حس یه بچه گربه ای که فقط دوس داره یه گوشه کز کنه و زخماشو لیس بزنه...
پ ن: دوس دارم برم یه جنگل دور، جایی که دست هیچ آدمی بهش نرسه، چند سال فقط خودم باشمو خودم...
نمایش نسخه قابل چاپ
حس یه بچه گربه ای که فقط دوس داره یه گوشه کز کنه و زخماشو لیس بزنه...
پ ن: دوس دارم برم یه جنگل دور، جایی که دست هیچ آدمی بهش نرسه، چند سال فقط خودم باشمو خودم...
ب نظرم یکی از بزرگترین باگ های خلقت اینه ک کسی ک عاشق خوندنه .. نتونه بخونه .. صداش صرفا تو حموم قشنگ باشه -_-
حاضر بودم ی دست و ی پا نداشتم .. بلد بودم بخونم
دو ساله رو این مودم:|
20 روز دیگه مونده رفیق.......
میدونم سخته ولی تحمل کن ........
#اعصاب خرد-خسته.... #به سوی زندگی بدون کنکور
فایل پیوست 79860
نزدیک صبح..یه خواب عجیب دیدم..
خواب دیدم توی اتاقم یه موجود عجیب دارم..که سفت بغلم کرده ..و من دارم بهش غذا میدم..وهرچی بهش غذا میدم منو محکم تر میگیره...نمیتونستم از بغلش بیام بیرون..ولی بالاخره گولش زدم و بلند شدم..رفتم بیرون از اتاق..بعد بلافاصله بیدار شدم...
وقتی بیدار شدم تا چندقیقه نمیتونستم بلند شم..حس میکردم هنوز اون موجوده بغلم کرده..واقعا ترسیدم..واقعا افتضاح بود..هرجوری بود به خودم گفتم باید بلند شی..بزور بیدار شدم..
اصن ترسیدم یه لحظه برگشتم پشت سرمو نگاه کردم دیدم هیچکس نیست:|
نه خوب نه بد :( و این جوری میشه که زندگیه یه کنکوری شروع میشه :)) زندگی که جهنم برزخی رو کاملا تجربه میکنه :)
الان که کاربرسابقمو یه لحظه دیدم یاد این mature هایی که سرچ میکنن دوستان افتادم :yahoo (23)::yahoo (23): :))
امیدوار ... :yahoo (76):
انصافه ۶تا کتاب ی امتحان اخه؟
باز خوبه ما برش داشتیم ۲تا امتحانش کردیم ..
ولی بازم ۴۰۰صفه یه کتاب مغز و اعصاب فقط ؟!
عاخه؟!
من چرا درس نمیخونم ؟:|
خیلی ب خودم اطمینان دارم انگار
اعتماد ب نفس کاذبم معضله واسه خودش :((
Ne kadar güzel şey ;
Yolun üstündeki bina
Yıkıldığı zaman
Bilinmeyen bir ufuk görmek ..
به معنای واقعی کلمه خسته ..... خدایا کمکم کن حداقل اخرش به خوبی تموم بشه و این همه زحمتم هدر نره
ابر مرد فقر و فنا و دعاست
که فقر از غبایش دمی بر نخواست
ترازوی انصاف آیندگان
به لطفش شکوه عدالت بجاست
شب آخرین را یادش بخیر
شب مرگ دلخواه یادش بخیر
:(
حس بی حسی:////جدیدا فقط ب غذا احساس دارم ://اصن غذا میبینم اختیارمو از دست میدم:))امروز داداشمو بعد دو ماه دیدم ب جای این ک بهش بگم سلام خوبی میگم داری چی میخوری:))بنده خدا فقط سر ب نشانه ی افسوس بهم نشون داد:))ب کوجا دارم میرم؟؟؟:///
کاش می شد بعضی حرفا رو زد بدون این که قضاوت بشی . بدون این که برچسب روت بزنن بدون اینکه در موردت هزارجور فکر کنن و داستان بسازن . کاش می شد خیلی راحت یه چیزایی رو گفت بدون هیچ ترسی........
حس نه چندان خوب ....
Even when you're crying, you're beautiful too:))
تنهایی..