فکر 90 بودم
ولی مث که بعضی تستا رو وارد نکردمممممم
نمایش نسخه قابل چاپ
آره این چیزا زیاد پیش میاد که خیلی ازون چیزی که فکر میکردین بدتر شین
منم همین وضع رو تجربه کردم تا حدودی
تراز کانونم حدود 7300 بود و برا ریاضی و فیزیک تو دوران جمع بندی خیلی زحمت کشیدم اما سر جلسه با اون وضع سوالا واقعن شوکه شدم
خدا رو شکر زیستم خوب زدم و نهاییام هم خوب بود که مجموعن این شد
دوستان الان دقیقا" رتبه کشوری کدوم هستش ؟
رتبه کل در سهمیه
یا
رتبه کشوری ( بدون اعمال سهمیه )
برای انتخاب رشته میخوام تصمیم بگیرم.
میشه یکی راجب رشته مددکاری کمکم کنه؟ میدونم نباید اینجا میگفتم ولی خب اینجا الان بحث داغه گفتم بگم؟:|
دوستان با این رتبه امسال موندنی شدم!!!!!!!
میدونین دامپزشکی شبانه با چه رتبه ای قبوله؟ حداقل این رو قبول بشیم و پزش رو بدیم.
دوستان ببخشید یه سوال:::دوستان الان دقیقا" رتبه کشوری کدوم هستش ؟
رتبه کل در سهمیه
یا
رتبه کشوری ( بدون اعمال سهمیه )
و بقیه که از ما سوال میکنند رتبت چن شده مثه مدرسه دوستان و ... کدومشو باید بگیم ؟؟
واینکه اگر کسی در منطقه 1 رتبش 500 شده باشه با کسی که در منطقه 3 رتبش 500 شده باشه یکی هست ؟؟؟ خیلی ممنون
با 10 هزار کشوری ، میشه تهران پرستاری قبول شد؟
دانشگاه شبانه چیه دیگه؟
بچه ها مصاحبه رتبه برترای امسال رو دیدین؟؟؟کسی از خیلی سبز استفاده نکرده.یعنی خیلی سبز بده و افت کرده؟؟؟
تو انتخاب رشته سایت کانون چارک پایین معنیش چیه؟یعنی مثلا دندون ازاد چارک پایین زده 2880 کشوری یعنی اخرین رتبه قبولیه؟
اول باید بگید بومی کدوم شهر و منطقه هستید،بعد باید صبر کنید تا دفترچه بیاد و سهمیه ها مشخص بشه
در کل رتبتون خوب هست و دانشگاه های دولتی رو قبول میشید.تربیت معلم هم بستگی به بوم و رقابت در بوم شما بستگی داره
برای توضیحات و راهنمایی بیشتر بعد از اومدن دفترچه مشخصات کاملتون رو برای من پ.خ کنید یا این پیام رو در تاپیک نقل قول کنید
فیلم مصاحبه رتبه 1 تجربی اومده.به نظرتون دوران همه ی کتاب های خیلی سبز تموم شده؟؟؟ چون داره میگه از گاج های عمومی(برعکس:)) و شیمی مبتکران استفاده کرده.زیست هم کله شیر گاج! پس خیلی سبز چی شد؟؟؟:yahoo (65):
سلام دوستان
بالاخره اين دوره ١ ماهه اعلام نتايج تمام شد و من فك ميكردم بين ١٠٠٠ تا ٢٠٠٠ منطقه ٢ باشم اما به لطف خدا رتبم خيلي خوب شد ٤٠٩ منطقه ٢ و ٨٨٠ كشوري
دوستان يه سوال دارم چطور با گوشي ميتونم تو انجمن عكس بفرستم ؟؟؟
فایل پیوست 35480
فایل پیوست 35481
اون ۳۹۹۱ واسه خودمه اون یکی واسه رفیقمه که یک چهارم منم درس نخودند.ایااین درسته؟:| واقعا نا مردی نیست؟
این اطلاعات بر اساس دفترچه 93 هستش
http://s6.picofile.com/file/8201374176/111.png
سلام با 5800 منطقه 2 رشته انسانی کجاهارو میارم
سهمیه ایثار گری :|
من شدم 40 هزار
بمونم یا برم؟ :yahoo (76):
کسایی بودن که سال دوم یا سومشون یاشه ؟؟ اگه هستین رتبتون از چند به چند تغییر کرده؟
بله من. تغییر محسوس نداشتم و...
من سه بار کنکور دادم اما همچنان نمیتونم بفهمم کنکور چجوریه؟
همه کتابام رو از انجمن با بچه ها چک کردم. مدرسه ام مزخرف بود. کلا رتبه که هیچ اصلا رشته خوبی قبولی نداد.
رفتم کانون بلکه به کسی مثه من که هیچ پشتوانه و اطلاعی از کنکور نداره( دوست - اشنا - یه ادم موفق توی کنکور ) یه طناب داده شه که توی چاه کنکور نمونه. مثه خیلیای دیگه که با هزار امید میرن تجربی میخونن نرن حسابداری یا خرشناسی.
متاسفاته کنکور فقط واسه 2000 نفر اول طراحی شده بقیه یا باید برن شغل ازاد یا خدا میدونه. بخصوص که دختر باشی
اما نشد...