سلام دوستان خیلی سبز کتاب چهار جلدی فیزیک رو داره منتشر میکنه و امروز و فرداست که بیاد بیرون مث اینکه. استاد مصلایی مولفشه خیلی هم تبلیغ کتاب زیاده نظرتون راجع به استادش و...چیه؟؟؟!!!
Sent from my GT-I8262 using Tapatalk
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان خیلی سبز کتاب چهار جلدی فیزیک رو داره منتشر میکنه و امروز و فرداست که بیاد بیرون مث اینکه. استاد مصلایی مولفشه خیلی هم تبلیغ کتاب زیاده نظرتون راجع به استادش و...چیه؟؟؟!!!
گاج مسلط شدی، پیشنهاد بعدی من خیلی سبز هست.....
عالیه همون کتاب های :
فیزیک ۱(نور عدسی)+فیزیک ۲(فشار و ..)+فیزیک ۳+فیزیک پیشه!
ادغامش کرده تو چهار جلد!
Sent from my Huawei G610-U20 using Tapatalk
دوستان من گاج دارم(آفرین به تو که داری-هیچکس دیگه نداره) ولی با توجه به مفهومی شدن سوالات فیزیک چه پیشنهدی میدید؟این که گاج و خیلی سبز کار کنم یا خیلی سبز و نشر الگو؟
منم اصن نمیتونم گاجو بخونم یه جورایی آلرژی پیدا کردم به این کتاب اصن میبینمش یه جوری میشم میخوام فعلا خیلی سبز که اومد پایه شو بگیرم اگه خوب بود پیشش هم می گیرم.سبک سوالات هم حتما امسال بیشتر عوض میشه از سال قبل شروع شده
نمونه صفحه
http://kheilisabz.com/wp-content/upl..._Opti_Comp.pdf
سوالای این کتاب هیچی از گاج کم نداره
همه سوالای کنکور سراسری و ازاد و ازمونای سنجشو داره (فقط ازمونای گاجو نداره )
درسنامه هم بسته به سلیقه افراد داره ، مثلا واسه منی که درسنامه فیزیک گاجو استفاده نمی کنم فرقی نداره
نه تو فیزیک میتونم گلیممو از آب بکشم بیرون
رفتن از گاج سراغ الگو و خیلی سبز اشتباهه. این دوتا درسته سظحشون از خیلی سبز بالاتره ولی اگه سطح بالا میخواین از همون اول باید خیلی سبز بخونین.
معمولا بیش از 70% مساله های خیلی سبز خارج از چارچوب کنکور طرح میشن.
سلام دوست عزیز برای فیزیک خیلی سبز به دردت نمی خوره به نظر من برای فیزیک گاج بگیر چون واقعا تستای گاج سطحشون عالیه موفق باشی بای
دوست عزیز شک نکن یه کتابی که تازه اومده باشه نمیتونه جای گاج با سابقه رو فیزیک بگیره
فقط گاج
بعدش اگه گاج واست کافی نبود برو سراغ الگو
والسلام
فعلا که نیومده نمیشه قضاوت کرد
البته خیلی سبز هم تازه نبومده مولفش سال هاست داره کتاب فیزیک مینویسه و یه دوره ای هم تنها کتاب فیزیک خوب بازار رو داشت در انتشارات اندیشه سازان.