استاد نظری ندارین ؟
هرکار کردم نشد تگتون کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
گاج با الگو.
سلام ببخشید من سطحم تو فیزیک 2 خیلی خوبه و الان دارم میرم سوم دبیرستان و می خوام یه کتاب فصل فشار رو خیلی خوب و مفهومی سطح بالا درس داده باشه (چون یکم باهاش مشکل دارم) به نظرتون چه کتابی خوبه
اصلا نمیفهمم چرا همه برای فیزیک گاجو پیشنهاد میدن تستای تکراری و درسنامه سطحی...برای فیزیک پایه الگو کتاب خوبی هست.البته من درسنامه هاش رو نخوندم ولی برای تست عالیه برای پیش هم من مبتکران خریدم تا حالا سینماتیک رو از روش خوندم درسنامه هاش به شدت مفهومیه و تست هاشم غیر تکراری و منتخب در کل کتاب خیلی کاملی هست.به نظرم اگه میخواید در حد گاج کار کنید کتاب ابی قلمچی هم در حد همونه خیلی کم حجم تر و جم و جور تر هم هست.
چون خیلی از افراد فیزیک رو بصورت پایه ای و مفهومی کار نکردن نیاز به تقویت پایه دارن.البته تمام تست های گاج نقره ای سطحی نیست و برای تسلط کتاب خیلی خوبیه.
کتاب گاج با قلم چی غیرقابل قیاس هستش.خیلی از افراد با گاج درصد بالایی گرفتن ولی ازسال93به بعد نیاز هست درکنارش الگو هم کار بشه چون سبک تستها عوض شده.
مبتکران سوم رو نداشتین؟کلا از مبتکران بیشتر راضی هستین یا الگو؟
59اقا
اقا من گاج دارم تستاش خوبه اما یه جوری طراحی شده حتما باید قبلش مطالبو از یه جا یه منبع دیگه جزوه دبیر و... خوب بخونی بعد بیای سراغش اگه پایه ضعیفه درسنامه خوبی نداره البه من رفتم سایت دانگاه شریف فیلم از اون می بینم بعد تست میزنم
منظورم از مبتکران کتابای اقای محمودزاده نیست. کتابی که من میگم تالیف اقای شهریاری هست. و فکر میکنم که سال ۹۳ اولین چاپش بوده و فقط هم برای سال چهارم هست. اگه فقط برای تست میخواید الگو بهتره چون مبتکران نیاز به خوندن چندباره داره و تستاش خیلی کم تکرار شده. اگه برای اموزش + تست میخواید مبتکران بهتره که اگه درسنامه هاش رو بخونید و تستاشو کار کنید و پاسخنامه هاش رو خوب بخونید و کلا با روال خود کتاب پیش برید خیلی کتاب کاملی هست. کلا خیلی شبیه کتابای شیمی اقای بازرگانه بیانش هم خیلی قابل فهمه.
من گاج سفید قدیمی ها رو خیلی دوس داشتم درسنامه های قوی داشت!تنها مشکلش به روز نبودنش بود
این مشکل الان نیست دیگه از نظر من خیلی بهتر ازز گاج نقره ای هست
فیزیک نشر جوکار بخونید...
دوستم خیلی سبزو بگیر خیلی خوبه و کاملا مفهومی البته مبجبوری سال اولش رو هم بگیری باهمه:)
http://kheilisabz.com/lvl5/2013/05/Phisic1-Phisic2.png
اگه نیاز به خوندن درس نامه داری، مبتکران خوبه
ولی اگه سوالای مفهومی میخوای کتاب فیزیک جامع خیلی سبز تست های به شدت مفهومی، جدید و قشنگی داره که البته درسنامه هم داره ولی مختصر و مفیده....
من خودم پیشنهادم خیلی سبز هست... بگیر ضرر نمیکنی...