سلام
برای زیست خلاصه نویسی بهتره یا حاشیه نویسی؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای زیست خلاصه نویسی بهتره یا حاشیه نویسی؟
حاشیه نویسی
به نظر من خلاصه نویسی… البته باآوردن قید ها و اشکال…
من میگم حاشیه نویسی :yahoo (8):
خلاصه اگه میخوای چیزی بنویسی نکات سوالایی اشتبا نوشتی رو یه جا بنویس ک داشته باشی:yahoo (83):
حاشیه نویسی...
صدر درصد که حاشیه نویسی بهتره....درضمن از هر فصل یه خلاصه نموداری هم داشته باش...
خاشیه نویسی،درضمن انقدر مرور کن و بخون که خوندن 500 صفحه جزوه برات کار یه روز باشه...........همین
در درس زیست فقط حاشیه نویسی معنی داره
فکر کن شما بخوای زیستو خلاصه نویسی کنی:
اولا اینهمه نکته رو چجوری می تونی خلاصه کنی(هر جا که دست بذاری ، نکته است،و هر جا رو که بخوای ندید بگیری ، شاید یه تست روتو کنکور از دست بدی.....)
تازه اگه بخوای یه خلاصه نویسی کامل و جامع کنی، می دونی چقدر وقت ازت می گیره.......؟
گیرم وقتو هم از جایی گیر آوردی......... بی شک خلاصه ات که شامل همه نکات نمیتونه باشه.......این احتمال وجود داره که بعد از خلاصه نویسی دیگه روی متن کتاب اون چنانی که باید وقت نذاری ، و به همین علت بعضی از نکته ها ازنظرت غائب بمونه......
در ضمن اگه واقعا یه خلاصه خوب وتوپ از زیست میخوای ، چرا از اینهمه جزوه و کتاب خلاصه ای که تو بازار هست استفاده نمی کنی .....؟؟؟؟؟!!!!!!!
در کل واسه کسی که توی سال کنکورشه حاشیه نویسی ارجح تره..........
مگه اینکه دبیرستانی باشی و بخوای زیست همون سال تحصیلت رو کم کم مطابق تدریس معلم خلاصه کنی .....(که واقعا این عالیه.....)
قطعا حاشیه نویسی بهتره
چون طراحا از جاهایی سوال میدن که اصلا انتظارشو نداری
پس باید به کل کتاب مسلط باشی
حاشیه نویسی:yahoo (79):
این سوال نشون میده
نه میدونی خلاصه نویسی چیه نه حاشیه نویسی))
حاشیه چیه حاشیه رو کجا می
نویسن ؟؟
الان کسی می دونه چرا فصل 6 جزوه عمارلو هم جدید و هم قدیمیه نافصه ؟ من بخش گلبول های سفید رو نمی بینم