ادبیاتاشو من گرفتمشون حیف شد . کاش صبر می کردم.من هفته پیش گرفتم:(
ولی کاش برای بقیه کتاب ها هم تخفیف میزاشتن.
نمایش نسخه قابل چاپ
ادبیاتاشو من گرفتمشون حیف شد . کاش صبر می کردم.من هفته پیش گرفتم:(
ولی کاش برای بقیه کتاب ها هم تخفیف میزاشتن.
اول از همه 3 تا کتاب سال به سال کلک معلم سبزه جلدش ---ادبیات مبحثی نخونید! چون شما تا به لغات تسلط نداشته باشی خیلی از تستای قرابت نمی تونی بزنی بعدم مبحثی ذهن پس میزنتش شما 2 ساعت بشینی فقط لغت بخونی اصلا بازدهی نداره ولی طبق برنامه ازمون که پیش میری مثلا درس 1و 2 ادبیات پیش هست کلش با هم بخون اول بشین لغات درس بخون بعد متن درس بعد تاریخ ادبش و ارایه ها رو بررسی کن
برای واژگان لقمه مهر و ماه خیلی خوبه کامله واقعا +واژگان کلک معلم هم خوبه اما به کاملی مهروماه نیست اما یه حسن خوب داره قسمت واژگان و املا پیشرفته کنکور که اخر کتاب اومده دسته بندی فوق العاده ای داره که اون برای جمع بندی 3 ماه اخر کاملا توصیه می کنم
تاریخ ادبیات هم لقمه مهروماه
ارایه های ادبی ---اشتی با ارایه های ادبی تخته سیاه مهران شرفی
زبان فارسی رمزینه +هامون سبطی (اگه می خوای 5 تا رو بزنی حتما چون واقعا حجمش زیاده بعلاوه برای مطالب پایه هی ارجاع میده به یه کتاب دیگش اگه اول رمزینه رو بخونی بعد این رو فول میشی زبان فارسی ---اما تکی سبطی اگه پایه خوبی نداری توصیه نمی کنم یه نگاه بنداز ببین محوری گاج چطوره یا درس نامه تست جامع خیلی سبز )
قرابت هم اگه کلک بگیری برا بیتا و مطالب ابیات مرتبط به اندازه کافی داره
تست جامع هم خیلی سبز
گاج هم خوبه
اما یکم زیاده :yahoo (76):
نه تردید که نکن --- قرابتش خوبه ---ارایش رو ندیدم
اما در مورد زبان فارسی نمی دونم الان ویرایش کردن درسنامه کامل گذاشته یا نه در غیر این صورت ببخشید خیلی کتاب اشغالی بود قبلا البته بعنوان منبع تست می تونی استفاده کنی
بعدم الان دو سه ساله مد شده یک یا دو تست زبان فارسی رو از جاهایی میدن که کسی اهمیت نمیده
نمونش امسال یا سال پیش که تعداد واج های میانجی رو پرسیده بود که اونم یه قسمت کوتاه بیاموزیم اخر یه درس بود .... بازم خود دانی اما برا زبان فارسی یه کتاب جامع تر بگیر اگه می خوای حتما همه تستاش بزنی اگه نه که ... کلا حیفه تستای زبان فارسی از دست داد ;)
نظرمن بودا بازم خود دانی داداش گلم :yahoo (105):
ولی خیلی خوشم اومد گفتی نمی خوام رو منبعم شک کنم واقعا ادم هر کتابی داره باید همون خوب بخونه
اقا خسته نباشید الان من این کتاب هارو واسه ادبیات دارم کافیه یا بازم کتاب دیگه لازمه
ادبیات جامع خیلی سبز + قرابت دریافت + ارایه ادبی مهر و ماه + 5 تا کتاب الگو که دیروز سفارش دادم
اصن چطوری بشینم بخونم اینارو بهتره ؟
[QUOTE=8521633;545351]داداش برا ادبیات چی خوندی که این قد بالا زدی؟
Sent from my GT-N8000 using Tapatalk
داداش بنظرم دیگه زیاده روی کردی؟؟نکردی؟؟چه خیره باو
خیلی اشتباه کردی واسه آرایه و قرابت دوتا کتاب گرفتی+اون کتاب جامع!!
مولتی منبع بودن خیلی بده داداش!!خیلی!!ایتو دارم از روی تجربه بهت میگم!
باور کن همون جامع خیلی سبز هم جامع کنکوره!!راحت باهمون هم میتونی به یه درصدای خوبی برسی!!
اینقدر سر خودت رو شلوغ نکن!!تنوع منبع خوب نیست!!
این واسه ادبیاتت بود؟؟ اگه ابنجوریه پس زیست رو میخوای چیکار کنی؟؟
احتمالا زیست دیگه فول پکیج تهیه کردی!!:yahoo (75):
منم همین الان پکیجشو سفارش دادم. بهرحال 90 تومن کجا 60 تومن کجا. تخفیفش انصافا عالیه.
فقط امیدوارم کتاب پاره پوره و در بسته بندی همیشگی ارسال نشه.
و همچنین امیدوارم همین فردا ارسال بشه که شنبه یا یکشنبه بدستم برسه هرچه زودتر این ادبیات رو هم شروع کنیم.
