دوستان به نظر شما که میگین ریس جمهور هم مخالفه خب چرا دانشگاه علامه تفکیک شده رو ادغام نمیکنن؟حتی کاری کردن توی این دانشگاه که رشته های مخصوص پسران و دختران زدن-برای مثال مدیریت هتلداری فقط برای اقایان هستش-من تا الان همچین چیزی ندیدم جاهای دیگه
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان به نظر شما که میگین ریس جمهور هم مخالفه خب چرا دانشگاه علامه تفکیک شده رو ادغام نمیکنن؟حتی کاری کردن توی این دانشگاه که رشته های مخصوص پسران و دختران زدن-برای مثال مدیریت هتلداری فقط برای اقایان هستش-من تا الان همچین چیزی ندیدم جاهای دیگه
علی کریمی عزیز..بسه!!
خب مدیر اون دانشگاه طرفدار سرسخته این قضیه هستش..چیزیه که دیگه ریشه کرده!
خب هرجور راحتین!
ولی دانشگاه جامعه ای کوچکتر است!
و در جامه بزرگتر هیچگونه تفکیک جنسیتی نیست!!!:yahoo (105):
اممم خونه هم جامعه کوچیک تر از دانشگاه!توی خونه هم تفکیک نیست...ایا فساد ببار میاره؟مدرسه هم جامعه بزرگ تر از خونواده!
بهتره عاقلانه ببینیم
دانشگاه مکانیه واسه افزایش سطح علمی دانشجو . و هدف اصلی اینه . ( نظر خودم رو نگفتم ، دیگه همه اینو فبول داری دیگه ؟ ) پس هر چیزی که ما رو از این هدف دور میکنه باید کنار زده بشه . مگه میشه دختر و پسر تو یه کلاس کنار هم بشینن و به طبع با هم ارتباط ( فکر بد نکنید ) داشته باشن وهیچ درگیری ذهنی پیدا نکنن ؟؟ اگر کسی بگه نه دروغ گفته
کار وصنعت هم برای پیشرفت کشور لازمه!
آیا تفکیک موجوده؟!
برای همین زدم چون شما هم دانشگاهو با جامعه ی بزرگتر مثال زدی!وقتی داریم مقایسه میکنیم باید مشترکات زیادی که نقش اساسی تو موضوع دارن وجود داشته باشن!
جامعه بزرگ ترو هم مشخص کنید لطفا منظور چه جامعه ای!
پوففففف
هر کس نظری داره:)
خودتون جناب ایکس... فرض کنیم همسر شما در اینده شغلی داره که با جنس مخالف سروکار داره!(البته اگه بهش اجازه بدین کار بیرون خونه داشته باشه)
به نظرتون این درسته؟ به نظرتون هرچقدرم همسرتون پاک و نجیب و سربزیر باشن این جامعه گرگ نداره؟
ای بابا مثالایی که به ذهنتون میرسه رو بذارید کنار ببینید چی میبینید!
اوکی درسته...اصن بذارین دانشگاه تفکیک جنسی بشه!!!
درکل مهسابانو!!!!!نفهمیدم شما موافق تفکیکین یا مخالف؟!!!
دانشگاه تفکیک شد خیابونو چیکار میکنن خیابون تفکیک شد مرکز خرید سینما پارک اینارو چه میکنن؟
بیاید تغییرو از خودمون شروع کنیم همش که نباید با محدود کردن راه (درست یا غلط)رو بریم...
درضمن این تفکیک تاثیر عکس میذاره...
دوستان سعی میکنم یه دلیل منطقی و قرآنی که همه قبول کنن واسه این قضیه پیدا کنم .
من طرف حقم!!!
جناب خمینی دیشب سعی کردم از این راه وارد شم برخورد شد... تلاش بیهوده نکنید...
باز یه اشاره بکنم... حتما اون داستانیو که حضرت فاطمه(س) حتی از بیرون خرید کردن ناراحت بودنو پیامبر(ص) راه حلی ارائه دادن رو شنیدین...
(والا به من باشه دلم میخواد کلا کشورو تفکیک کنن !)
اشک تو چشمام جمع شد http://forum.konkur.in/images/smilie...0%28101%29.gif