کسی هست که بخواد دوباره پشت کنکور بمونه و واسه بار سوم کنکور بده یا فقط منم؟؟ :yahoo (101):
نمایش نسخه قابل چاپ
کسی هست که بخواد دوباره پشت کنکور بمونه و واسه بار سوم کنکور بده یا فقط منم؟؟ :yahoo (101):
فوق العادس
هیچکدومتون کنکور 96 رتبه نمیارین :yahoo (110):
برین سربازی
دخترا هم برین شوهر کنید
ی جمله معرف هست میگه :
آه نکــــــــــــــــش ،زحمــــــــــــت بکش :yahoo (100):
پشت بنز نوشته بود ! هروقت بهش فکرمیکنم جون میگیرم !:yahoo (15):
حالا این کدوم روز بود من گفتم
14/سپتامبر/2016
24/6/1395
هیچ کدومتون موفق نمیشید رتبه زیر هزار بیارین شایدم دو هزار !
مگر اینکه خودتون خودتونو باور کنید !
خودتون راه رو برین
نه اینکه من بهتون چیزی تزریق کنم !
هیچ کدومتون موفق نمیشید
فقط ناموسا برای اینکه روی منو کم کنید بخونید
بله همه ی ما میتونیم فقط کافی کفش اهنی را بپوشیم و کمر به همت ببندیم و به او تکیه کنیم
Down:|
معنی نمیده کسی قبل کنکور تصمیم به پشت کنکوری بودن (ورود به جهنم ) بگیره ... پس
down!
البته میدونم الان آپ میشه ولی شما بار معنویش رو در نظر بگیرین:))
كي گفته پشت كنكور بودن جهنمه:|
حداقل واسه من يكي كه امسال نسبت به پارسال واقعا بهشت بود
هم تفريح هم درس خيلي خوب بود بعد از اين همه سال درس خوندن به همچين چيزي نياز داشتم
بهترين قسمت ماجرا اينجاست كه از پارسال خيلي خيليييي بهترم از نظر درسي منظورمه پارسال رتبم ٣٠٠٠ منطقه يك بود
سعي كنيد پشت كنكوري نشيد ولي اگه هم شديد واقعا اون غولي كه همه ميگن نيست
اونایی که میخوان پشت کنکور بمونن باس بدونن که بهتر شدن رتبه نسبت به سال قبل کافی نیست بایدرتبه بیاد زیر 5هزار 4هزار.....من خودم 12هزار اوردم پارسال واشتباه کردم امسال موندم چون نهایتا 6یا7هزار میارم.....خیلی سخته خداوکیلی یه سال بمونی پشت کنکور اخرشم رشته های سال قبلو قبول بشی .توصیم اینه فقط باید مطمین بشین که میتونین سال بعد رتبه زیر حداقل 4000میارین اگه ذره ای شک داشتین نمونین که خیلی سخته ...
منظور اینه که قبل کنکور فکر کردن به پشت کنکور خیلی خیلی اشتباهه ...
درضمن اونجوری هم که شما شرایطت بوده ممکنه برا همه نشه و رفتن به دانشگاه بسیار لذت بخش تر از پشت کنکور موندنه ... و این یعنی جهنم که شما میتونستی وضعیت بهتری داشته باشی و حالا یه سال از همسنات عقبی ....
و پشت کنکوری هایی دیدم که گریه میکردن و مث چی پشیمون بودن ...
حرفتون کاملا درست ولی کی میتونه عمل کنه به اینا ...:y (496):
معلم شیمی من دکتر محمد مرادی سال اول کنکور دادن رتبه شون بالای 27000 شد
خودشون تعریف کردن که تا یه ماه اصلا درس نخوندن و به گذشته و اشتباهاتشون فکر کردن و دوباره خوندن حتی سال اونا چند تا کتاب عوض شده بود
سال دوم 2 رقمی میشن:|:|
حالا دیگه الله اعلم چند شدن چون به ما نمیگن
ببینید پشت کنکوری ها من تجربه م قطعا به اندازه شما نیست ولی میخوام یه چیزیو بگم که دارم از بالا نگاش میکنم
بیخود وسواس به خرج ندین که من فقططط فلان رشته ی فلان دانشگاه رو میخوام
دوست من 94 کنکور داد و پزشکی جندی شاپور رو میوورد ولی انتخاب رشته نکرد :|:| گفت فقط شهید بهشتی میخوام
خلاصه وسواسی نباشین
این که نشد دلیل دوست عزیز
چون ازهم سنهات عقب افتادی یکسال خودت رو ازهمه ارزوهات محروم کنی درحالیکه می تونی دردانشگاهی بهتر و رشته ایی بهتر حتی با دو سه سال تاخیر تحصیل کنی و اینده بهتری بسازی پس اونایی که تو سن های خیلی بالاتر شروع می کنن دوباره و وارد دانشگاههای تاپ می شن نباید این کاررو می کردن؟؟
تو دنیایی که ازفردای خودت خبر نداری چه بسا سال اولم بهترین رشته و دانشگاه قبول شی اما خدای نکرده اینده خوبی درانتظارت نباشه وهمین طور برعکس خیلی دیرتر به خواسته هات برسی اما فرصت زیادی داشته باشی کهازش استفاده کنی
البته همه اینا منوط به فرد مورد نظر است که ایا می خواد واقعا برای ارزوهاش تلاش کنه یا نه می خواد به بطالت بگذرونه
