-
2 فایل پیوست
رتبه 1 و قلم چی
-
خب حالا کانون کجاش دروغ گفته؟؟؟
رتبه 1 تجربی منظورش این بوده که هیچ کلاس کنکوری و ... نمی رفته!
-
قلمچی راست گفته
خبرگزاری تسنیم دروغ گفته
-
شما اون همه اسناد و درصد های ایشون توی کانون رو ول کردید چسبیدید به خبرگذاری
دوما شایدم منظورشون کلاس کنکور بوده که ثبت نام نکردن
-
عزیز جون سارا همیشه رنبه اول قلمچی بوده اینو من تو دفترچه های قلمچی دیدم...
-
1 فایل پیوست
بابا جان بنده خدا منظورش کلاس کنکور بوده نه آزمون آزمایشی
فایل پیوست 35342
نوشته برای رفع اشکال
-
من سرسختانه مخالف قلمچیم اما داداش دیگه اینطوری جو نده. عجله نکن واسه تاپیک
-
1 ماه پیش سایت قلمچی ایشون رو به عنوان نفر اول آزمونهای امسالش معرفی کرد ... اگه ملاک مصاحبه با تسنیم این باشه که هیچ آزمونی هم نمیداده پس لابد قلمچی علم غیب داشته که 1 ماه زودتر فهمیده ایشون نفر اول میشه و در طول سال هم با استفاده از امدادهای غیبی اسمش رو در مجله آزمون میزد ...
دیگه الکی جو ندید , خیلی واضحه که منظورش کلاس کنکوره ( البته اگه راست گفته باشه و الکی کلاس نذاشته باشه )
-
ایشون کلاس زیست اقای خادم میرفتن و اسمشون هم تو سایت درس زندگی بود .
الله علم
-
کلا نمیدوم واسه چی انکار میکنند
من از چند نفر اونایی که اسمشون تو سایت درس زندگی بود پرسـیدم بدون استثنا گفنتد ایشون رو نمیشناسیم و اسمشم تا حالا نشنیدیم .
-
واقعا آدم نمی دونه چی بگه؟؟ پنهان کاری لازم نیس که:yahoo (31):
-
حالا با موسسه یا بدون موسسه... ایشون یه تلاشی کرده نتیجشم دیده. اینقدر مهمه بحث سر کلمات و سیاه نمایی هایی که هزار جور بازی پشتشه؟
-
بابا سازمان سنجش به اینا میگه بگین هیچ کلاسی ازمونی نرفتیم که بعدا بیاد بگه سوالا همه از کتاب هست و اهای بچه های مناطق محروم که دسترسی به امکانات اموزشی ندارین ببینین اینا هم مثل شما فقط کتاب درسی خوندن و رتبه برتر شدن پس از ما توقع امکانات نداشته باشین
-
حالا این هیچی تو اخبار داشتم می دیدم یکیشون می گفت روزی ۵ تا ۷ ساعت می خوندم بعد بهمن روزی ۱۴ ساعت :|||||||||
یعنی ادم خالی بند...
کم مونده بود بگه اره من کلا درس نخوندم و نمی خونم فقط شب کنکور یه نیگا به کتابام انداختم
-
خب اشتباه متوجه شدید. بله ایشون موسسه ای نبودن منظورشون کلاس کنکور و همایش و.... بوده مگه ازمون دادن موسسه رفتنه؟؟؟
پی نوشت: قابل پیش بینی بود نفرات برتر چون توی کانون همیشه اول بودن اینها. کانون از غیب که اسم نیاورده