نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط fateme.sajjadi خدا از دهنت بشنوه حتی اگر دانشگاه شیرازم باشه اصلا دوست ندارم برم نطرت درباره دانشگاه یزد چیه؟ من واقعا دوست دارم خودم یزد قبول شم یزد دانشگاهش خیلی خوبه
نقل قول: نوشته اصلی توسط mahsa92 سلام عزيزم اره اگرم بياد رو ٦ اينا حساب كن (احتمال ٥٪) واااي من درگير يه مشغله ذهني شديد شدم نميدونم چيكار كنم Sent from my apple iphone using tapatalk2 کمی از دست ما بر نمیاد؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط V a h i d کمی از دست ما بر نمیاد؟ شما همون وحيد قشمي؟ Sent from my apple iphone using tapatalk2
نقل قول: نوشته اصلی توسط mahsa92 سلام عزيزم اره اگرم بياد رو ٦ اينا حساب كن (احتمال ٥٪) واااي من درگير يه مشغله ذهني شديد شدم نميدونم چيكار كنم مهموناتون اومدن؟ باهاش خو بگیر یا زیاد بهش فکر نکن
نقل قول: نوشته اصلی توسط fateme.sajjadi مهموناتون اومدن؟ باهاش خو بگیر یا زیاد بهش فکر نکن اومدن يه اتفاق فجيه(؟) افتاد درگيرم به يه هم صحبت نيازمندم:| Sent from my apple iphone using tapatalk2
نقل قول: نوشته اصلی توسط mahsa92 شما همون وحيد قشمي؟ Sent from my apple iphone using tapatalk2 آره
نقل قول: نوشته اصلی توسط Mohammad. N من واقعا دوست دارم خودم یزد قبول شم یزد دانشگاهش خیلی خوبه وای منم خیلی دوست دارم قبول شم یعنی از استان فارس هم میگیره ؟ من احتمال داره قبول بشم
نقل قول: نوشته اصلی توسط mahsa92 اومدن يه اتفاق فجيه(؟) افتاد درگيرم به يه هم صحبت نيازمندم:| Sent from my apple iphone using tapatalk2 اگر قابل بدونی من درخدتم :)
نقل قول: نوشته اصلی توسط fateme.sajjadi اگر قابل بدونی من درخدتم :) مرسي عزيزم ولي اينجا جاش نيس Sent from my apple iphone using tapatalk2
نقل قول: نوشته اصلی توسط fateme.sajjadi وای منم خیلی دوست دارم قبول شم یعنی از استان فارس هم میگیره ؟ من احتمال داره قبول بشم جغرافی کشوری هس گزینشش یا ناحیه ای؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط mahsa92 مرسي عزيزم ولي اينجا جاش نيس Sent from my apple iphone using tapatalk2 هر جا بگی میام
نقل قول: نوشته اصلی توسط Mohammad. N جغرافی کشوری هس گزینشش یا ناحیه ای؟ چرا جغرافیا ؟ من جغرفیا رو بعد از چهار رشته دیگه زدم اگر اونارو قبول شم به جغرافیا نمیرسه بعضی جاها کشوری بعضی جاها ناحیه ای
نقل قول: نوشته اصلی توسط fateme.sajjadi چرا جغرافیا ؟ من جغرفیا رو بعد از چهار رشته دیگه زدم اگر اونارو قبول شم به جغرافیا نمیرسه بعضی جاها کشوری بعضی جاها ناحیه ای فک کردم جغرافیا مد نظرته... ولی در کل بزد اگر قبول شدی بسیار جای خوبیه من اولویت هم بر اساس شهر اینا بود شیراز- یزد - کرمان- بند عباس
دوستان خبر جدید در مورد نتایج؟ همون 4/5 شنبه؟ اخبارای دیشب چیزی نگفت؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط taker190 دوستان خبر جدید در مورد نتایج؟ همون 4/5 شنبه؟ اخبارای دیشب چیزی نگفت؟ اره همون ولی دوباره از سنجش پرسیدیم ببینیم چی میگن