نمیدونم منتظورت با کی بود
اما بعضیا در عین سن کم حرفایی میزنن که خیلی از بزرگا حتی قادر به پردازش اون نیستن ( کلی گفتم منظور اینجا نبود )
کمی واقع بین باشیم این به جهان سوم و دوم و اول ربطی نداره
نمایش نسخه قابل چاپ
به نظرم تفکیک بدترین رشوش ممکنه
چون وقتی جنس مخالف تو محیط هست یه جوریاییباعث میشه تلنگر بخوری که بیشتر درس بخونی و رقابت و اینا و ......
وقتی جنس مخالف تو محیط باشه کمک میکنه که بهتر بشناسی و تو انتخاب همسر دقت کنی
ولی به نظرم باید از همون اول ابتدایی تفکیک جنسیتی برداشته بشه
که وقتی رسیدن به دانشگاه ها تاثیرات منفی به حداقل خودش برسه
هرچند که همین الانشم تاثیرات مثبتش بیشتر از منفی شه
ادم خنده اش میگیره اصلا به این موضوع درباره دانشگاه فکر بکنه..... الان دانشگاه هایی که تفکیک شدن مثل الزهرا چقدر پیشرفت داشته مگه؟؟؟؟؟؟ کجای جدول رتبه بندی قرار گرفته!!!!!!!!!!!
لطفا کل کل نکنید
حرف نامناسب هم زده نشه
سلام دوباره به همه
بچه ها از ناظرمون ابجی مهدسه خواهش کردم یه فرصت دیگه به همه شرکت کننده ها توی بحثمون بده و تاپیکو باز کنه
منم از ایشون تشکر میکنم
ازین به بعد فقط نظر بدین و خواستین جواب کسی رو بدین لطفا ادب رو رعایت کنید.
یاعلی
چرا تفکیک جنسیتی؟نقل قول:
نظرتونم راجب تفکیک شدن یا نشدن بگید
گره ای که با دست باز میشه رو نباید با دندون باز کرد
وقتی میشه فرهنگ سازی کرد و دانشگاه رو به دوربین مخفی مجهز کرد جابی نگرانی نیست
اگه یه دختر و پسر خراب باشن و بخوان شرم و حیا رو زیر پا بزارن با تفکیک جنسیتی نمیشه جلو اونا رو گرفت! دانشگاه نشد, میرن یه جای دیگه...
اگه یه دختر و پسر بالای 20 ساله توانایی صحبت کردن با هم و جنبه ماندن در یه کلاس رو نداشته باشه باید برن بمیرن!!!
اول سیستم عامل رو باید ویروس کشی کرد بعد این بحثا رو شروع کرد
First accept then discuss
فرستاده شده از MediaPad 7 Youthِ من با Tapatalk
والا من مادرم الهیات دانشگاه تهران خونده استاد دانشگاه و هم معلم دینی دبیرستانه عکس هم داره که تو دوران انقلاب و جنگ کلاش دستشه می گه اینایی که راجب تفکیک جنسیتی حرف می زنن عقایدشون مثل داعشه (رزومه رو گفتم که بدونید کی این حرف رو می زنه) :))
به نظر من نباید هیچ کس راجب دیگری نظر بده و تصمیم بگیره لطفا سعی در قانع کردن هم نداشته باشین فقط تفکر متفاوت هم رو بپذیرید به نظرم باید تعدادی دانشگاه تفکیکی مثل الزهرا درست کنن تا هر کس بتونه انتخاب کنه
ما می گیم دانشگاه نباید تفکیک بشه میان می گن هدفت از دانشگاه رفتن چیه اره عزیزم اصلا ما می خوایم بریم ع ی ا ش ی یا هر چی دیگه اصلا ما گرگ ما بد ما اینجوری انتخاب کردیم و دلمون نمی خواد کسه دیگه به جامون تصمیم بگیره (اگه می خواین ببینین امار کدوم دسته بیشتره یه نیگا به نظر سنجی بالا بندازین)
یادمه یه شخصی که از زمان انقلاب تو سیاست بود و احتمالا همتون می شناسیدش برام می گفت که اومدن زمان انقلاب دیوار کشیدن تو کلاس که جدا کنن خبرش به امام خمینی که رسید با فرد مسئول تماس گرفت و گفت همین الان دیوار رو بردارید که اون فرد گفت چشم فردا برش می داریم امام هم گفت نه همین امشب برش دارید که فردا که دانشجو ها میان این دیوار رو نبینن!!!
اقا ما یه رفیق داشتیم دیپلمش رو گرفت بعد ترک تحصیل کرد درسش هم بد نبود
بهش گفتیم چه کاری بود کردی چرا نرفتی کنکور بدی برا ادامه تحصیل برگشت بهم گفت
من که میخوام برم دانشگاه دنبال gf بگردم خوب چه کاریه دانشگاه نمیرم همینجا عشق و حالم رو میکنم
اون لحظه به شدت قانع شدم
اما به نظرم وجود جنس مخالف لازمه چون توی ی سری از کارا برا جلوگیری از ضایع شدن مجبوری اون کارها رو بکنی
در کل نظر دیگه ای ندارم :|
والا من که 7 ساله دانشجوام هنوز با یه جنس مخالفم برخورد خاصی نداشتم به نظر بنده اصلا فرقی نمیکنه دانشگاهه برین دنبال علم چه با تفکیک چه بی تفکیک
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk
من که به هیچ کسی گیر ندادم اول اینو گفته باشم ...
دوم هم باشه شما هم عین تافل سوال میکنی که ما باید یه طرف رو حتما بگیریم باشه نظر من اینه مختلط بهتره
الکاتراز که نیست جدا کنن ملتو کلا جو دانشگاه مختلط خیلی بهتره خشک نیست اصلا
Sent from my HUAWEI G730-U10 using Tapatalk