برای شیمی پیش از نظر درسنامه خیلی سبز رقیبی نداره اما تست های ضعیفی داره و بهتره برای تست کتاب دیگه ای بگیرید اما اگه کتابی می خوایید که هم تست خوب و هم درسنتامه خوبی داشته باشه به نظرم منتظر الگو بمونید
خیلی موافقم
درسنامه خیلی سبز خیلی خفنه البته به شرط اینکه کتابش رو مثه کتاب درسی چاپ 94 کرده باشه میتونه در درسنامه منبع مطمئنی باشه
05 مرداد 1394, 10:56
HellishBoy
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ye konkoori95
سلام به دوستان گل کنکوری من واسه شیمی پیش بین خیلی سبز و مبتکران موندم با توجه به سطح سوالات شیمی امسال که میگن ساده نبوده لطفا کنکوری های 94 بگن با کدوم میشه نتیجه بهتری گرفت:yahoo (35):؟؟
مبتکران که قطعا بنظرم حرفی برای دیگر انتشارات نذاشته ولی چاپ جدیدش مگه اومه ؟!!! من بودم خیلی سبزو میگرفتم تو تابستون پیشخوانی میکردم وقتی مبتکران اومد اونو میگرفتم اونم میخوندم تستاشو میزدم !!! ( والا !! با این تستای کنکور 94 که من دیدم این کارم کمه !!! )
05 مرداد 1394, 11:09
Northern Eagle
نقل قول:
نوشته اصلی توسط petotem
خیلی موافقم
درسنامه خیلی سبز خیلی خفنه البته به شرط اینکه کتابش رو مثه کتاب درسی چاپ 94 کرده باشه میتونه در درسنامه منبع مطمئنی باشه
خیلی سبز، شیمی پیش 1 رو مطابق با کتاب درسی جدید چاپیده می تونی بری سایتش ببینی
05 مرداد 1394, 11:12
par.rah
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Northern Eagle
خیلی سبز، شیمی پیش 1 رو مطابق با کتاب درسی جدید چاپیده می تونی بری سایتش ببینی
من کنکوری 94 بودم.به دوستان توصیه کردم اگه منطبق شده میتونه کتاب خوبی باشه
05 مرداد 1394, 11:12
pezeshki94
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HellishBoy
مبتکران که قطعا بنظرم حرفی برای دیگر انتشارات نذاشته ولی چاپ جدیدش مگه اومه ؟!!! من بودم خیلی سبزو میگرفتم تو تابستون پیشخوانی میکردم وقتی مبتکران اومد اونو میگرفتم اونم میخوندم تستاشو میزدم !!! ( والا !! با این تستای کنکور 94 که من دیدم این کارم کمه !!! )
مبتکران پیش دانشگاهی عالیه... در انتخابش شک نکنید...
نگران 95 هم نباشید...94 سخت بود ولی برای همه
05 مرداد 1394, 11:14
par.rah
نقل قول:
نوشته اصلی توسط afarmanie
مبتکران پیش دانشگاهی عالیه... در انتخابش شک نکنید...
نگران 95 هم نباشید...94 سخت بود ولی برای همه
من موندم رتبه یک تجربی چطوری امسال شیمی رو 100 زده!
واقعا آزمونی نبود که بشه 100 زد
05 مرداد 1394, 11:25
pezeshki94
نقل قول:
نوشته اصلی توسط petotem
من موندم رتبه یک تجربی چطوری امسال شیمی رو 100 زده!
واقعا آزمونی نبود که بشه 100 زد
کار نشد ندارد
05 مرداد 1394, 19:48
koenigsegg
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ye konkoori95
سلام به دوستان گل کنکوری من واسه شیمی پیش بین خیلی سبز و مبتکران موندم با توجه به سطح سوالات شیمی امسال که میگن ساده نبوده لطفا کنکوری های 94 بگن با کدوم میشه نتیجه بهتری گرفت:yahoo (35):؟؟
پیش دانشگاهی وقت کمه به نظر من جامع بگیر از بین جامع ها گاج درسنامه خیلی خوبی داره و به اندازه کافی تست هم داره