قسمت اول حرفتون درسته منم تاييدش كردم تو كامنتم حتما ديديد ولي با بقيش نه اشتباه محضه اين طرز تفكر
منم گفتم سعي كنيد نمونيد ولي اگه مونديد جهنم نيست اون غولي كه ميگن نيست نيمه پر ليوان رو ببينيد هيچوقت براي موفق شدن دير نيست چه ١٨ سالت باشه چه ٤٠ سال. منم عقب نيفتادم اصلا من يه راه بهترو انتخاب كردم كه ممكنه اونايي كه رفتن دانشگاه بعدا حسرتشو بخورن
بعدم مگه شما توي زندگي من بوديد كه اين حرفا رو ميزنيد دقيقا برعكس حرف شما پارسال براي من جهنم بود و امسال بهشته مگه بوديد ببينيد سه ماه به بدبختي با بيماريم دست و پنجه نرم كردم و با چه بدبختي از عيد شروع كردم به درس خوندن
ميدونم شما درستون خوبه و بهتون تبريك ميگم ولي كاش انقد عجولانه قضاوت نكنيد خودتونو بذاريد جاي طرف مقابل.من خيلي ناراحت ميشم وقتي بهم ميگن خواستي تلاش كني كه نموني پشت كنكور در صورتي كه نميدونن من چقد بدبختي كشيدم پارسال هنوزم پس لرزه هاش توي زندگيم هست ولي هيچوقت به خودم اجازه ندادم براي اينجور آدما آرزو كنم كه همين اتفاقا براشون بيفته تا بفهمن كه حرفاشون چقدر آزار دهندست..
اونا هم كه ميگيد همين ديدگاه شما رو داشتن كه مينشستن گريه ميكردن با ديد مثبت ميشه همه چيزو عوض كرد
ببخشید اینو میگم .به کسی هم برنخوره ولی اکثر بچه هایی که پارسال توهمین زمان میگفتن میمونیم برای سال بعد و 96و میترکونیم بازم الان میگن هیچی نخوندیم و انشالله 97!!!
باید موقعیت خودتو بسنجی باید موقعیت وشرایط خونوادگیتو بسنجی و بعد بری جلوی ایینه وبهخودت قول بدی که اگه قراره یک سال دیگه پشت کنکور بمونی باید تلاش کنی ....خیلیا بودن یک سال موندن و رتبشون عالی شده و خیلی ها هم موندنو بدتر شدن ...خیلیها اواسط سال افسوس میخورن که چرا نرفتیم دانشگاه الان همه رفیقامون دانشگاهن دارن کیفشونو میکنن ما موندیم خونه
:yahoo (75):
به رفتار خونوادتون هم فکرکنید ..من خودم یه داداش بزرگ تر دارم همیشه تودرس خوندن بهم تیکه میندازه :yahoo (12):منم روحیم خیلی حساسه تاچندروز اعصابم بهم میریزه
با توجه به این شرایط من خودم امسال هر گورستانی :yahoo (110):که شده میرم برام مهم نیس .....البته اگه زنش بدیم و بره خونه بخت شایدبرای سال بعر فکرکردم:yahoo (23):
ممکنه بایک سال موندن اینده 50-60سال بعدتو تضمین کنی ...یاممکنه بدترش کنی
واینم بگم سال به سال داره بدتر میشه .....چون 98به لعد کتابا عوض میشه ...همه میخوان بمونن برا 97
ودرانتها اینو بگم که مرغی که انجیر میخوره نوکش کجه...قوربان شما خودافط:yahoo (99):
آقا من يه اشتباهي كردم اومدم به مردم اميد بدم
انگار به حال من فرقي ميكنه گفتم شايد فقط يه نفر نظرش عوض شه و بره دنبال هدفش.حداقل ٦-٧ تا تا از اطرافياي خودم رو كه با هم بوديم و الان با هم پشت كنكوريم سراغ دارم كه الان وضعشون بهتر از پارساله
اصن هرچي شما رتبتون بدتر شه من يه دونه ميرم جلو پس نا اميد باشيد و نخونيد والا :|
خب اگه اينجوره شما چرا اينجوري بچه ها رو نا اميد ميكني:))انگار من دارم اغفالشون ميكنم:yahoo (56):
منم خيلي حرف دارم كه در جواب شما بگم ولي حسش نيست واقعا بعضي حرفاتون واقعا درسته اما نتيجه گيريتون خيلي منفيه
به هر حال هر كسي صلاح خودشو بهتر از منو شما ميدونه و بهتر ميتونه برا خودش تصميم بگيره
عالی بود ممنون
UP
عالی
شما مجوز دارید ۲ بار در کنکور سراسری شرکت کنید
اگر این عدد افزایش پیدا کرد، به این معنا نیست که شما برای اهدافتون مصمم هستید، بلکه به این معناست شما در دام مافیای ظالم کنکور افتاده اید
مافیایی که از هر سال از پشت کنکور ماندن ۶۰۰ هزار نفر فقط در تجربی به امید پزشک شدن، سود کلان میبرد و با آن سود ها, خودرو های لوکس، خانه های لوکس و زندگی لاکچری بدست میآورند اما آنچه نسیب شما میشود چیست؟
لطفا آگاه و دانا باشید، نذارید شغل شما یک پشت کنکوری باشد!