کم کم دارید پیدا میشید! خوبه همه اینجا جمع بشیم و پشتیان هم باشیم برای درس خوندن. بعد از اون همه فاصله از دیپلم خیلی حال و هوای آدم عوض میشه نیاز به جو داره که دوباره انرژی بگیره. آزمون هم میدید؟ برنامه خوندنتون چطوریه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
35 سالمه داداش
با سلام
وا... فقط می خوام بخونم و برای رتبه تک رقمی
تا 5 ماه اینده همه درسها رو 1 بار می خونم البته با استفاده از لایتنر
بعد کتاب و تست های تکمیلی
برنامه شما چطور هست؟
من خیلی تو این مدت تحقیق کردم عزیز . یعنی باورت نمیشه اگه بگم همه ی پزشکای شرق تهرانو رفتم پیششون :yahoo (76):
اگه تخصص بگیری که واقعا درآمدت درآمد دندون پزشک رو میزاره تو جیبش ....
و در مورد عمومی هم والا من که با پزشکای عمومیه درمانگاه های خیلی سطح پایین هم صحبت میکردم میگفتن از نظر درآمد و آینده شغلی خیالت راحت باشه شاید دیر ولی بالاخره به اون درآمدی که مدنظرت هست میرسی تو این شغل !
به نظرم وقتی راهتو انتخاب کردی و علاقه هم داری دیگه به چیز دیگه ای فکر نکن و با انرژی تا تهش برو ... البته من کوچیک شمام اصن در حد نصیحت نیستم :yahoo (76):
دوستان من یه سوال شخصی از بچه های این تاپیک داشتم
دلیل اینکه رشته های فنی و مهندسی رو رها میکنید میاد سراغ کنکور پزشکی چیه ؟؟؟
مگه چه ایرادی داره مهندسی ؟
درامد پزشکی مد نظرتونه دوستان ؟؟:yahoo (117):
من میخوام با برنامه قلمچی پیش برم بیشتر. فقط پایهها رو باید بیشتر از اون بخونم چون از سال چهارمیها عقبترم. اول خوندن و تسلط، هرچقدر هم شد دیگه تست. چون آزمون میدم مرتب به هر حال امیدوارم تست زنیام هم بهتر بشه. خوبه اینجا هر از گاهی به هم یک گزارش بدیم از اوضاع! من هم که قراره تک رقمی بشم :)) امضام دیده میشه؟!
بنظر شما میتونید تو بازار قاریشمیش پزشکی حرف اولو بزنید؟
شما همون رشتتو ادامه بدی شاید موفقتر باشی
فک نکنید پزشکی خبرائیه
http://forum.konkur.in/images/smilie...hoo%20(21).gif
بالاخره پیدات کردم مینو جون
خب منم تو تیمتون هستم
کارشناسی دارم اما از علمی کاربردی 29 سالمه
ارشد هم تا ترم سه خوندم و تمومش نکردم
الانم آماده ام برای درس خوندن تا به آرزوی دیرینه ام برسم
من هم با بودجه بندی آزمون های آزمایشیسنجش دارم میرم جلو
بیاین اینجا و از روند درس خوندنتون بگین
دوستان شدیم 4 نفر دارای ارشد . داوطلب کنکور. هدف کنکور 96 و رتبه زیر 1000 تو سه تا رشته!
هدف کنکور 95
اصلاح می کنم
سلام.عجب امضایی!!:yahoo (76):
در مورد امضات بگم که یکی از دوستانی که لیسانس داشت گفت اگه رتبه تون دو رقمی بشه حتی اگه روزانه خونده باشین لیسانستونو دانشگاه ها باهاتون راه میان که رایگان بخونید!! و کلا میگفت اگه رتبه تون دو رقمی بشه مثل دیپلمه هایی که قبول شدن باهاتون برخورد میکنند از جمله همین شهریه که ازتون نمیگیرن!!اگه این قضیه صحت داشته باشه احتمال فراوان برای اونایی که ارشد هم دارن و رتبه دو رقمی بیارن بزارن بیان روزانه بدون شهریه بخونن.در کل اگه الان بپرسین که اگه دو رقمی بیاریم میشه بی شهریه خوند یا نه وزارت بهداشت احتمالا میگه نه هیچ تسهیلاتی نداره!ولی وقتی رتبه تون اکی شد قضیه فرق میکنه!!!
سلام منم میخام بیام تو این تیم :-)