با خوردکار مشکی بونیس بین سوال یکو دو هم اسمت بمویس برای ما رو امسال شهر دیگ نبردن
نمایش نسخه قابل چاپ
بیشتر از یه نفر سوالارو صحیح میکنه....
نفر اول اون باشه.... وقتی نفر دوم برگه رو صحیح کنه اسمشو ک میبینه بعدشم یا دوتا دست خط متضاد میبینه یا ب الکی نمره دادنا اعتراض میکنه.... کنفر سوم میاد و برگه هارو صحیح میکنه!!!
ب خدا این شیوه صحیح کردنه.......................
اصن اون نوع تقلب نشدنیه..... البته ی جور شدنیه اینکه بری ب همه پول بدی!!!
برام خیلی جالبه که یه سری معدل بالا ها میان یه ژستی میگیرن انگار نخبه ی عالمن بعد از اون ور ما رو تنبل ! خطاب میکنن
خو عزیزم تو اگه اینقد نخبخ ای(و البته ما ام تنبل و .. ) دیگه حرص چیو داری میزنی
غیر از اینه که میترسی تو کنکور که چندین برابر توانایی و تلاش و هزار تا کوفت و ذهر مار دیگه میخواد همون تنبله ازت میزنه جلو ؟ اگه نه پ دیگه حرص چیو میزنی؟
البته این درسته که با این سیستم آموشیه لنگ در هواا شما ام ی مدتو الکی نهایی خوندی ولی انصاف داشته باشین ضرری ک یکی مثل من با هفت برابر شدن رتبم میکنم حقه؟
من نه مریض بودم نه کسیم مرد فقط نخوندم همین
ولی الان دو ساله دارم ده ها برابر تویی که رفتی کتابو برا نهایی حفظ کردی میخونم
حالا استارتر بنظرت این عدالته که تو داری ازش حرف میزنی؟
فقط افسوس میخورم بحال کسایی که اینقد راحت حاظرن با بی عدالتی بین بالا و روشم اصرار میکنن
دوست خوبم که الان حاظری تن به این کسافت بدی و با له کردن چند صد هزار آدم زیر پات زیر سایه ی قانون عزیز به یه جایی برسی
بدوناین مسیر زندگیت میشه تا ابد
از مکافات عمل غافل نشو گندم از گندم بروید جو ز جو
#حقارت
والا ما هم همین رو میگیم هر کس هرچقدر تلاش کرده ازون 25 درصد سهمشو بگیره نه اینکه کلا حذف بشه مجلس هم اونقد احمق نبود بیاد طرح و قانون خودشو بخاطر شکایت 1 نفر کلا عوض بکنه و کل سیستم اموزشی ایران رو ببره زیر سوال
من مخالفم
خیلی از این معدلا واقعی نیست
دیدم که میگمااااااا
مثلا همین پارسال بازرس میومد تو حوزه ی امتحانی بعد جلوی هممون میرفت به یکی از دانش اموزا تقلب میرسوند...
یا از قبل شماره کارتو به مصحح میدادن چون پارتی داشتن...
به نظرتون این معدل عادلانس؟؟؟
لطفا همه چیو درنظر بگیرید
شما که حرف از گرفتن حق و عاقلانه بودن میزنی به همه ی اینا فکر کردین؟؟؟
اصلا شما که میگی اونایی که معدلشون پایین بود و بهونه اوردن و درس نخوندن...چرا الان خودت دنبال بهونه ای؟؟؟
چرا به جای اینکه الان بشینی درس بخونی داری با این حرفا بهمون استرس وارد میکنی و اعصابمونو بهم میریزی؟؟؟
وقتی خودت به حرفی که میزنی عمل نمیکنی از بقیه چه انتظاری داری!
مطمئنم اونایی که واقعا خوندن و نمرات خوبی گرفتن با یه مرور همه ی مطالب یادشون میاد و میتونن حق واقعیشونو بگیرن و تو کنکورم موفق باشن :yahoo (83):