پس فکر کنم همون گاج برای من فعلا بهتره...
ولی اینطور ک دوستان میگن گاج درسنامه نداره...
برای درسنامه بنظرتون چی خوبه؟
نمایش نسخه قابل چاپ
کتاب واژگان سطر به سطر گاج چطوره ادبیاتش؟لقمه مهرو ماه لغت و املاش بهتره یا گاج؟نشر الگو چی؟
زیست که حتما الگو بگیر
ادبیات هم من تازه جامع مهروماه گرفتم و واقعا راضیم
فیزیک گاج بهترینه شک نکن
شیمی هنوز برای همه ی پایه ها نخریدم ولی برای اموزش مشاورم شیمی 2 سیر تا پیاز گاج رو معرفی کرد نسیت به مبتکران که قبلا خونده بودم هم خلاصه تر هستش هم جامع تره به نظر من که نکته های بیشتری توی گاج گفته
زیست رو بلید تست سخت از همین حالا کار کنی چون بالاخره باید به زدن تست های سخت عادت کنی ه از الان که تازه دارین شروع میکنین چه بعد ها
در ضمن شما نباید چند منبعی هم بشید اگه الان گاج بگیرین بعدش الگو هم هزینه بالایی داره هم سر در گم میشید
به نظرم پولی که میخوای خرج گاج بکنی خرج ی کتاب درسنامه جون دار بکنید من خودم برا درسنامه فاگوزیست رو دارم به شدت هم راضی هستم
چون تا حدود زیادی کمکم میکنه تستهای الگو رو راحت تر بزنم
شما با توجه به سلیقه خودتون میتونید ی کتاب یا جزوه برا درسنامه استفاده کنید
من مشکلی با تست های سخت زدن ندارم فقط نمیخوام جوری باشه ک همین ابتدای کار بخاطر سختی تست انگیزمو از دست بدم(یکبار سره عربی اینجور شد...)
در اینکه فاگوزیست خوبه شکی نیست اما خیلی پرحجمه....شما با وجود درس های دیگ و همینطور خوده درس زیست میرسید این کتابو خوووب بخونید؟
بهتره زود تر شروع کنید به خوندن....خوندن این کتاب ها به این راحتی ها هم نیست ...در مورد هر کتاب هم که شک دارین برین کتاب فروشی و مقایسه کنید
دوستان شاید الان که شروع کاره خوندن کتاب فاگو زیست لذت بخش باشه و باهاش بشه تستای زیادی رو حل کرد اما باور کنید تو دو ماه آخر کار دستتون می ده...بهترین گزینه ی موجود برای درسنامه کتاب همایشه عمارلو هستش که برای تستای گاج تقریبا کافیه...در کل جاه طلبی بیش از حد تو درس زیست خطرناکه!!!