ببین اگه از نظر رتبه ی دانشگاهی نگاه کنی بابل یه سروگردن سر تره الکی که تیپ یک نشده که پیشنهادم اینه که بیشتر تحقیق کنی
نمایش نسخه قابل چاپ
استاد افشار گفتن هر وقت خواستید چند دانشکده رو مقایسه کنید تعدادا اعضای هیئت علمی اون دانشکده و مخصوصا تعداد اتاد تمام براتون تو اولویت اول باشه
شما شرایط خودتم در نظر بگیر :yahoo (105): مثلا مسافت شاید برات مهم باشه و چیز های دیگه البته امکانات رفاهی دانشگاه رو هم در نظر بگیر
من دیدم شمال بهتر از هرجایی واسه من هستش
اینجوری شده الان:
دندان تهران
دندان مشهد
دندان گرگان
دندان ساری
دندان بابل
دندان بجنورد
دندان رشت
...
شما داری دانشگاه ساری که سظح یک کشور هست و یکی از 10 سرامد قطب هست رو با دانشگاه سطح 2 گرگان و نوپا بجنورد مقایسه می کنی؟ میدونی سطح ساری چقدر بالاتره؟
بد نیست این لینک رو ببینی
آموزشي. دبيرخانه شوراي گسترش دانشگاه هاي علوم پزشكي - تيپ بندي دانشگاه هاي علوم پزشكي
راستش دیگه زیاد بار علمی دانشگاه واسه من مهم نیست!
یه بار رفتیم تهران دیدیم خبر خاصی نیست فقط پاس کردن درسا سختره توی دانشگاه بهتر! من که فرق دیگه ای توی دانشگاه ها نمی بینم
به همین خاطر ایندفه میخوام برم یه جای خوب و نزدیک نه یه جای دور و تیپ ۱
من که بعد تهران و مشهد گرگان و ساری و بابل و بعد هم بجنورد رو میزنم
درضمن تو رشته های علوم پزشکی بیمار هرگز از دکتر سوال نمیکنه کجا درس خوندی دکتر!!!
قرار نیست کسی بهتون بگه کجا درس خوندین.کیفیت بالاتر امکانات تحصیلی و سطح بالا تر استاد ها تو اینده خودتون مهمه.هرگز خودتونو با دانشجویی که توی تهران تحصیل کرده مقایسه نکنین.سطح کیفی استاد ها وشیوه ی تدریس دروس تو هر دانشگاه بسیار متفاوته.دانشگاه های نوپا و تیپ 2 توی خیلی موارد تدریسی و امکانات اموزشی و استاد هاشون مشکل دارن و وای به حال موقعی که تازه رشته رو اورده باشن.تهییه بیمار..امکانات بیمارستان ها کلینیک های اموزشی..تهیه جنین..لام..کیفیت و تعداد جسد..نوع تدریس و کیفیت استاد...میزان کیفیت کلینیک ا و بخش ها.سظح کیفی استاد های بالینی و رزیدنت ها..در دسترس بودن بخش و بیمار برای تدریس بالین.این یه دید خیلی بچه گانست ک بگین دیدیم خبر خاصی نیست فقط پاس کردن درسا سختره
هرجور خودتون مایلین.چند سال بعد که وارد اموزش کلینیکی شدین به حرف الان من خواهید رسید.
من دیگه جوابی تو این تاپیک نمیدم
حالا جدا ساری بابل و گرگان چقدر سطح علمیشون با هم فرق داره؟
فکر نکنم اونقدر فرق داشته باشن که من بخوام 400 کیلومتر مسافت بیشتر برم بابل. حالا باز بیشتر تحقیق میکنم
الان بیرجندم تیپ ۲ حساب میشه ولی چندتا دکتر که بیرجند خوندن تو شهر ما هستن که از خیلیایی که تهران خوندن بهتر تشخیص میدن!!!
من که میگم مهم خود فرده که چجوری درس بخونه