سلام. امروز رتبمو دیدم شده 7061 تو منطقه سه میخواستم بدونم با این رتبه میشه دانشگاه های بین الملل تبریز و کرمان و سایر شهر ها قبول شد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام. امروز رتبمو دیدم شده 7061 تو منطقه سه میخواستم بدونم با این رتبه میشه دانشگاه های بین الملل تبریز و کرمان و سایر شهر ها قبول شد؟
رشته های پزشکی و دندانپزشکی و دارو سازی احتمال آوردنت خیلی کمه در حد 1 درصد
:yahoo (13): یعنی حتی بین الملل کرمان هم قبول نمیشم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟Ø Ÿمثلا داروسازی؟؟؟
حتی شما زاهدان نیم سال دوم هم اگه داشته باشه بزنی فکر نکنم
رتبه کشوری آخرین نفر هایی که پارسال آوردن 12000 بوده آیا رتبه کشوریت 12000 هست؟
با این رتبه قبول میشدن سراسری دیگه!!!!چرا بین الملل؟؟من شنیدم تا تراز 8000 میشه رفت بین الملل
اگه واقعا علاقه داری به این رشته ها شک نکن یه سال دیگه بمون
نه اشباه بهتون گفتن حتی توی سایت کانون برید به انتخاب رشته نگاه بندازید
من با این رتبه چیا قبول میشم؟؟؟
مثلا فیزیوتراپی
منطقه 3 جمعیت بچه ها کمه... بعدشم من بین الملل دیدم با رتبه ی 12000 و 10000 پزشکی قبول شدن....
به نظر من اگه درسای اصلیتو خوب زده باشی احتمال قبولی بین الملل کم نیست...یا حتی میشه گفت احتمال قبولی زیاده...رتبه زیرگروه 1 مهمه برای پزشکی
سلام. نه قبول نمیشید
اون 10 هزار کدوم سال بود؟93؟
با این رتبه پرستاری ،علوم آزمایشگاهی،هوشبری ،فیزیوتراپی ،بیانی سنجی،گفتار درمانی،و...احتمالش هست
ولی اگه به اینها علاقه ندارید پیشنهاد من اینه که انتخاب نکنید
با تلاشتون اون چیزی که میخواین بدست بیارین
من که اطلاعاتم در مورد بازار کار زیاده و...واقعا ارزش داره یه سال دیگه موند
ولی به ارادت بستگی داره
و عوض کردن روش مطالعت
من امسال پشت کنکور بودم . برخی از دوستان گفتن تا 10 هزار منطقه 3 هم میشه رفت بین الملل!!! بعدشم فیزیوتراپی که گفتید منظورتون بین الملله؟ کدوم شهرا دارن؟تبریز که نداره
فیزیوتراپی هم الان نگاه کردم بین اللمل شانستون خیلی کمه ولی شانس دارید انتخاب کنید پردیس خود گردان بابل
از کجا نگا می کنید
سایت کانون
این رتبه ی شما رشته های تاپ احتمال داره شهرستان بتونین دراین..اگر خدابهتون رو کنه..اما آزاد رشته های تاپ میشه اورد
تو سایت کانون تا 6000 یزد قبول شدن ولی 7000 نیس
یعنی با 700 کسی رو دیدی قبول شه تو این چند سال اون دفترچه که گفتی چیه کجا می تونم ببینمش
اون اشتباهی 700 شد منظورم همون 7000 هسش
:yahoo (117):
با 4 هزار منتظقه 3 داروسازی شهید بهشتی قبول شدن
با 7 هزار منطقه سه میشه رشته های پزشکی شهرستن ها قبول شد مثل شهرکرد یا یاسوج و....
یادگار ماندگار گزینه دو و..... که مرجع نیست تا هر چی میشه میگی رجوع کنن به این چیزا
من خودم چند ساله انتخاب رشته انجام میدم بوده که دارم میگم
حالا شما میتونی قبول نکنی
درضمن من نگفتم صد د صد ایشون قبوله اگه ببینی درصد 40 الی 60 گفتم