سلام دوستان اگه کسی فرزند شهید باشه و بخواد از سهمیش استفاده کنه این سهمیه روی رتبش تاثیر میزاره یا موقع انتخاب رشته موثره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و با چه رتبه ای میشه از طریق سهمیه شاهد پزشکی خوند؟ البته تو شهرای کوچیکی مثل خرم آباد و همدان و اراک
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان اگه کسی فرزند شهید باشه و بخواد از سهمیش استفاده کنه این سهمیه روی رتبش تاثیر میزاره یا موقع انتخاب رشته موثره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و با چه رتبه ای میشه از طریق سهمیه شاهد پزشکی خوند؟ البته تو شهرای کوچیکی مثل خرم آباد و همدان و اراک
سهمیه ی جانبازی چطور؟ بالای 25 % چقدر تاثیر میزاره؟
ببین دوتا رتبه بهت مینموقع نتایج
یکی کشوری (که هه ی افراد ازمون دهنده مقایسه میشن)
یکی سهمیه (که با هم سهمیه ای های خودت مقایسه میشی و رتبه اصلی همینه)
بچه شهید که کلا قبوله:|
دوست عزیز باتوجه به شهرهایی که در نظر داری امکان قبولی با سهمیه زیاده
اما میزان اثراش را نمیدانم!
تا جایی که از دوستانم اطلاع دارم حتی در پزشکی رقابت بین سهمیه دارها هم بالاست. بهمین خاطر احتمال قبولی در دانشگاهی که میخواهی، به میزان مطالعه ات بستگی دارد.
دوستان من 3سال دبیرستان و پیش دانشگاهی به سختی و روزی 10 ساعت مطالعه داشتند و باسهمیه توانستند پزشکی /تهران -علوم پزشکی ایران/ قبول شوند.
قضیه برای چهار سال پیش و اطلاع درستی از رتبه در سهمیه اشان ندارم!
به نظرم اونی که سهمیه بالای 25 % داره دیگه چرا درس بخونه.
100% قبول میشه.
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
کسایی که سهمیه جانبازی بالاتر از 25%یا سهمیه شهدا رو دارن از اول پزشکی قبول شدن نگران هیچی نباشن.دوست من رتبه کشوریش 40000بود با زیست 10%و ریاضی وفیزیک 5یا6% امسال سراسری تبریز پزشکی قبول شدن.
اگه کسی سهمیه داشته باشه و نتونه بالای 80% (پزشکی - دندان - دارو ) و بالای 70% (سایر رشته ها ) تراز اخرین نفر قبول شده رو نیاره نمیتونه بره اون رسته رو بخونه
اصلا همچین چیزی نیست.
یارو داره با درصد های حدود 5% دندون پزشکی کرمان درس می خونه.
Sent from my SM-N915F using Tapatalk
بله این دقیقا توی دفترچه انتخاب رشته اومده . حتی با سهمیه هم تراز باید به حداقل مورد نیاز برسه وگرنه قبول نمیشه
ببخشید میشه کارنامه "یارو" رو که با 5 درصد قبول شده بذاری ما هم ببینیم؟
دوستان عزیز لطفا قصه صد من یه غاز تعریف نکنید اینجا محیط علمیه لطفا با سند و مدرک حرف بزنید ! ممنون
درسته شهدا وجانبازا حق زیادی برگردن ما دارند
ولی انصاف نیس یکی بارتبه نجومی پزشکی بخونه
مگه پزشکی الکیه ؟؟؟؟
جون انسانهاس
واسه همین دردومرض ها زیاد شده چون تشخیص ها درست نیس
بنظرم کاش تو رشته های دیگه پذیرش داشته باشند
بجز این۳رشته ی پزشکی و دندان و دارو از بقیه رشته ها دربیان
فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk