العاده بود تازه تو پاورقی ی جمله ی فوق العاده از ی منبع خارجی نوشته بود که هنوزم نفهمیدم چرا جمله ای به این مهمی و نیاورده تو درسنامه درسته که تو کنکور نمی یاد ولی به فهم مطلب خیلی کمک می کنه وقتی این جمله رو خوندم مغزم سوت کشید دیگه کاملا شیر فهم شدم میدان چیه این جمله رو حتما خودتون بخونین ولی حالا فرید شهریاری تستاشو می زنی تا می رسی به درسنامه میدان به نظرت چی نوشته استاد بزرگوار فرموده که ی روز تو کلاس نشتین که یکی از بچه ها بخاری رو ته کلاس روشن می کنه ی بچه ای که اول کلاس نشسته گرما رو حس مکنه میدان هم همینه اگه بخاری رو ی بار الکترکی در نظر بگیری تو فضای اطراف خودش خاصیتی ایجاد می کنه که با اون به بار الکتریکی که جلوی کلاسه نیرو وارد می کنه خداییش خودشم نفهمیده که چی گفته و ی چیز دیگه پاسخنامه ی به قول خودش فول تشریحی که بهتون یاد میده چجوری تو کنکور کل وقتتون رو بزارین رو فیزیک و اونو 100 بزنین وبقیه پاسخنامه رو خالی عین کویر لوت بزارین خیلی خیلی عذر می خوام که طولانی شد ولی باید حتما می گفتم
الگو سطح نسبتا بالایی داره
کسی خوشخوان نداره؟
اونم باید خوب باشه
فقط کتاب محمودزاده مبتکران مولف کتاب درسی و طراح کنکور
فیزیک مهر و ماه
الگوبهتره بینشون
نشر الگو فیزیک 3 یه کتاب عالیه
برادر مهم نیست که کدوم کتاب سخته مهم اینکه تست های اونو کامل بزنی و نکات مهمشو یاداشت برداری کنی حتی اگه محاسباتش برات جالب باشه یا سوال جالب باشه . نترس اگه یه تست خیلی سخت بدن هیچکس نمی تونه بزنه تو زمان مقرر .
دوستانی که فیزیک 3 شهریاری داشتن تو کنکورشون یا ازمونای ازمایشی
نتیجه ی خوبی گرفتن؟؟؟