از همین الان ک تست الگو نزدی...شکا ابتدان تستهای گاجو برن..بعد ایشالا ب الگو هم میرسی...
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوست عزیز فکر نمیکنی الان برای انتخاب منبع کمی دیر شده باشه؟
بهر حال من الگو رُ ترجیح میدم!سبک سوالات خیلی سبز نشون میده که تستاش خیلی سریع ویرایش شده
+طبقه بندی و نظم الگو خیلی عالیه اول سوالای تالیفی بعد گزینه 2 و سنجش و در انتها کنکور سراسری!
+معتقدم بدون تست فقط با تسلط بر کتاب درسی و یک درسنامه که همه ابهاماتُ رفع کنه میشه حتی 100 زد...:|
سلام دوست عزیز به نظره من
کتاب درسی+جزوه عمارلو+تست الگو
من خودم از درسنامه خیلی سبز 2 ماه خوندم خیلی زیاد ریز شده و حجیم کرده کتابو نکات ترکیبیشم کامل نیس
به نظر من که هم نشر الگو دارم و هم خیلی سبز اول باید کتاب درسی خونده باشه به طور کامل
بعد از اون هم برای روون شدن و جا افتادن مطلب بهتره خیلی سبز رو خوب بخونی به نظر من در سنامه ی خیلی سبز با الگو البته تو کتاب زیست آز 1باه م فرق به چندانی ندارند الگو سطحش خیلی بالاتس سعی کن اول به کل کتاب و خیلی سبز مسلط بشی بعد بیای سراغ الگو برای تست زدنن
البته تو زیست آز2 زیاد باه م فرق ندارن چه بسا که من از بعضی دوستان برتر تو انجمن زیست خیلی سبز رو شنیدم که جزو منابعشون بود ویکی از دوستان به صراحتا گفته بودند که آقای عمار لو در کلاسشون برای زیست 2 خیلی سبز رو پیشنهاد داده بود به هر حال سعی کن نسبت به سطحت کتاب انتخاب کنی و از چند منبعی برای آموزش پرهیز کن یه کتاب انتخاب کن و با اون آموزشت رو پیش برو و وقتی تست های یه کتاب رو کامل زدی برو سراغ یه کتاب تست دیگه بازم میگم سعی کن نسبت به سطحت کتابت رو انتخاب کنی
کنکور اگه غوله به قول الگو برشانه ی غول ها بایستیم!!!
پاسخنامه زيست گاج كي قراره بياد؟!!
Sent from my apple iphone using tapatalk2
سلام
من هر جور با خودم حساب میکنم حتی با بهترین برنامه ریزی هم نمیتونم وقت کنم که هم کتاب درسی رو کامل بخونم و هم درسنامه خیلی سبز بعلاوه تستاش و هم درسنامه الگو بعلاوه تستاش
اگه بخوام این گارو کنم ۱۰۰٪ از درسای دیگم باید مایه بذارم که این کار رو هم درست نمیدونم
دبیر من که یکی از دبیرای مشهور مشهده با توجه به شناختی که از بچه های کلاس داشت به هر کدوم یا الگو رو پیشنهاد کرد یا خیلی سبز و به منم الگو رو گفت و به شدت ما رو از چند منبعی شدن منع کرد
حالا باز تا نظر دوستان چی باشه
دوستان من فارغ التحصیلم و میخواستم یه مشورت بکنم
منابع من اینجوریه :
دوم : الگو + گاج نقره ای
سوم : الگو + گاج نقره ای
چهارم : الگو + گاج نقره ای
و البته کتاب درسی.
حالا بنظرتون بخوام کتاب دوم + سوم خیلی سبز رو هم که بازنویسی شدن کار کنم خیلی وقت گیر نمیشه ؟ اینجوری دیگه باید روزی 4 ساعت زیست بخونم فقط !
کتاب جامع چاپ جدید ارامفر چطوره ؟ اون سطجش چجوریاس ؟
سلام داداش بنظرم سوای اینکه تست زیاد تو زیست مهمه و باس با انواع مدلهای تست آشنا شد اما مهمتر از اون مرور و جمع بندی تستایی که زدی!پس بیشتر از ۲ تا کتاب تست احمقانس!حتی برای رتبه یک رقمی...(اینم درنظر بگیر که آزمونایی که شرکت میکنی هم تستای جوندار زیادی خواهد داشت که باس بررسیشون کنی)
پیشنهاد من:کتاب درسی+الگو+زیست iq!
فرستاده شده از Nexus 7ِ من با Tapatalk
زیست من میخوام الگو بخرم.حالا باید همه ی سال به سالاشو بگیرم یعنی لازمه؟
قبلا خیلی سبز خوندم
دوستان منو راهنمایی میکنید به نظرتون کتاب درسی+جزوه عمارلو+تست الگو خوبه؟؟
آخه خیلیا میکن جزوش با کلاسش کامل میشه و این حرفا
منظورتو نفهمیدم دوست عزیز..[emoji15] [emoji15] [emoji15]
دبیر من دکتر مداح بود که توی موسسه علوی تدریس میکرد و دبیر پروازی بود و هفته ای ۳ روز توی مشهد
واقعا هم دبیر خوبی بود و توی ۲ ماه کتابو به ظور کامل به جز فصل گیاهی برامون طوری بست که همراهش سوالات نهایی و تستای کنکور رو هم کار کرد و اخر کلاسا هم ازمون یه امتحان تشریحی از نهایی های گذشته گرفت که همه کلاس بالای ۱۹ گرفتن و امتحانشم اسون نبود
دلیل این که گیاهی رو نرسید هم این بود که خودمون ازش خواستیم زمانی رو که برای گیاهی در نظر گرفته بود رو به ژنتیک اضافه کنه...
سلام یه سوال داشتم من پشت کنکورم و سال پیش کتابای زیست الگو رو گرفتم یعنی چاپ 93هستن باید عوضشون کنم یا اونا هنوزم قابل استفادن؟؟؟؟؟
سلام دوستان . خواهشا بحث انتخاب منبع رو انقدر بزرگ نکنید واسه خودتون. در نهایت تلاش خودتون نتیجه رو رقم میزنه نه منابعی که داشتید. نه مشاور و دبیر پروازی!!!
برای زیست قطعا تا کنکور باید چند دور کتابو بخونید و تستای علامت دار رو چند دور بزنید.
برای کتاب هم باید ببینید مشکل خودتون کجاس که با کتاب رفعش کنید...
مثلا خود من تو درسنامه مشکل دارم بنابراین خیلی سبز میخونم برای تست هم همون خیلی سبزو میزنم با آزمونای قلم چی و گزینه 2 سال های قبل در نهایتم تست های سراسری.
ولی اگه تو تست مشکل دارید و یه درسنامه قوی یا پایه علمی قوی دارید الگو بهترین منبع شماست. پس زودتر منبعو انتخاب کنید و درستونو بخونید . به خصوص زیست که واقعا حجم زیادی داره اما خب درس شیرینیه.
دوستان عزیز
مهراب عزتی رتبه ی 633 یا 663 دقیق نمیدونم،پسرعموی منه که تو کرمانه و فقط با ترکیب خیلی سلز و کتاب درسی تونست درصد 72/7 رو بیاره
انقد سره کتاب بحث نکنین با همه ی کتابا میشه بهترین نتیجه رو اورد همش به خودتون بستگی داره
با روحیه و بدون ترس بشینین سره منبعی که دارید و بخونیدو به هدفتون فکر کنید و لذت ببرید
هرکی پزشکی میخواد بسم الله