خوب از موضوع معلومه دیگه چجوری؟
اینم کارناممه تقریبا همیشه همین جوری میشه یا بهتر بعد یه مشکلم که دارم اینه که تعداد غلط هام بالاست
فایل پیوست 42874
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب از موضوع معلومه دیگه چجوری؟
اینم کارناممه تقریبا همیشه همین جوری میشه یا بهتر بعد یه مشکلم که دارم اینه که تعداد غلط هام بالاست
فایل پیوست 42874
برای دین و زندگی این ویدیو ها رو دانلود کن معجزه میکنه
دین و زندگی جعفر رنجبرزاده چهارم دبیرستان(2) (94-93)| آلاء
برا 7000
خوندن دقیق دروس+حل تست زیاد+دقت بالا سر جلسه+توانایی مدیریت زمان و آزمون
یعنی من عمومیا همه بالای 90 شیمی 70 زیست 70 فقط فیزیک ریاضی نمی تونم بزنم :| تو اگه بگی ریاضی فیزیک چیکار میکنی منم بهت می گم عمومی و شیمی چیکار میکنم :d :دی
ب نظرم ب جای اینکه دغدغه ی تراز قلم چی رو داشته باشین بهتر باشه به هدف اصلیتون ک کنکوره فکر کنید.
این دوتا باهم فرق میکنه. توی قلم چی شما یه بخش خاص رو امتحان میدی.اما توی کنکور اینجوری نیس.شما باید همه ی مباحث رو بلد باشی.
اگه شما فقط برای تراز بخونی بعد از دوماه میفهمی مطالب قبل یادت نیس.ینی شما کل دوهفته رو صرف آزمون میکنی و از مطالب قبلی کاملا دست میکشی.با این کار تراز خوبب میگیری ولی نتیجه ی خوبی نداره(نظره شخصیه)
شما باید بتونی مطالب ماه پیش رو هم ب یاد بیاری و بتونی ب سوال های اون جواب بدی
من خودن میانگین تراز 6400داشتم ک اونقدرام بالا نبود.ولی نسبت ب ترازم رتبه ی خیلی خوبی اوردم.
دلیلش هم این بود ک هدف من کنکور بود ن قلم چی
[QUOTE=mohammacl;644619]برای دین و زندگی این ویدیو ها رو دانلود کن معجزه میکنه
دین و زندگی جعفر رنجبرزاده چهارم دبیرستان(2) (94-93)| آلاء
من سومم این مال چاروم هاست
منم شیمیم خوبه بر عکس این دفه بد شد عمومیا اگه بگی که خیلی ازت ممنون میشم شیمی چجوری 90 میزنی؟///؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ریاضی فزیک هم من با تست یاد میگیرم
دیگه چقد تستای زیست خیلی سبزو همرو زدم برا ریاضی دو تا کتاب کار میکنم تخصصیا همه همین جور ولی عمومیا تازه دو سه روزه شروع کردم