سلام پویا جان
جزوه ها چی شد؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام پویا جان
جزوه ها چی شد؟؟
سلام پویا جان میشه برای عربی یه منبع خوب معرفی کنی؟؟؟؟؟جامع عربی خیلی سبز خوبه؟؟؟بعد از اون میتونم فوت و فن هم کار کنم؟؟؟؟ اینو هم بگم واقعا عربیم ضعیفه مرسی
سلام/ممنونم بابت پاسخاتون
بین عربی الگو و عربی کامل گاج کدوم رو پیشنهاد میکنید؟(اگه ممکنه نظرتون رو درباره گاج سفید هم بگید)/ممنون
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما
از اونجایی که ما طرحمون رو از روی کتاب عربی کامل گاج دنبال می کنیم ، اگه این کتاب رو تهیه کنین می تونین به راحتی اشکالاتتون رو بپرسین
البته کتاب عربی خیلی سبز هم کتاب بسیار خوبیه ....... یکی از این دو کتاب رو تهیه کنین و منبع دیگه ای لازم نیست
من توی مفاهیم عربی مشکلی ندارم.و قواعدشو یادمه.به نظرتون خوبه که توی تابستون فقط از خودم آزمون جامع عربی بگیرم؟یا اینکه درس به درس تست بزنم؟مفاهیم یادمه اما چون برای عربی کم تست زدم سرعت عملم پایینه.
ببخشید یه سوال دیگم داشتم.من خیلیییی به عربی علاقه دارم طوریکه هر روز باید بخونمش.با این روندیکه دارم پیش میرم احتمالا تستای کتابمو تماما کار کنم.بعدش برای اینکه یادم نره قواعدش و سرعتم تو این درس پایین نیاد چیکار کنم؟آیا بعدش اجازه دارم آزمون جامع بزنم؟کلا اگه میشه برام یه برنامه ی عربی پیشنهاد بدید.ممنون
تست هایی رو که حل می کنین خوب تحلیل کنین و نکات سایر گزینه ها رو در بیارین .... موقعی که قاعده یک درس رو خوندین قسمت های مهمشو خلاصه نویسی کنین
تست های کتاب رو هم می تونین مرور کنین .... اگه به تسلط رسیدین و سرعتتون بالاتر رفت می تونین آزمون جامع هم بزنین ..... فعلا نگران سرعت نباشین ..... با تمرین کردن سرعتتون بالاتر میره