فعلا که این کار رو نمیکنن(یعنی نمیتونن با توجه به هزینه ها و...)
اما اون روزی رو میبینم که این کارو انجام بدن...
Sent from iPhone5s
نمایش نسخه قابل چاپ
فعلا که این کار رو نمیکنن(یعنی نمیتونن با توجه به هزینه ها و...)
اما اون روزی رو میبینم که این کارو انجام بدن...
Sent from iPhone5s
خواهر من ورودی مهر 91 دانشگاه اصفهان رشته پزشکی بود ترم اول تفکیک بودن ولی از ترم 2 به بعد قاطی شدن دوباره...........
فکر کنم باید بریم گرده افشانی یاد بگیریم:yahoo (20):
خیلی بعید میبینم اینکه تفکیک بشن...
درضمن با تفکیک مشکلا کمتر نمیشه هیچ بیشترم میشه...
از ریشه مشکل داره فرهنگ و فکر و...
که باید از بچگی به جونایاد میدادن
حالا که یاد (اموزش صحیح)ندادن و یه سری از عقایدشونو با زور (آجبار)کردن تو مغزشون که از نظرم تاثیر عکس گذاشته و الانم داریم میبینیم تاثیراشو تو جامعه پس اینجور طرحا شبیه مسکنن برای دندون درد...خوب نمیکنن فقط دردو میپوشونن و وضع هم خراب تر میشه
سعی کنیم همه چیزو با چشم باز و فکر روشن ببینیم...
تو راهپیمایی و ... که میگن همه در کنار هم منظور وحدته . اصلا رفتی تا حالا راهپیمایی دیدی چطوریه ؟ تو مسیر راهپیمایی آقایون جلو حرکت میکنن و خانوم ها پشت سرشون واسه چند ساعت . اونوقت شما میگه این با نشستن دانشجو ها سر کلاس با فاصله چنر متر واسه چند سال یکیه ؟؟!:yahoo (13)::yahoo (13):
ولی ریشه دوندن و بدتر شدن وضع بدتره...برای فکر اساسیو از ریشه حل کردن موضوع فکر میکنم کمی دیر شده...
همینطور که میبینید نسبت موافقا به مخالفا سه به سیزده هست که اگه(اگه)همچین طرحی اجرا بشه برخورد شدیدی میشه مسلما...
مگه اینکه از
پایه حلش کنن...
درسته ولی نباید بقیه مشکلات رو زمین بمونه و وزارت پاهاشو رو هم بزاره و تماشا کنه اینو میدونم تفکیک مهمترین مشکل در سطح کشور نیست بعدشم مشکلاتی که در سطح کشور هست عامه مردم خواهان اون هستن چه تحصیلی چه کاری چه ورزشی .... ولی تفکیک رو عامه مردم نمیخوان ماشالله ما تو هر بخشی مشکل داریم از اقتصاد و اشتغال گرفته تا تحصیل و ورزش و ....
نکته دیگه ای که هست فک کنم اگر کسی با هدف تحصیل بره دانشگاه این مسائل براش فرقی نمیکنه . اما اگه اگه خدای نکرده کسی بخواد واسه ... بازی بره دانشگاه همون بهتر که تفکیک جنسیتی انجام شه .
دردو اون بچه های مناطق محروم میکشن
دردو اون بچه های روستایی میکشن
دردو اون دختری میکشه علی رغم اینکه 400 تا بیشتر از پسره اورده بود ولی قبول نشد (رتبه)
دردو کسایی میکشن که از تحصیل محرومن
دردو اون ورزشکارانی میکشن ( نمیخوام بگم چه رشته ای چه پسر چه دختر) با حقوق بسیار کم دارن زندگی میکنن
دردو اون کارگر های زحمتکش رفتگرا میکشن اخرش هیچی
دردو اون پرستارای مناطق محروم با فشار زیاد میکشن
دردو اون مادران زحمتکش شاغل که با مرخصی اونا رو از کار اخراج میکنن میکشن
دردو اون کسایی میکشن که هر لحظه به فکر اینن که پس فردا تعدیل نیرو شد چی کار کنن قسطای خونه قسطای ماشین (اونم تو تهران )
دردو اون دانشجویانی میکشن که تو منناطق پرت دارن تحصیل میکنن تو خوابگاه 12 نفری بدون هیچ امکاناتی نه گاز هست نه برق هست نه اب هست ( منظورم نبودنش نیست کم بودنشه )
و خیلی دردا که مسکنش گم شده
دوست عزیز چرا جوشی میشی ؟ حرفای شما کاملا درسته . اولا خواهش میکنم جلو من گارد نگیر منم مثل شما عضوی از این جامعه ام تو یه شهر کوچیک زندگی میکنم همه این چیزایی هم که میگی میفهمم . ولی این صحبتا چه ربطی به حرف من داشت ؟ خواهش میکنم موقع بحث کردن مسائلو با هم قاطی نکنید تا به یه نتیجه برسیم .
شما از موافقان تفکیک بودی ولی مثل اینکه حرف بچه ها منطقی بوده و متقاعد شدین ...
راستی دانشگاه علامه تفکیک شده همه ی رشته هاشون-که میبینیم جز دانشگاه های برتر هم نیستن-اگرم باشن فقط و فقط توی حیطه علوم انسانی قوی هستن وگرنه جز دانشگاه های برتر هم نیست با اینکه تفکیکه و اگه اینطور که بعضی دوستان میگن تفکیک باعث رشد و پیشرفت دانشجویان و دانشگاه میشه میبینیم که بعد 7 سال تفکیک هیچ پیشرفتی نداشتن در حقیقت