من در حدي نيستم كه بگم ، چيكار كني و چطوري بخوني ولي چيزي كه ميدونم ، اينه كه واسه هر آزموني كه ميدي (قلم چي يا گزينه) كتاب جامع خيلي سبز رو بخون ، مثلا يكشنبه و سه شنبه و پنج شنبه كل تستايي كه مياد تو آزمونو بزن و هفته بعد هم اونايي كه مهم هست و اشتباه زدي رو هفته بعد مرور كن
مبحثي هارو هم هر شب(مثلا) 10 تا بزن ،
حالم از انتشارات الگو بهم میخوره تو سایتس زدن ارسال برای تهران با پیک 1 روزه
بعد الان زنگ زدم بهشون میگم چرا بعد دو روز هنو واسم نیومده بهم میگن با پست عادی واست فرستادیم پیک طرف قرار دادمون تا منطقه شما نمیاد !
الان باید 5 روز وایسی تا پست بیاره بهت بده ! بعد تازه بهشون میگم افا من منصرف شدم کتابا رو نمیخوام
میگن به ما ربطی نداره ما فرستادیم 5 روز دیگه که رسید بهش خودت پوله پست رو بده برگشت بزن تا پولتو بریزیم به حسابت !
افتضاح ترین انتشاراتیه که تا حالا دیدم دیگه ازشون خرید نمیکنم
مهر و ماه هم یه کتاب داره کتاب نسبتا خوبیه
فایل پیوست 37909
ادبیات جامع � انتشارات مهروماه
- جامع ترین مرجع زبان ادبیات فارسی ، دربردارنده ی تمامی سرفصل های ادبیات کنکور
- شامل کتاب های ادبیات 2 و 3 دبیرستان، ادبیات 1 و 2 پیش دانشگاهی و زبان فارسی 3
- در پنج گنج موضوعی: 1- واژگان و املا و ترکیب های کتابی 2- مفاهیم و تناسب های معنایی 3- آرایه های ادبی و قالب های شعری 4- تاریخ ادبیات و درآمدها 5- زبان فارسی و نگارش
- بیش از 3000 پرسش چهار گزینه ای تالیفی ، کنکور سراسری ، سنجش و المپیاد با پاسخ تشریحی
- شامل تازه های آزمون های سراسری اخیر و سوالات مشابه کنکور
قیمت 29000 تومان :yahoo (83):
ناقلاها تخفیف رو کمتر کردن:yahoo (20):http://www.olgoopub.ir/files/cache/f...9b210e1%5D.jpg
من هم از اونا زرنگ تر بودم سه شنبه سفارش داده بودم:yahoo (20):
خداروشکر منم با 35 درصد خریدم
بهرحال 1000 تومنم خودش میشه یه چاکلز موتوری :))
همون شب اولی که گذاشتن تخفیف هارو روی سایتشون 91 هزار تومنو با 35% تخفیف به اشتباه گذاشته بودن51 هزار تومن در حالی که 91 هزار تومن با 35 % تخفیف میشه 59 هزار تومن
من همکن شب سفارش دادم 51 تومن ریختم به حسابشون صبح زنگ زدن بهم شماره حساب دادن دوباره 8 تومن دیگه ریختم به حسابشون
این انتشاراتیا خوب سود بردن از بچه های کنکوری
معلوم نیست چقدر سود داره که انقدر تخفیف میدن
چاپ کتاب تو تیراژ بالا واسه انتشارات و مولفش سود خیلی خیلی خوبی داره
وقتی کتابفروشی شهر رو یه کتاب 30 تومنی همینجوری مرامی 2 تومن تخفیف میده حالا حساب کن سود کتابفروشی چقدره
مطمئن باش این سود واسه کتابفروش زیر 5-6 تومن نیست که از خیر 2 تومنش میگذره
یه کتاب 30 تومنی واسه انتشارات نهایتا 7-8 هزار تومن افتاده
مثلا همین پکیج ادبیات مبحثی الگو که داره 60 میده من مطمئنم کل اون پکیج نهایتا براش 30-35 تومن افتاده
البته اینو نمیدونم تو کتابای مشهور و پرفروش تقسیم سود بین مولف و انتشارات به چه صورته
ولی اینو میدونم هم مولف هم مدیر انتشارات کمتر از لندکروز سوار نمیشن :))
تا باشه کنکور و کنکوری و جیب مبارکشون باشه...
کتابای منم امروز رسید
کماکان در همون بسته بندی همیشگی :| جدول تناوبی تاریخ ادبیاتشون جالبه واسه دوران جم بندی خیلی چیز خوبیه
همه کتابامم خداروشکر سالم بودن
فقط زبان فارسیم از مامور پست یه مشت خورده بود
دیگه مشکل خاصی ندیدم
دقت کنید که کتابی که براتون فرستادن آخرین نسخه درج شده در سایتشون باشه در غیر این صورت با توجه به پست های که دوستان گذاشته بودند میتون به پلیس فتا گزارش دهید که جنس خریدای شده با جنس ارسال شده یکی نیست
خیلی خیلی هم سادس
https://www.cyberpolice.ir/forms/online-shopping-report
موردشم اینه
عدم انطباق کیفیت ومشخصات فنی یا نوع خدمات با موارد اعلام شده از طرف فروشگاه