اره داشت ولی من نگرفتم
در ضمن اصلا اجباری نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
همونطوری که دوستمون محمد گفت درسته
اما من توصیه میکنم اصلا سراغ سوالای زیستش نرید چون سوالای درجه 4 و 5 هست
ولی سوالای ریاضی و فیزیک و شیمیش سوالای خوبی هست و درجه 2 و 3 و حل کردنشون خوبه
در کل اگر وقت اضافه آوردید بهتره سوالای ریاضی و فیزیکو شیمیش رو حل کنید
موفق باشید ...
توجه داشته باشین که اگه چیزی باارزش بود هرگز اجباری زورش نمیکردن بهتون. مثل سی دی های استاد کرامت اجازه میدادن که همه براش سر و دست بشکونن.
کلا به جز کتاب زیست در یک نگاه دکتر فرهادیان هیچ کتابی از کانون کیفیت بقیه کتابای بازار رو نداره
توصیه ای که من به بچه ها دارم اینه که هیچ وقت این پک رو تهیه نکنن...فوقش فقط دو سه تا کتابشون به درد بخور باشه...
بگین من کتابای قلم چی رو دارم و لازم ندارم دوباره بگیرمشون...
نه به ما چیزی در مورد کتاب نگفتن ثبتنامم 560 بود قلمچی هر نمایندگیی هرچقدر بخواد میگیره مثلا ماهشهر 950 میگیره
ما که پولو دادیم رفت ولی پول کنکوری خوردن نداره:|
چرا همه توانجمن میگن کانون بده؟ والا بلا زیست کانون و ریاضی و فیزیکش عالیه..شما مگه میشه ندیده سوالاشو بگید خرابه؟ حاضرم قسم بخورم نصف کسایی که تو این انجمنن اصلا کتابای الگو رو از نزدیک ندیدن و فقط شنیدن همش هم تعریف میکنن..الگو خوبه اما کتابای دیگه مث کانون هم خوبن...الگو کتاب های ادبیات موضوعی یا فیزیک و زیستشم عالیه..اما دقت کنین فیزیکش به درد همه نمیخوره سطحش خیلی بالاس واگه همون اول کارکنن خیلیا شاید گیج بشن و دلزده بشن از درس..من میگم ابی کانون تو ریاضی فیزیک زیستش عالیه و کتابای زردعمومی و اختصاصیش برای دوران جمع بندی ودفتربرنامه ریزی..این تجربه خودم بود..البته دین و زندگی هم ابی کانون داشتم که اونم عالی بود...ولی یه چیزی که هست همه فکر میکنن برای دینی باید یه کتاب چندصفحه ایه حجیم بخونن تا موفق بشن اما میشه با خوندن کتاب درسی و تست کنکور دینی به نتیجه خوب رسید در وقت کمتر...فقط کافیه امتحان کنین..
[QUOTE=Forgotten;636519]همونطوری که دوستمون محمد گفت درسته
اما من توصیه میکنم اصلا سراغ سوالای زیستش نرید چون سوالای درجه 4 و 5 هست
ولی سوالای ریاضی و فیزیک و شیمیش سوالای خوبی هست و درجه 2 و 3 و حل کردنشون خوبه
در کل اگر وقت اضافه آوردید بهتره سوالای ریاضی و فیزیکو شیمیش رو حل کنید
دوست خوب میشه بگی کلا سوالا چند سطح هستن که شما سوالایی که تو کتاب آبی کانون اومده و بالای90 درصدشون سوالات کنکورن رو میگید سطح5 هستن؟؟؟:|:|اونا سوالاته کنکورای گزشته هستن اگه میتونید جواب بدین یعنی شما خوب بلدین دلیل بر درجه5 بودن سوالات نیسس که...شما با رتبه برترها بشینین سوال و پرسش کنین همشون زیست ابی رو استفاده کردن...یا به عنوان کتاب اول یا دوم..چون کنکورای گزشته بوده بعدش رفتن الگو یا گاج زدن..مطمعنن شما سوالای کانون رو بررسی نکردین که همچین چیزی میگید..فقط بر اساس اینکه همه اینجا میگن الگو خوبه کانون بد شما همچین چیزی گفتین:|:|
E]
سلام
من امروز مراجعه کردم نمایندگی همدان واسه ثبت نام قلمچی
بهمگفتن۵۰۰ت بنکتاب اجباریه
تماس گرفتم تهران گفتن اجباری نیست پیگیری میکنیم
رییس نمایندگی همدان باهام تماسگرفت و هرچی فحش بود بهم داد که چرا شکایت کردی از نمایندگی
برید همون آزمونای خیلی سبز و گاج ثبت نام کنید که کتاباشو میخرید😐
خلاصه اینکه از همه ی بچه های خواهش میکنم زیربار زور کتاب و پشتیبان و همایش های زورکی نمایندگی شهرستان ها نرن، اینا نمیخوان بهتون خدمات درستی ارائه بدن فقط میخوان سرکیسه تون کنن و هرکس از حق و حقوق خودش آگاه باشه و ازشون شکایت کنه با بدترین شکل باهاش برخورد میکنن
حتی وقتی بهشون گفتم که من کتابای آبی و دفتر برنامه ریزی قبلا تهیه کردم از کتابفروشی بهم گفتن باید از کتاب فروشی خودما تهیه میکردی نه جاهای متفرقه
برو همون جایی که ازش کتابامون خریدی آزمون شرکت کن🐣