7کدفترچه با ازمون
دفترچه با ازمون ازادو از کجا میگیرین تو سایتش ک نی یا کجاس چرا من نمی بینم :yahoo (110)::yahoo (77)::yahoo (77):
نمایش نسخه قابل چاپ
7کدفترچه با ازمون
دفترچه با ازمون ازادو از کجا میگیرین تو سایتش ک نی یا کجاس چرا من نمی بینم :yahoo (110)::yahoo (77)::yahoo (77):
7کدفترچه با ازمون
داوطلبان پس از انتخاب رشته می توانند با مراجعه مجدد به این سامانه و بدون خرید کارت اعتباری مجدد نسبت به ویرایش رشته /محل های انتخابی خود اقدام نمایند. در این صورت آخرین ویرایش انجام شده توسط داوطلب ملاک عمل قرار خواهد گرفت و انتخاب رشته قبلی وی فاقد اعتبار خواهد بود.
ولی من هر چی گشتم تو سایتش جایی برای ویرایش پیدا نکردم
نیاز به خرید نیست از داخل خود سامانه میشه ویرایشش کرد
خب پس باید همون جایی که انتخاب کردی دوباره اطلاعاتتو وارد کنی
یعنی اینجا:معاونت سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی
وایسا تست کنم
1. کدرشته های این دفترچه که خیلی کمه ... :|:))
یعنی این همه دانشگاه آزاد داریم ، بقیه همه بدون آزمون هستن ؟!
حتی رشت هم دانشگاه آزاد با آزمون نداره ؟! :yahoo (77):
2. علوم تحقیقات تهران واقعاً مهندسی کامپیوتر و برق نداره ؟! تو دفترچه که نیست ... برای بدون آزمون هم نگاه کرده بودم چیزی ندیدم !
پس این دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر چیه داره ؟!
دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر
البته چیزی هم توش نیست :))
3. مهندسی کامپیوتر تهران مرکزی ، غرب ، شمال و جنوب ، کدوم بهتره ؟! یعنی این 4 تارو به چه ترتیبی بچینم ؟!
البته واحد کرج هم هست ...
4. با 18000 منطقه 2 معادل 47000 کشوری چه قدر شانس قبولی مهندسی کامپیوتر تو یکی از این 5 تا دانشگاهی که بالا گفتم هست ؟!
ممنون
دوستانی که میخوان انتخاب رشته دانشگاه آزاد رو ویرایش کنند....
به همون نحوی که انتخاب رشته کردید، دوباره مراحل رو طی کنید...یعنی با همون کارتی که برای انتخاب رشته خریدید و با همون اطلاعات، وارد شید....و بعد مراحل رو مثل خود انتخاب رشته ادامه بدید...این بار خود به خود وارد ویرایش اطلاعات میشید...یا اینکه میتونید از گزینه مشاهده استفاده کنید تا اطلاعاتتون رو مشاهده کنید...!
امسال 97 درصد کل رشته های دانشگاه آزاد بدون آزمون هستند...اون 3 درصدهم رشته های پزشکی، و بعضی فنی مهندسی ها در دانشگاه های بزرگی مثل تهران و ... هستند
که اونها هم احتمالا تا چند سال آینده بدون آزمون و براساس شرط معدل خواهند شد...
این کار فقط مختص به دانشگاه آزاد نیست، کنکور سراسری هم تا چندسال آینده به مرور بداشته میشه و اون هم براساس شرط معدل میشه....
سلام آقا دانشگاه آزاد کرمان امسال پزشکی آورده؟؟؟؟؟ یعنی اولین ورودیشه؟؟؟
تو دفترچه پارسال ندیدم.