سلام. به نظر شما برای تست زیست شناسی ( چه دوم چه سوم چه ...) خیلی سبز که جدید ویرایش شده بهتره یا نشر الگو؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. به نظر شما برای تست زیست شناسی ( چه دوم چه سوم چه ...) خیلی سبز که جدید ویرایش شده بهتره یا نشر الگو؟
الگو .
تست الگو
درسنامه خیلی سبز
( خیلی سبز با این که ویرایشم شدن هنوز تستاش خیلی مفهومی نیس گرچه سولات شمارشی و جواب بلنداش زیاد شده ولی همونا خیلییاش عین جمله کتاب )
تست فقط الگو رو عشقه با ابی کانون و تخته سیاه ولی الگو اوله
درسنامه هم فقط کتاب کتاب کتاب کتاب کتاب و خیلی سبز
سلام
دوستان گاج نقره ای چی؟
برای دانش اموزای سوم و دوم من همون خیلی سبز رو توصیه میکنم
ولی برای کنکوری ها فقط گاج یا الگو.
سلام...من از کتاب که میخونم و میرم سراغ الگو والا زیاد متوجه درسنامه نمیشم و واقعا سنگینه....چیکار کنم.؟؟؟؟خیلی سبز رو هم بگیرم؟؟؟؟
آموزش:همایش دکتر عمارلو یا فاگوزیست
تست:گاج نقره ای+الگو
تست های ترکیبی رو منم بعضی جاها گیر میکنم ! چون خب ترکیب میشه با تمام فصول ! در درجه ی اول نگران اینجور تستا نشو ! در درجه دوم نگاهتو به مطالب ریز تر بیشتر کن !
مثلا خود زیرنوشت های تصاویر فعالیت و ...
قیدا رو خوب بخون ( خوندن اینا یکم از رو کتاب سخت !
ولی خیلی سبز میتونه کمکت کنه ! بدون خیلی سبزم میشه ولی از همایش نشر دریافت استفاده کن با متن دقق کتاب
بنظر منم آموزش خیلی سبز خوبه .بعد که کتاب درسی و خیلی سبز رو خوندید و درس براتون جا افتاد،برای تست سراغ الگو که تستاش سنگینه برید که دلزده نشید و اعتماد بنفستون کم نشه.
فقط الگو.خیلی سبز خدایی از رده خارج شده ارزش خریدنو نداره.به نظرم الگو کافیه.زیست 1 که بازنویسی کردن دیدم در حدی که تعریفش کردن نبود فقط تست ها یکم عوض شده بود که بازم هم سنگ نبود با کنکور.درسنامه هم تغییر نکرده بود