ی سوال دیگه:yahoo (117):
بومی گزینی بر اساس شهره یا استان؟
یعنی مثلا دانشگاه گناباد چون نواحی تحت پوشششو فقط گناباد زده فقط گنابادیا بومیش میشن؟
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا خوب هستش انتخاب کنیم همچین رشته ای رو با همچین شرایطی؟کلن گیج شدم....:yahoo (117):
دوستان کسی میدونه این مردم آزارها کی ثبت نام و تموم و اسامی اولیه رو برای مصاحبه اعلام میکنند؟ دقیقا دو هفته هست دارن تمدید میکنن مثلا قرار بود آخرین روز 7 آبان باشه تمدید کردن تا 13 بعد هم تا 18 آبان حالا هم بدونه هیچ اطلاعیه ای همینجوری ادامه داره !:yahoo (13):
منم ثبت نام کرددم ولی فک کنم خیلی اشتباه کردم چون اصلا امیدی نیست اخه بومی میگیرن بعدشم راهش خیلی دوره مامانم اجاه نمیده برم ازوقتی ثبتنام کردم هیچی نخونمدم
بله دقیقا همینه اکثر افرادی که ثبت نام میکنند دیگه دست از درس خوندن میکشن اونا هم میدونند که بچه ها اینجوری میشن ولی خب براشون مهم نیست خیلی راحت ، به قول دوستمون فقط بیشتر پول درآرن و یه وقت سختی کار به خودشون ندن تا زمانی که حالشو داشته باشن. واقعا امیدوارم همه هرچی زودتر از دست این کنکور سراسری و سازمان رنجش خلاص شن...
بچه ها خدا قوت...تکمیل ظرفیت پردیس پزشکی ک هنوزم ادامه داره...همین چن کد رشته محله یعنی همین ۵ تا ۶ تا شهره ک تو اطلاعیه دو سنجش اومده یا تو اطلاعیه دیگه ای هم هست؟صد نفر کلا؟.....
دوستان اطلاعیه برای پزشکی پردیس تکمیل همین صد نفر پذیرش تو اطلاعیه دومه؟ اگ میدونین جواب بدین تا مهلت تموم نشده ممنون میشم
تعدادوىراىشم تموم شده وگرنه خودم عقل مىرسىدداد بىرون کلا همه چى رو خراب کردن