سلام
شاید از اسم این تاپیک تعجب کردید!!!
ولی نه بدون هیچ مقدمه و توضیحی تنبل شدم !!!
درس نمیخونم
میدونید حدودی خسته شدم
چکار کنم تا این تنبلی ازم بره
الانم نمیدونم چطور حوصلم شد از تنبلی این تاپیکو بنویسم!!!:(
فرستاده شده از H30-U10ِ من با Tapatalk
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
شاید از اسم این تاپیک تعجب کردید!!!
ولی نه بدون هیچ مقدمه و توضیحی تنبل شدم !!!
درس نمیخونم
میدونید حدودی خسته شدم
چکار کنم تا این تنبلی ازم بره
الانم نمیدونم چطور حوصلم شد از تنبلی این تاپیکو بنویسم!!!:(
فقط چند ماه منم اینطوری میشم طبیعیه
Up
ممکنه انگیزتون کم شده باشه...
یا وقتی میخواین بخونین موج منفی میدین به خودتون
اما اگه دقت کنی کسایی که تا ی جایی خوب کار کردن یا چن روز عالی خوندن و باور کردن میتونن با انگیزه درس میخونن و انرژی و حوصله دارن.
ببین من پست قبليتو دیدم و گفته بودی که هنوز میخوای تازه شروع کنی
من با مسافرت موافق نیستم چون تا حالا به اندازه ی کافی و شایدم بیشتر خوش گذرانی کردی
از خودت بپرس واقعا برا چی پشت کنکور موندي؟ چی میخوای قبول شی ؟ هدفت چیه
اگه واقعا میخوای شروع کنی از همین الان تلاشتو بکن حداقل بعد کنکور میگی یه به خودم اومدم و تلاش کردم و تنها دلیلی که تنبل شدی اینکه زیاد از درس دور شدی ببین روزی از یه ساعت خاص شروع کن و ساعت مطالعتو به تدریج افزایش بده
ولی اگه بازم میخوای بگی نميتونمو و تنبل شدمو و هزار بهانه ی دیگه بیاری به نظرم بی خیال کنکور شو چون از هیچ چیز درست حسابی در نمياي
من فقط حرفمو رک گفتم و واسم مهم نیست که ناراحت شدی یا نه ولی هر کسی به یه تلنگر نیاز داره
حالا با خودت رو راست باش واقعا چی میخوای؟
ببین عزیزم روانشناس ها میگن اگ میخوای به چیزی برسی به سه چیز نیاز داری اونم انی هس:هدف،انگیزه،نیاز.بیشتر ما ها از جمله خودم هیچ وقت احساس نیاز نکردم که درس بخونم اونم نمیدونم چرا؟!!ببین کدوم یکی از این موارد رو نداری؟!
هدف که دارم
انگیزه هم دارم حوصله ندارم
نیازو نمیدونم ولی نیاز دارم و حوصله ندارم:(
سلام
خب باید ببینید معمولا چی بهتون انگیزه میده!؟
مثلا من وقتی برنامه میریزم (مخصوصا بلند مدت ..چون اونوقت متوجه میشم که وقت کمه و درسا زیاد! ) انگیزه میگیرم...
یا مثلا بعضی اوقات میرم کتابخونه تلاش بچه ها رو میبینم حس میکنم دارم عقب میوفتم و شروع به خوندن میکنم:yahoo (56):
به توانایی هاتون ایمان داشته باشین...
شما چیزی کمتر از دیگران نداری که بخوای درس خوندن رو بذاری کنار یا تنبلی کنی... تلاش کن که سال دیگه هم خدای نکرده اوضاع همینطور نباشه!
میدونین چون تا الان چیزی نخوندم این پنج ماهم امیدم کمه
میدونی توو 5 ماه میشه هسته اتم رو شکافت درسا رو تموم کردن که چیزی نیس !! :))
سخت نیس تلاش کنی راه میوفتی
5 ماه وقت کمی نیست میتونین بهترین رشته ها رو قبول شین اگه بخواین :)
سلام. سعی کنید هدفتونو بشناسید. اینکه اصلا چرا دارید درس میخونید؟؟
به این فکر کنید که سرجلسه کنکور هستید و همه مطالب تاحدودی اشناهستن ولی شما یلد نیستید حل کنید!
به این فکر کنید که موقع اعلام نتایج، با خوشحالی و سرافرازی رتبتونو به همه بگید... نه با شرمندگی بگید بازم نشد...
میخواید دوباره همون اتفاق سال پیش بیفته؟؟ مطمئنن نخواستید که دوباره موندید پشت کنکور...
چیزی زیادی نمونده. الان خیلیا خسته شدن، جا زدن، بریدن، ولی شما جز اون دسته نباش. شما عالی برو جلو. بعد یه عمر راحت باش...
ببین فقط 4 ماه دیگه....4 ماه دیگه تحمل کن و عالی بخون....
منم این مشکل رو داشتم و الانم بعضی وقتا دارم شاید به نظرت خنده دار باشه اما من گاهی وقتا نیم ساعت با خودم حرف میزنم خودمو قانع میکنم که باید تنبلی رو کنار بزارم چون واقعا درونیه یعنی نمیشه من یه راهکار بگم برای رفع تنبلی همش برمیگرده به اراده و انگیزت خودم اوایل سال به قدری انگیزه داشتم که اصن خسته نمیشدم اما الان این برهه زمانی مشکل خیلیا همین تنبل شدنه ببین هدفت چیه؟؟؟ واقعا به خودت بگو سال دیگه این موقع میخای کجا باشی بازم پشت کنکور یا یه رشته الکی تو یه دانشگاه درجه 2 و 3 ؟؟؟ببین ایندت تا اخر عمر میتونه تو همین 4 ماه باقی مونده عوض بشه حتما حتما تو خودت انگیزه ایجاد کن چون از نظر من عدم انگیزه و هدف=تنبلی...