یعنی چیزی یاد نمیده فصل اول و دوم؟
من همشمون منظورمه
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی چیزی یاد نمیده فصل اول و دوم؟
من همشمون منظورمه
شیمی دوم اموزش مبتکرانم دارم البته
حالا متوجه شدم علت سوال پرسیدنتونو :))
عزیز من که مثل شما رشته شیمی نخوندم . من درحد کتاب و تا جاییکه دبیرمون بهمون گفته بود به این دوستمون راهنمایی کردم
این واکنش رو هم میشه از متن کتاب برداشت کرد که بنیادی هست
تعریف واکنش بنیادی رو ص 14 شیمی پیش نوشته : واکنشی که فرآورده ها از برخورد مستقیم واکنش دهنده ها بوجود بیان
توی ص32 تو فصل تعادل شیمی پیش هم درباره ی همین واکنش تولید گوگرد تری اکسید نوشته :"برای اینکه واکنش برگشت انجام شود,باید دو مولکول گوگرد تری اکسید باهم برخورد کنند" پس میشه این رو هم یه جورایی بنیادی درنظر گرفت
گذشته از این مرتبه ی رابطه ی سرعت لحظه ای این واکنش تو کتاب دقیقا منطبق به ضرایب استوکیومتری هست
و توی تست ها هم زیاد دیدم که برای محاسبه سرعت این واکنش باید از ضرایب استوکیومتریش استفاده میکردیم
سلام دوستان در این تاپیک قصد دارم مشکلات خودم تو درس شیمی بیان کنم دوستان هم میتونن اینجا مشکلاتشونو بزارن . توی مبحث جرم اتمی میانگین داخل کتاب مبتکران دو تا مسئله هست که من با جواب خود مبتکران نتونستم واقعا کنار بیام و درکش کنم میخوام بدونم تحلیل شما از این دو سوال چی هست.اگه مقدوره به صورت کتبی بیان کنین و روش دیگری برای این نوع مسائل پیشنهاد میکنین؟
یه روش هست برای سوال 55 که نوشتم
روش تستیه برای دو ایزوتوپی ها ج میده
برای بیشتر از 2 ایزوتوپ هم یه فرمول دیگست
سوال دوم هم به نظرم مشکلی نداره 10 تا الکترون داره 10*جرم یک الکترون بعد تقسیم بر جرم پروتون و نوترون که 24 تاست
فایل پیوست 74508
والا اونم همینه تقریبا یه نمونه ی خارج 95 هم گذاشتم که تطبیق بدین.
فایل پیوست 74509
ببینید یه روش هست که برای امار مبحث میانگین که میگه هر مقداری که از میانگین کم بشه همون مقدار از تک تک داده ها کم میشه
x-a=x1-a....
توی اتم میانگین a رو جرم کمتر میگیریم
فایل پیوست 74510
بهترين روش براي حل مسائل ايزوتوپي ميانگين حدسي هس كه تو آمار خوندين هم سريع هم واسه همه جور مسئله جواب ميده
هم روشيِ كه تو دو تا درس باهاش سر و كار داريد و امكان فراموشيش كمه و سرعتي هم ميشيد داخلش
سلام دوستان
جزوه یا فایلی دارین که فرمول ترکیبات شیمیایی همشو داشته باشه ؟ هر چی میخونم اینا رو حفظ نمیشم الانم تو استوکیومتری گیر همینام روش خاصی دارین که بشه اینا حفظ کرد ؟