:yahoo (77):داداش من کشته مرده ایمانتم
همین جوری از خودت واسه ما حکم میدی
اونوقت خودت دزدی میکنی؟
الان باید دستت قطع بشه که
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=a.z.s;695902]اجرا کردن حد قطع ید شرایط خاصی میطلبه. مثلا این که مال باخته جنس رو در جای نامناسب قرار نداده باشه یا سرقت در زمان قطحی اتفاق نیافتاده باشه و سارق از روی نیاز شدید سرقت نکرده بوده باشه...
منم اونموقع تبلتم خراب شده بود به همین خاطر نیاز مبرم به تبلت داشتم . . .
البته منکر این نمیشم که کارم زیاد خوب نبود ولی به هر حال آدم اعتراف که میکنه گناهش بخشیده میشه :yahoo (6):
بابک های زنجانی تو انجمن ما کم نیستن ماشالله
[QUOTE=khaan;695903]شما مرجع تقلیدی خودت ؟؟ آدم اعتراف میکنه گناهش بخشیده میشه ؟ اولا اعتراف به گناه در محیط عمومی خودش گناه بزرگیه . ثانیا من بیام از شما دزدی کنم بعد اعتراف کنم گناهم بخشیده میشه ؟ از کجا در اوردی اینو ؟ شما باید بری اون تبلت رو به صاحبش پس بدی و ازش طلببخشش کنی دوست عزیز مومن
[QUOTE=mohammacl;695907][QUOTE=a.z.s;695905]آقا اینا رو نمیدونم چرا از من نقل گرفت @khaan بیا جواب بده
من معمولا با این لحن حرف نمیزنم اما این متنت مجبورم کرد
آخه پسر خوب چرا چرتو پرت میگی...آخه این چه عددیه از خودت درآوردی..!!! آقا خالی میبندی یه طوری ببند با عقل سلیم جور در بیاد آخه..!!!!!!!
نهایتش میشه 10 هزار میلیار تومن اختلاس اونم در طی چندینو چند سال نه 8میلیونو 700هزار میلیارد...
همیشه فکر کنید قبل تاپیک زدن...ازون نورونهای بدبخت استفاده ببریدد...
بودجه سالانه 60تا کشورو باهم جمع زده عدد گذاشته اینجا...
چیزهایی که من از این تاپیک فراگرفتم
1-دزددین حرام نی
2-اعتراف باعث پاک شدم تموم گناها میشه
3-میتونم برای خودم مرجع تقلید خودم باشم
.
.
.
.اهای جناب خان ابرو هرچی مومن بود رو بردی.من یه شکلات از کیف مامانم بر میدارم بعدش عذاب وجدان میاد سراغم
محض اطلاع:دوستان یادگیری های من الکی و دروغه شما نه یه دفعه...........:))
آقا چرا اینجوری میشه نقل قول ها ؟؟؟ چیزی که من نوشتم رو مینویسه a.z.s نوشته ... چیزی که ایشون نوشته رو مینویسه که khaan نوشته :yahoo (39):
در هر صورت وقتی آدم از صمیم قلب و با نیت پاک از خداوند متعال درخواست عفو بکنه دست خالی نمیمونه. شماها میگین که کسی که دزدی میکنه و میره برای خودش راست راست میگرده با کسی که اعتراف میکنه یکی هستن؟؟؟ با چه منطقی ؟
دادا من خودم یک ماه با بابک زنجانی همبند بودم...خودش بهم گفت اینقدر اختلاس کرده...به من چه اصلا..خودش گفت!!خودش ازم خواست با صداقت به مردم رقم اختلاسش رو اعلام کنم:yahoo (110):خودش ازم خواست بیام حقایق پشت پرده رو بیارم جلوی پرده..من بی گناهم اقا خودش التماس کرد بیام بگم بگم:yahoo (100):
صاحب مال تبلت رو در جای بدی قرار داده بود. آخه کدوم آدم عاقلی تبلت رو با جعبش میزاره توی ویترینی که هیچ حفاظی هم نداره ؟
فکر کنم به خاطر ذنوب جنابعالی این مشکل پدید اومده و هممون داریم دچار عقوبت میشیم http://forum.konkur.in/images/smilie...0%28101%29.gif
نشانی: کیلومتر ۷ جاده مخصوص، بزرگراه آزادگان، پشت پارکینگ شهید تندگویان
شماره تلفن: تلفنخانه : ۴۴۵۰۳۳۹۵-۹
به دلیل نشر اکاذیب تقاضای بسته شدن تاپیک رو دارم @Araz @MohadeseH_M5R
@khaan
آقا ما خیلی چاکریم :))
عرض عبودیت :))
پایه ای رو کش رفتن برگه امتحان تو نهاییا یه ایده ای بریزیم ؟ من تنهایی به جایی نمیرسم :))
پ.ن : خداییش این همه پولو میخواد چکار کنه ؟
با کسری از یه درصد اینم آدم مث شاه زندگی میکنه که په دیگه مجبور بود زیادش کنه الکی بره زیر زربین ؟:/
دزدم دزدا قدیم این جدیدا سیاست ندارن
اصن فقط خان خودمون :))
بابک زنجانی اگه زرنگ بود گیر نمیفتاد ...احتمالا از این زرنگتراشم بودن و هستن که چند برابر این خوردن و میخورن و گیر نیفتادن ...