cheto ?
ravesh dars khondan avaz kardi ?
moshavere avaz kardi ?
az barname hae kanon jelo tar budi dg ghaedatan ?
نمایش نسخه قابل چاپ
شاید سوالم یکم عجیب برسه !! آخه مشاورای کنکور 2 دسته ان ! یا خودشون رتبه برتر کنکور بودن و مثلا دانشجوی پزشکی بودن و یا هستن ! یا اینکه مدرکشون مدیریت و
روانشناسی ی چیزی تو این مایه هاست ! که خب ! خودشون رتبه ی کنکورشون چندان چنگی به دل نمیزنه !! ولی تجربه اشون زیاده !
# آخه گفتید مشاور کار بلد خیلی میتونه در داشتن ذهن آروم به آدم کمک کنه ! و یکی از عوامل موفقیتتون رو هم مشاورتون دونستید ! میخواستم بدونم شما مشاورتون رو از کدوم
دسته انتخاب کردید که الان از انتخابتون راضی هستید ؟
چرا از آبان !؟؟ اگه دوست دارید جواب بدید هیچ اجباری نیست ((:
چه خوب میشد :yahoo (65): اگه روش مطالعه اتون رو برای همه ی دروس , با همون جزئیاتی که برای درس شیمی لطف کردید , وقت گذاشتیدو گفتید برای ما توضیح بدید ((:
+البته کم کم و بعد از انتخاب رشته که وقتتون آزادتره که شما هم اذیت نشید :y (697):
نمیدونم بچه درد میخوره ولی گفتن اینم بزارم :
على بهارى گلم كبودى
علی آقا تبریک میگم
ایشالا همیشه موفق باشین
سال چهارم شما هر روز درس میخوندین یا مثلا بعضی وقتا کارای متفرقه ( گردش و اینترنت و این چیزا هم تو کارش بودین ؟ )
عمومیا رو باید تو تابستون خوند یا میشه از سال تحصیلی با آزمونای کانون جلو بریم عمومیارو ؟
برای زیست پیش دانشگاهی اگه کتاب درسی رو کامل بخونم و درو کنم و بعدش تستای آبی قلم چی رو بزنم نتیجه میده ؟
شیمی اگه روش شما رو پیش بگیرم ( همین کتابا و کارایی که گفتین ) میتونم شیمی رو ردیف کنم تو کنکور ؟
من سال 95 کنکور دارم استرس دارم خیلی . هدفم هم داروسازی شهید بهشتیه
جواب بدی ممنون میشم
مشتی هستی :yahoo (105):
باتاخیر تبریک
دمت گرم که relaaaaaaaaaaaax درس خوندی:yahoo (83)::yahoo (20):
میخواستم بدونم ایشونم توتیزهوشان بودند من تومدرسه معمولی درس میخونم وبیشتر معلما میگن هیچ کس نمیتونه ازاین جور مدرسه واسه کنکور رتبه ی خوبی میاره ولی به نظر شخص خودبنده اینا زیادی حرف میزنن به حرفاشون گوش نکنین دوست من باتلاش زیاد رتبش 37انسانی شد فقط مهم تلاش تلاش تلاش است