سلام. به نظر شما برای تست زیست شناسی ( چه دوم چه سوم چه ...) خیلی سبز که جدید ویرایش شده بهتره یا نشر الگو؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. به نظر شما برای تست زیست شناسی ( چه دوم چه سوم چه ...) خیلی سبز که جدید ویرایش شده بهتره یا نشر الگو؟
الگو .
تست الگو
درسنامه خیلی سبز
( خیلی سبز با این که ویرایشم شدن هنوز تستاش خیلی مفهومی نیس گرچه سولات شمارشی و جواب بلنداش زیاد شده ولی همونا خیلییاش عین جمله کتاب )
تست فقط الگو رو عشقه با ابی کانون و تخته سیاه ولی الگو اوله
درسنامه هم فقط کتاب کتاب کتاب کتاب کتاب و خیلی سبز
سلام
دوستان گاج نقره ای چی؟
برای دانش اموزای سوم و دوم من همون خیلی سبز رو توصیه میکنم
ولی برای کنکوری ها فقط گاج یا الگو.
سلام...من از کتاب که میخونم و میرم سراغ الگو والا زیاد متوجه درسنامه نمیشم و واقعا سنگینه....چیکار کنم.؟؟؟؟خیلی سبز رو هم بگیرم؟؟؟؟
آموزش:همایش دکتر عمارلو یا فاگوزیست
تست:گاج نقره ای+الگو
تست های ترکیبی رو منم بعضی جاها گیر میکنم ! چون خب ترکیب میشه با تمام فصول ! در درجه ی اول نگران اینجور تستا نشو ! در درجه دوم نگاهتو به مطالب ریز تر بیشتر کن !
مثلا خود زیرنوشت های تصاویر فعالیت و ...
قیدا رو خوب بخون ( خوندن اینا یکم از رو کتاب سخت !
ولی خیلی سبز میتونه کمکت کنه ! بدون خیلی سبزم میشه ولی از همایش نشر دریافت استفاده کن با متن دقق کتاب
بنظر منم آموزش خیلی سبز خوبه .بعد که کتاب درسی و خیلی سبز رو خوندید و درس براتون جا افتاد،برای تست سراغ الگو که تستاش سنگینه برید که دلزده نشید و اعتماد بنفستون کم نشه.
فقط الگو.خیلی سبز خدایی از رده خارج شده ارزش خریدنو نداره.به نظرم الگو کافیه.زیست 1 که بازنویسی کردن دیدم در حدی که تعریفش کردن نبود فقط تست ها یکم عوض شده بود که بازم هم سنگ نبود با کنکور.درسنامه هم تغییر نکرده بود
به نظرم الگو
درسنامه : کتاب
تست الگو
ـــ
اونایی که کتاب دوست ندارن
هم درسنامه هم تست : الگو
والسلام.
الگو خوبه ولی بدرده اونایی حرفه ای نشدن و کامل کتاب ها نخوردن نمیخوره گمونم...بنظرم تنها بدیش اینه که درسنامه های روون و خوبی نداره مثل خ.سبز!
بنظرم واسه
دوم:خیلی سبز/الگو
سوم:؟؟؟اینو نمیدونم خودمم
پیش:قطعاً الگو...
همون خیلی سبز تستاشم عالی شده ( درسنامشم ک عالی بود ) ، الگو هم بیخی ( با اون نتیجه گیریا الکی اش از کتاب از مسیر منحرفت میکنه :|
جسارتا من با نظر dangmiong بیشتر موافقم(حالا بگو کی نظر تو رو خواست!!!)
کتاب الگو یه جوری نوشته شده که شما حداقل باید یه دور کتابای زیستو خوب خونده باشی تا بفهمیش و مثلا کتاب های هر پایه اش(مثلا سال سوم)برای دانش آموز اون پایه مناسب نیست،نوشتارش هم خیلی روان و محکم و ثابت نیست(با این حال کسی منکر خوب بودنش نیست)ولی خیلی سبز هم روانه، هم کامل از هر نظر.
با هر کتاب نسبتا خوبی هم میشه درصد خوب آورد اگر آدم خوب بخونه.
به هرحال این توالی از مطالعه بهترینه: اول خیلی بعدش الگو
ببخشید خروس بی محل شدیم!
شما بخون با هرچی بخونی درصد خوب میاری
رتبه 5 رقمی الگو داشته رتبه دو رقمی هم الگو داشته
Sent from my LG G3
آقا الگو مگه ویرایش نشده؟؟ چاپ جدیدش اومده دیگه
این کتابای سه بعدی الگو چیه پس؟؟
یه کتاب دیگس؟؟؟؟؟
یا همونیه که شما میگید؟؟
همونه
درسنامه :کتاب +خ.س
تست :س+الگو
اول از خ.س تست بزن راه افتادی برو سراغ الگو
من کتاب های الگو وخ.س رو همه رو دارم .بهترین ترکیب همونی هست که بالا گفتم. البته از نظر من هاااا. اگر الگو اشتباه داشته باشه اگر درسنامه خ.س و کتاب رو بخونی اگر اشتباه باشه میتونی پیدا کنی. اینکه فقط الگو بخونی با توصیفاتی که کردن دوستان ممکنه مشکل ساز بشه چون مثلا از شانس من اگر توی تستی مشکل داشته باشم و الگو یا هرکتاب دیگه اشتباه زده باشه درست همون نکته رو تو کنکور میدن من میمونم و اون 2 درصد مثبت یا درصد منفی:yahoo (76):
درسنامه :کتاب +خ.س
تست :س+الگو
برای تشخیص اشتباه های الگو به نظرم خ.س و کتاب کافی باشه:yahoo (76):
این از اظهار نظر بنده
خیلی سبز فقط درسنامه هاش بدرد بخوره (واقغا هم خوبه) اگه چاپ قدیم هم پیدا کردی بگیر، البته من یکیرو میشناسم pdf کتاب خیلی سبز زیستو برا هر سه سال داره و هر کدوم رو 4 تومن میفروشه اینجوری میتونی از درسنامه هاش فقط پرینت بگیری
البته خیلی سبز سال دوم چاپ جدیدش رو هم دیدم سوالات قوی داشت ولی در کل اینجوریه که همون سوالاتش رو یه 2 3 تا قید اضافه کرده و طولانیشون کرده و در حد نشر الگو نیست اصن
من که چاپ های جدید سبزو ندیدم فقط تو دوران دبیرستان داشتم
برای اشکالات الگو که بلا سرمون نیاره!اگه جزوه تاپی خودمون داشته باشیم +گاج زیست یا ای کیو اگه بیاد کافیه؟یا نه خیلی سبز مستحب موکد میباشد؟
وقتی شما کتاب +درسنامه رو کامل بلد باشید بدونید چی به چیه خب میتونید اشتباه علمی رو متوجه بشید مگر غیراز اینه؟ قرار هست شما موارد کتاب رو هرچی گفته بلد باشید هرچند خود کتاب درسی هم اشتباه گفته باشه چون ملاک کتاب هستش.چون ممکنه در بعضی تست ها کتاب رو نقد کنند یا اشاره ای به اشتباه کتاب نکنن وباعث شک وشبه شما بشن.